Kedves Ismeretlen! Kívánom, hogy a Jézuska hallgassa meg az imádat és a karácsonyfa alatt, legyen módod egy az enyémhez hasonló puncikájú lánnyal szeretkezni!
Én nem lehetek az a nő, mert az én szívem, lelkem foglalt! Van, aki számít rám és én is őrá!
Kívánom, hogy imád meghallgatásra találjon!
Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok!
[quote=abrazov]Én hívő ember vagyok. Mostanában minden este azért imádkozom, hogy a Jézuska tereljen az utamba egy ilyen gyönyörű puncikát! Ígérem, nagyon jól bánnék vele![/quote]
Kedves Ismeretlen! Kívánom, hogy a Jézuska hallgassa meg az imádat és a karácsonyfa alatt, legyen módod egy az enyémhez hasonló puncikájú lánnyal szeretkezni!
Én nem lehetek az a nő, mert az én szívem, lelkem foglalt! Van, aki számít rám és én is őrá!
Kívánom, hogy imád meghallgatásra találjon!
Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok!
[quote=Andrea65][quote=Laci19]Teljesen felnyomnám a szép domború puncidba...fincsi volna nyalni is!![/quote]
Kedves Laci! Azt hiszem az nem lenne nekem jó, ha a hatalmas szerszámodat beerőltetnéd a puncimba! Még használni akarom a továbbiakban is! Biztos vannak, akik imádják a nagy méretet, én irtózom tőle!
Puszika[/quote]Köszönöm a válaszodat Andrea! Szomorú vagyok... Kellemes Ünnepeket nektek is.
Köszönöm a válaszodat Andrea! Szomorú vagyok... Kellemes Ünnepeket nektek is.
Én hívő ember vagyok. Mostanában minden este azért imádkozom, hogy a Jézuska tereljen az utamba egy ilyen gyönyörű puncikát! Ígérem, nagyon jól bánnék vele!
Én hívő ember vagyok. Mostanában minden este azért imádkozom, hogy a Jézuska tereljen az utamba egy ilyen gyönyörű puncikát! Ígérem, nagyon jól bánnék vele!
[quote=Laci19]Teljesen felnyomnám a szép domború puncidba...fincsi volna nyalni is!![/quote]
Kedves Laci! Azt hiszem az nem lenne nekem jó, ha a hatalmas szerszámodat beerőltetnéd a puncimba! Még használni akarom a továbbiakban is! Biztos vannak, akik imádják a nagy méretet, én irtózom tőle!
Puszika
Teljesen felnyomnám a szép domború puncidba...fincsi volna nyalni is!!
Puszika
Imádod, ha jól kinyalnak? Én meg imádok ilyen puncit nyalni, mint a tiéd! Ha hiányt érzel, én segítek rajtad! Írd meg, és megyek, vagy te jöhetsz, esküszöm, habosra, rojtosra dugom azt a gyönyörű pinádat!
Imádod, ha jól kinyalnak? Én meg imádok ilyen puncit nyalni, mint a tiéd! Ha hiányt érzel, én segítek rajtad! Írd meg, és megyek, vagy te jöhetsz, esküszöm, habosra, rojtosra dugom azt a gyönyörű pinádat!