Nagyon jól esnek a gyengédséget, érzékiséget tükröző hozzászólásaitok!
Már csak ezért is megérte feltenni a fotóimat!
Köszönöm nektek!
Sok örömet okoztatok a hozzászólásaitokkal!
Nagyon jól esnek a gyengédséget, érzékiséget tükröző hozzászólásaitok!
Már csak ezért is megérte feltenni a fotóimat!
Köszönöm nektek!
Sok örömet okoztatok a hozzászólásaitokkal!
[quote=cunci40]Bocs hogy irok.Tudom hetero vagy .De ilyen punrol álmodozom.[/quote]
Jaj nagyon köszönöm, igazán örülök, hogy egy nő tetszését is megnyerte, amit mutatni tudok!
Őszinte leszek, hazudnák, ha azt mondanám, hogy soha nem jutott eszembe, hogy jó lenne kipróbálni egyszer, egy azonos neművel. Milyen érzés lehet? De azt hiszem soha nem fogom megtudni, mert a döntő pillanatokban valahogy elment a kedvem tőle!
Jaj nagyon köszönöm, igazán örülök, hogy egy nő tetszését is megnyerte, amit mutatni tudok!
Őszinte leszek, hazudnák, ha azt mondanám, hogy soha nem jutott eszembe, hogy jó lenne kipróbálni egyszer, egy azonos neművel. Milyen érzés lehet? De azt hiszem soha nem fogom megtudni, mert a döntő pillanatokban valahogy elment a kedvem tőle!
[quote=abrazov]Szóval szépen megfogalmaztad, szerintem is büszkén viselheti!
De milyen furcsa is a világ, a nudi strandokon kívül nem láthatjuk, hogy a nők legfőbb ékessége hogyan is néz ki!
Ezért is jó ez az oldal, hogy módjukban áll megmutatni, milyen is a valóság![/quote]
Persze ez igaz a férfiakra is! Mi is lenne, ha mondjuk nőnapon letolt sliccel, és kilógó fütyvel léphetnének csak ki a férfiak az utcára?
Persze ez igaz a férfiakra is! Mi is lenne, ha mondjuk nőnapon letolt sliccel, és kilógó fütyvel léphetnének csak ki a férfiak az utcára?
Szóval szépen megfogalmaztad, szerintem is büszkén viselheti!
De milyen furcsa is a világ, a nudi strandokon kívül nem láthatjuk, hogy a nők legfőbb ékessége hogyan is néz ki!
Ezért is jó ez az oldal, hogy módjukban áll megmutatni, milyen is a valóság!
Szóval szépen megfogalmaztad, szerintem is büszkén viselheti!
Ezért is jó ez az oldal, hogy módjukban áll megmutatni, milyen is a valóság!
[quote=sludas]Elhiszem, hogy szereted, ha jól kinyalnak! Ilyen puncit eleve az orális szexre teremtette a Jóisten! Hihetetlen buja kinézete van, kínálja magát! Jó lehet annak a fickónak, aki hozzájut![/quote]
Örömet okozott a leveled, köszönöm! A fickó, aki gyakran élvezheti a látványt, maga is kedvét leli benne, na persze én is, mert nem csak nézegeti, fotózza, hanem minden raffinált módon kényezteti is! Mégegyszer köszi a véleményed! Puszika!
Örömet okozott a leveled, köszönöm! A fickó, aki gyakran élvezheti a látványt, maga is kedvét leli benne, na persze én is, mert nem csak nézegeti, fotózza, hanem minden raffinált módon kényezteti is! Mégegyszer köszi a véleményed! Puszika!
Elhiszem, hogy szereted, ha jól kinyalnak! Ilyen puncit eleve az orális szexre teremtette a Jóisten! Hihetetlen buja kinézete van, kínálja magát! Jó lehet annak a fickónak, aki hozzájut!
Elhiszem, hogy szereted, ha jól kinyalnak! Ilyen puncit eleve az orális szexre teremtette a Jóisten! Hihetetlen buja kinézete van, kínálja magát! Jó lehet annak a fickónak, aki hozzájut!
[quote=robigo][quote=Andrea65]Nem tudhatod, hogy én tudom, hogy milyen a tökéletes kielégülés! Igaz, későn találkoztam vele, már 30 fölött jártam, de manapság gyakran van részem, a "kishalál" állapotában! Mindenesetre köszönöm az ajánlatod![/quote]
...de honnan tudod, hogy milyen a "tökéletes kielégülés"? Én csak a dalbol tudom, hogy " mindig van új, és újabb, hát várd a csodát, és sohase mondd, hogy nincs tovább..."[/quote]
Nagyon igazad van! Hányszor éreztem már, hogy ez volt a csúcsok csúcsa, ennél jobb már nem lehet! Aztán jött egy újabb csoda! Ebben ez a nagyszerű! A szerelmem megunhatatlan!
Nagyon igazad van! Hányszor éreztem már, hogy ez volt a csúcsok csúcsa, ennél jobb már nem lehet! Aztán jött egy újabb csoda! Ebben ez a nagyszerű! A szerelmem megunhatatlan!
[quote=Andrea65]Nem tudhatod, hogy én tudom, hogy milyen a tökéletes kielégülés! Igaz, későn találkoztam vele, már 30 fölött jártam, de manapság gyakran van részem, a "kishalál" állapotában! Mindenesetre köszönöm az ajánlatod![/quote]
...de honnan tudod, hogy milyen a "tökéletes kielégülés"? Én csak a dalbol tudom, hogy " mindig van új, és újabb, hát várd a csodát, és sohase mondd, hogy nincs tovább..."
Nem tudhatod, hogy én tudom, hogy milyen a tökéletes kielégülés! Igaz, későn találkoztam vele, már 30 fölött jártam, de manapság gyakran van részem, a "kishalál" állapotában! Mindenesetre köszönöm az ajánlatod!
...de honnan tudod, hogy milyen a "tökéletes kielégülés"? Én csak a dalbol tudom, hogy " mindig van új, és újabb, hát várd a csodát, és sohase mondd, hogy nincs tovább..."