[quote=adelein 1][quote ugyanazt mutogatod éveken keresztulote=Andrea65][quote=adelein 1]Unalom felsőfokon![/quote]
Miről beszélsz? Feltettél 40 képet, abból 30 a nagy pinádat mutatja!
Hát ez nagyon izgalmas!
A hatalmas seggeden kívűl te sem tudsz érdekeset mutatni!
Miről beszélsz kedves Adelein?[/quote][/quote]
Ezt kár volt írnod! Én mindig friss képeket raktam fel, ja, hogy ugyan arról a punciról, hát nekem ez az egy puncim van, persze, mindig az arról készült képeket rakom fel, de mindig más-más fotót!
Veled ellentétben, te letörlöd, aztán ismét felrakod ugyanazokat a felvételeket! Legalább új pozitúrákban mutatnád meg a habtestedet! Ha nekem ilyen hájas pinám, meg seggem lenne, nem mutogatnám annyiszor ugyanazokat a felvételeket!
Ezt kár volt írnod! Én mindig friss képeket raktam fel, ja, hogy ugyan arról a punciról, hát nekem ez az egy puncim van, persze, mindig az arról készült képeket rakom fel, de mindig más-más fotót!
Veled ellentétben, te letörlöd, aztán ismét felrakod ugyanazokat a felvételeket! Legalább új pozitúrákban mutatnád meg a habtestedet! Ha nekem ilyen hájas pinám, meg seggem lenne, nem mutogatnám annyiszor ugyanazokat a felvételeket!
[quote ugyanazt mutogatod éveken keresztulote=Andrea65][quote=adelein 1]Unalom felsőfokon![/quote]
Hát ez nagyon izgalmas!
Miről beszélsz kedves Adelein?[/quote]
Hát ez nagyon izgalmas!
Miről beszélsz kedves Adelein?
[quote=adelein 1]Unalom felsőfokon![/quote]
Hát ez nagyon izgalmas!
Unalom felsőfokon!
Hát ez nagyon izgalmas!
Igen! Ez jellemző a fotóidra, aközeli felvételek! Megmutatni a valóságot közelről, a maga különlegességével! Sok férfi soha nem veszi így, ilyen közelről szemügyre a pincikát, amelyért úgy oda van, soha nem látja annak szépségét, csak minél előbb befugni, megdugni! Pedig milyen gyönyörűséges dédelgetni egy ilyen duzzadt nedveit ontó puncikát!
Szép látványt osztottál meg velünk!
Köszi!
Igen! Ez jellemző a fotóidra, aközeli felvételek! Megmutatni a valóságot közelről, a maga különlegességével! Sok férfi soha nem veszi így, ilyen közelről szemügyre a pincikát, amelyért úgy oda van, soha nem látja annak szépségét, csak minél előbb befugni, megdugni! Pedig milyen gyönyörűséges dédelgetni egy ilyen duzzadt nedveit ontó puncikát!
Szép látványt osztottál meg velünk!
Köszi!
Örülök, hogy ennyíre tetszik a puncim!
Nincsenek kétségeim a "nyelvtudásod" felöl, de biztos vagyok benne, hogy a szerelmemet nem múlnád felül!
Nem biztos, hogy jó dolog itt kiteregetni intim dolgaim, de ajánlatodra nem tudok mást mondani, mit a szi tiszta igazságot: régóta tart a kapcsolatunk és felülmúlhatatlan képességekkel rendelkezik! Együttléeink alkalmával, nemorgazmusban, hanem orgazmus-sorozatban részeltet! Nem csalom meg, nem cserélem el! De meg kell mondjam, jól esik az ajánlatod! (Hízlalja az önbizalmamat!
Köszönöm!
Örülök, hogy ennyíre tetszik a puncim!
Nincsenek kétségeim a "nyelvtudásod" felöl, de biztos vagyok benne, hogy a szerelmemet nem múlnád felül!
Nem biztos, hogy jó dolog itt kiteregetni intim dolgaim, de ajánlatodra nem tudok mást mondani, mit a szi tiszta igazságot: régóta tart a kapcsolatunk és felülmúlhatatlan képességekkel rendelkezik! Együttléeink alkalmával, nemorgazmusban, hanem orgazmus-sorozatban részeltet! Nem csalom meg, nem cserélem el! De meg kell mondjam, jól esik az ajánlatod! (Hízlalja az önbizalmamat!
Köszönöm!
Ilyen puncit az Isten is nyalásra teremtette!
Látszik rajta, hogy nyalas közben teljesedik ki a szépsége!
Akkor bújik ki a rejtekéből a kéjbimbód is!
Örömmel bemutatnám neked, mire vagyok képes a nyelvemmel!
Lehet?
Ilyen puncit az Isten is nyalásra teremtette!
Látszik rajta, hogy nyalas közben teljesedik ki a szépsége!
Akkor bújik ki a rejtekéből a kéjbimbód is!
Örömmel bemutatnám neked, mire vagyok képes a nyelvemmel!
Lehet?