[quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774]Kívánlak[/quote]Lekötelez.Tényleg tetszik a testem?????[/quote] Nagyon tetszik és nagyon kívánom[/quote]Verd ki rá drága![/quote] Van jobb ötletem[/quote]Mi az ami ettől is jobb?[/quote] Nem kiverni hanem beverni de nagyon[/quote]Akkor verd be drága...
[quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774]Kívánlak[/quote]Lekötelez.Tényleg tetszik a testem?????[/quote] Nagyon tetszik és nagyon kívánom[/quote]Verd ki rá drága![/quote] Van jobb ötletem[/quote]Mi az ami ettől is jobb?[/quote] Nem kiverni hanem beverni de nagyon
[quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774]Kívánlak[/quote]Lekötelez.Tényleg tetszik a testem?????[/quote] Nagyon tetszik és nagyon kívánom[/quote]Verd ki rá drága![/quote] Van jobb ötletem[/quote]Mi az ami ettől is jobb?
[quote=mellani][quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774]Kívánlak[/quote]Lekötelez.Tényleg tetszik a testem?????[/quote] Nagyon tetszik és nagyon kívánom[/quote]Verd ki rá drága![/quote] Van jobb ötletem
[quote=gedeon774][quote=mellani][quote=gedeon774]Kívánlak[/quote]Lekötelez.Tényleg tetszik a testem?????[/quote] Nagyon tetszik és nagyon kívánom[/quote]Verd ki rá drága!