Fórum
[quote=puncicska][quote=Laci19]Szép domború puncid van![/quote]na milyen?ilyen domborura és nagyságura gondoltál?[/quote]Nagyon szép formájú puncid van!!! Igen!Domború és szűk,olyan kislányos...Izgatóan szép!!!
Írta puncicska: Írta Laci19: Szép domború puncid van! na milyen?ilyen domborura és nagyságura gondoltál? Nagyon szép formájú puncid van!!! Igen!Domború és szűk,olyan kislányos...Izgatóan szép!!!
Szép punci,
arra gondoltam csinálhatnánk közös fotót hogy a farkam a puncidba van!!
Szép punci,
arra gondoltam csinálhatnánk közös fotót hogy a farkam a puncidba van!!
törölt felhasználó
Sebesedne ki a nyelvem attól, hogy sokat nyalnàlak ;)
Sebesedne ki a nyelvem attól, hogy sokat nyalnàlak ;)
törölt felhasználó
[quote=dalton666]Csak az a kis ruha rossz helyen van mehetek segíteni félrehúzni?[/quote]félre húztam már nincs rossz helyen a ruci......tetszik?
Írta dalton666: Csak az a kis ruha rossz helyen van mehetek segíteni félrehúzni? félre húztam már nincs rossz helyen a ruci......tetszik?
törölt felhasználó
[quote=boy75]Csodás lenne ha fedetlenül is mutatnád szerintem gyönyörű és izgató látvány lenne ![/quote]fedetlen na mit szólsz....??
Írta boy75: Csodás lenne ha fedetlenül is mutatnád szerintem gyönyörű és izgató látvány lenne ! fedetlen na mit szólsz....??
[quote=puncicska][quote=bögöly]Mutasd meg milyen szép puncicskád van!![/quote]meg mutattam...mennyire tetszik?[/quote]
Csodálatos
Írta puncicska: Írta bögöly: Mutasd meg milyen szép puncicskád van!! meg mutattam...mennyire tetszik?
Csodálatos
[quote=puncicska][quote=mindig kemény]Fogom is élvezni a látványt :)[/quote]köszike....élvezd...[/quote]
Nem kell kétszer kérni :P
Írta puncicska: Írta mindig kemény: Fogom is élvezni a látványt :) köszike....élvezd...
Nem kell kétszer kérni :P
törölt felhasználó
[quote=Liberty85]Pont így kellene bele ülni[/quote]hogy is...?min...?
Írta Liberty85: Pont így kellene bele ülni hogy is...?min...?
törölt felhasználó
[quote=bögöly]Mutasd meg milyen szép puncicskád van!![/quote]meg mutattam...mennyire tetszik?
Írta bögöly: Mutasd meg milyen szép puncicskád van!! meg mutattam...mennyire tetszik?
törölt felhasználó
[quote=mindig kemény]Fogom is élvezni a látványt :)[/quote]köszike....élvezd...
Írta mindig kemény: Fogom is élvezni a látványt :) köszike....élvezd...
törölt felhasználó
[quote=Laci19]Szép domború puncid van![/quote]na milyen?ilyen domborura és nagyságura gondoltál?
Írta Laci19: Szép domború puncid van! na milyen?ilyen domborura és nagyságura gondoltál?
Fogom is élvezni a látványt :)
Fogom is élvezni a látványt :)
Félrehúznám a bugyit és a méhszájadig felnyomnám a farkamat a puncidba, édes
Félrehúznám a bugyit és a méhszájadig felnyomnám a farkamat a puncidba, édes
Mutasd meg milyen szép puncicskád van!!
Mutasd meg milyen szép puncicskád van!!
törölt felhasználó
Kinyalnàm az én dràgàmat! :) Utàna pedig... ;)
Kinyalnàm az én dràgàmat! :) Utàna pedig... ;)
Szép domború puncid van!
Szép domború puncid van!
Pont így kellene bele ülni
Pont így kellene bele ülni
törölt felhasználó
Szexi! Imàdlak puncicska! ;)
Szexi! Imàdlak puncicska! ;)
milyen lehet a csiklod és mekkora???
milyen lehet a csiklod és mekkora???
törölt felhasználó
Mutatok még többet ha sok Mindenkit izgat a látványon...és ha elérem a 100 szavazatot még többet is láthatnak akiket izgat a látványa sejtelmes képeim......puszi
Mutatok még többet ha sok Mindenkit izgat a látványon...és ha elérem a 100 szavazatot még többet is láthatnak akiket izgat a látványa sejtelmes képeim......puszi
törölt felhasználó
[quote=fantazia1]szólj megyek hozzád és elkészítjük a folytatást:)[/quote]már elkészült.....
Írta fantazia1: szólj megyek hozzád és elkészítjük a folytatást:) már elkészült.....
törölt felhasználó
[quote=Zoli]De beléd élveznék drága!![/quote]
Írta Zoli: De beléd élveznék drága!!
szólj megyek hozzád és elkészítjük a folytatást:)
szólj megyek hozzád és elkészítjük a folytatást:)
De beléd élveznék drága!!
De beléd élveznék drága!!
Csak az a kis ruha rossz helyen van mehetek segíteni félrehúzni?
Csak az a kis ruha rossz helyen van mehetek segíteni félrehúzni?
törölt felhasználó
Köszönöm a bókokat....jol esik!!!várom a folytatást!!!
Köszönöm a bókokat....jol esik!!!várom a folytatást!!!
Egyre jobb vagy,de legjobban akkor mutatna ,ha farkam veszne el benne:)
Egyre jobb vagy,de legjobban akkor mutatna ,ha farkam veszne el benne:)
törölt felhasználó
Nyalnàlak! Te pedig... :)
Nyalnàlak! Te pedig... :)
törölt felhasználó
Szia!Bugyiska vagy Puncsiska:)))
Szia!Bugyiska vagy Puncsiska:)))
Csodás lenne ha fedetlenül is mutatnád szerintem gyönyörű és izgató látvány lenne !
Csodás lenne ha fedetlenül is mutatnád szerintem gyönyörű és izgató látvány lenne !