[quote=Bandika34]Szia!
szépséges szex istennőm fényesre nyalnám a kis puncid
papandras34@gmail.com[/quote...jol hangzik...izgató a gondolat...Örülök hogy ilyen hatást gyakorol a képeim látványa...
[quote=Leo35]Gyönyörűség vagy puncicska! Nyalnám a szép puncid éjjel - nappal :)
Puszi :)[/quote]köszönöm szépen jo olvasni....édes vagy....nézz és élvezz Továbbra is...
köszönöm szépen jo olvasni....édes vagy....nézz és élvezz Továbbra is...
[quote=puncicska][quote=Laci19]Csodálatos feneked van...!!!!![/quote]Örülök hogy tetszik!!izgat a látványa!??mennyire?[/quote]Felizgat a feneked látványa, nagyon!Merev és vastag lesz a farkam, amikor nézem...!!!
Felizgat a feneked látványa, nagyon!Merev és vastag lesz a farkam, amikor nézem...!!!
[quote=Kupido]Igen tudnák mit kezdeni veled... ;) isteni a puncid!! Gyönyörű a tested![/quote]köszönöm a szép véleményezést...Örülök hogy tetszik a képeim látványa....élvezd Továbbra is.....
Igen tudnák mit kezdeni veled... ;) isteni a puncid!! Gyönyörű a tested!
köszönöm a szép véleményezést...Örülök hogy tetszik a képeim látványa....élvezd Továbbra is.....
[quote=mindig kemény][quote=puncicska][quote=Bandika34]szia istennőm
papandras34@gmail.com[/quote]köszönöm édes vagy!de leveszem a képeim mert nem kaptam meg amit kértem....senki nem teljesít csak ígér és überel...[/quote]
Mi kell még a pozitív, elismerő véleményeken kívül? :) Mert abból azért bőven kijut ahogy látom :)[/quote]képeket szeretnék amikre rám élvezték!!!!nagy kívánság!!!??nem lehet teljesíteni?mindenki csak ígéri...pedig......uhhh
szia istennőm
papandras34@gmail.com
köszönöm édes vagy!de leveszem a képeim mert nem kaptam meg amit kértem....senki nem teljesít csak ígér és überel...
Mi kell még a pozitív, elismerő véleményeken kívül? :) Mert abból azért bőven kijut ahogy látom :)
képeket szeretnék amikre rám élvezték!!!!nagy kívánság!!!??nem lehet teljesíteni?mindenki csak ígéri...pedig......uhhh
[quote=puncicska][quote=Bandika34]szia istennőm
papandras34@gmail.com[/quote]köszönöm édes vagy!de leveszem a képeim mert nem kaptam meg amit kértem....senki nem teljesít csak ígér és überel...[/quote]
Mi kell még a pozitív, elismerő véleményeken kívül? :) Mert abból azért bőven kijut ahogy látom :)
szia istennőm
papandras34@gmail.com
köszönöm édes vagy!de leveszem a képeim mert nem kaptam meg amit kértem....senki nem teljesít csak ígér és überel...
[quote=Bandika34]szia istennőm
papandras34@gmail.com[/quote]köszönöm édes vagy!de leveszem a képeim mert nem kaptam meg amit kértem....senki nem teljesít csak ígér és überel...
szia istennőm
papandras34@gmail.com
[quote=puncicska]Szia fiukák...buék....senki nem kíváncsi a folytatásra!???csak 100 szavazatot kértem hogy mutassak a hatásátol újra szavazhato leélvezhető képet....és úgy látom az eddigi képeim sem elég izgatoak mert senki sem élvezett rám......[/quote]Szerintem beléd inkább élveznének,mint a fotóidra!
Szia fiukák...buék....senki nem kíváncsi a folytatásra!???csak 100 szavazatot kértem hogy mutassak a hatásátol újra szavazhato leélvezhető képet....és úgy látom az eddigi képeim sem elég izgatoak mert senki sem élvezett rám......
Szerintem beléd inkább élveznének,mint a fotóidra!
[quote=sextra]Szia. Buék. Nagyon sexi , nagyon izgató: Hát bevallom felállítottál habár engem nem nehéz.[/quote]Buék neked is...Örülök hogy felállította farkad a képeim látványa....még több ilyet kívánok..
Szia. Buék. Nagyon sexi , nagyon izgató: Hát bevallom felállítottál habár engem nem nehéz.
Buék neked is...Örülök hogy felállította farkad a képeim látványa....még több ilyet kívánok..
Szia fiukák...buék....senki nem kíváncsi a folytatásra!???csak 100 szavazatot kértem hogy mutassak a hatásátol újra szavazhato leélvezhető képet....és úgy látom az eddigi képeim sem elég izgatoak mert senki sem élvezett rám......