Szia! Ahogy megvillantod punidat a két combod között,a bugyit széttolva,a szép nagy formás punád látványa izgat rögtön és nedvesítésre ingerel.;) Húú nagyon benyalnék a pinusodba mélyen,elötte a nyelvemmel izgatva masszíroznám a csiklód.Majd mikor már jó nedves vagy és tág beraknám a farkam tövig hatolva beléd.Közben a csiklód símogatnám,hogy bizseregj a farkamra.:p csók
Szia! Ahogy megvillantod punidat a két combod között,a bugyit széttolva,a szép nagy formás punád látványa izgat rögtön és nedvesítésre ingerel.;) Húú nagyon benyalnék a pinusodba mélyen,elötte a nyelvemmel izgatva masszíroznám a csiklód.Majd mikor már jó nedves vagy és tág beraknám a farkam tövig hatolva beléd.Közben a csiklód símogatnám,hogy bizseregj a farkamra.:p csók
[quote=Andrew]Szia! Úhh de szép nagy szeméremdombod,pinád van.:P Szívesen kényeztetnélek,megdugnálak nagyon és a forró ondóm nedűjét a vaginádra kenném,illetve lőném;és persze a szácskádba is juttatnék.;) csók[/quote]jól hangzik.......élvez én.....köszike a véleményt....vàrom a folytatást.....írj még...
jól hangzik.......élvez én.....köszike a véleményt....vàrom a folytatást.....írj még...
Szia! Úhh de szép nagy szeméremdombod,pinád van.:P Szívesen kényeztetnélek,megdugnálak nagyon és a forró ondóm nedűjét a vaginádra kenném,illetve lőném;és persze a szácskádba is juttatnék.;) csók
Szia! Úhh de szép nagy szeméremdombod,pinád van.:P Szívesen kényeztetnélek,megdugnálak nagyon és a forró ondóm nedűjét a vaginádra kenném,illetve lőném;és persze a szácskádba is juttatnék.;) csók
[quote=Spartai75]Nagyon csinos szex Nő vagy!
Szét kúrnám azt a szép kis puncidat![/quote] köszike édes vagy.... örülök hogy ezt váltotta ki a látvánnyom..jól hangzik.... szeretem azt is....
köszike édes vagy.... örülök hogy ezt váltotta ki a látvánnyom..jól hangzik.... szeretem azt is....
[quote=fantazia1]puncicska ,kérésre be is lehet venni a csodás puncid?
Mondanom se kell jelentkeznék rá!![/quote]hízelgő a felajánlás de foglalt......csak a látványom élvezheted....azt mindíg....
hízelgő a felajánlás de foglalt......csak a látványom élvezheted....azt mindíg....