Fejőgépre teszem a tőgyeidet, a faszéhes, nagy pinádba műfaszt nyomok és úgy baszom a segglyukadat, keményen megállás nélkül állatmódra. Teljesen kihúzom majd betolom a makkosfaszt addig míg nagyokat röffen a baszópicsád, jól szétnyílik, felnyomom a melegszarig és ürítek beléd gecit majd húgyot, elélvezel többször is hangosan röfögve..
Fejőgépre teszem a tőgyeidet, a faszéhes, nagy pinádba műfaszt nyomok és úgy baszom a segglyukadat, keményen megállás nélkül állatmódra. Teljesen kihúzom majd betolom a makkosfaszt addig míg nagyokat röffen a baszópicsád, jól szétnyílik, felnyomom a melegszarig és ürítek beléd gecit majd húgyot, elélvezel többször is hangosan röfögve..
[quote=Nagyho]Van egy titkos vágyam amikor a popsimat dugják amikor a partnerem elélvez szeretném ha kemény faszal bele pisilne a popsimba de mihejt elélvez utána össze megy neki ere az alkalomra keresném kemény faszu partnerem[/quote] szívesen besegítek. Szétbaszom minden lyukad és telegecizem.
Van egy titkos vágyam amikor a popsimat dugják amikor a partnerem elélvez szeretném ha kemény faszal bele pisilne a popsimba de mihejt elélvez utána össze megy neki ere az alkalomra keresném kemény faszu partnerem
szívesen besegítek. Szétbaszom minden lyukad és telegecizem.
[quote=doggydick]Baszójószágom lennél, fejőgépre tennélek, okádásig szopatlak, felnyomom tövig és addig háglak, hogy kifordul a méhed.[/quote]te engem fejnél én meg téged de legalább háromszor meg felynélek a szám lenne a fejögép közben ujjaznám a seged here maszast alkalmazzák és csak szopnalak szopnalak míg a számba élveznél
Baszójószágom lennél, fejőgépre tennélek, okádásig szopatlak, felnyomom tövig és addig háglak, hogy kifordul a méhed.
te engem fejnél én meg téged de legalább háromszor meg felynélek a szám lenne a fejögép közben ujjaznám a seged here maszast alkalmazzák és csak szopnalak szopnalak míg a számba élveznél
[quote=macisszőrös77]Szia. isteni a tested. imádom a telt husi Nőket. szívesne alád feküdnék baszás után és nyalnálak élvezésig.[/quote]szeretem ha rendesen kielėgitenek
Szia. isteni a tested. imádom a telt husi Nőket. szívesne alád feküdnék baszás után és nyalnálak élvezésig.