[quote=Ronnie]Nagyon kívánatos vagy! Alaposan és hosszan meg akarlak dugni. Remélem egyszer járhat benned a farkam. Utána pedig tocsognál a spermámban..[/quote]de jó lenne élvezném
[quote=lacivagyok]Én élvezésig nyalnám...a kis édes puncidat míg csak nem teljesen a szám közt el nem remegsz :-)[/quote]szeretném élvezni közbe finoman viszonoznam a farkincadon míg elnem élvezel a számba
szeretném élvezni közbe finoman viszonoznam a farkincadon míg elnem élvezel a számba
[quote=longdongX][quote=Nagyho]Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat[/quote]
Szeretek hátulról benyalniba punciba
Szereted a nyalást?[/quote]
Most is nagyon kívánom
[quote=Nagyho]Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat[/quote]
Szeretek hátulról benyalniba punciba
Szereted a nyalást?
Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat
[quote=Nagyho][quote=mindig kemény][quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)[/quote]ha mindig kemény vagy akor igen szeretném[/quote]
Hát, nem 0-24-ben az, de azért elég gyakran :P
Megmozgatják a képek amit kell :)
benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad
[quote=mindig kemény][quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)[/quote]ha mindig kemény vagy akor igen szeretném
[quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)