[quote=longdongX][quote=Nagyho]Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat[/quote]
Szeretek hátulról benyalniba punciba
Szereted a nyalást?[/quote]
Most is nagyon kívánom
[quote=Nagyho]Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat[/quote]
Szeretek hátulról benyalniba punciba
Szereted a nyalást?
Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat
[quote=Nagyho][quote=mindig kemény][quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)[/quote]ha mindig kemény vagy akor igen szeretném[/quote]
Hát, nem 0-24-ben az, de azért elég gyakran :P
Megmozgatják a képek amit kell :)
benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad
[quote=mindig kemény][quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)[/quote]ha mindig kemény vagy akor igen szeretném
[quote=Nagyho][quote=mindig kemény]Megmozgatják a képek amit kell :)[/quote]benem órákig kemény lehetnél a popsimba is tolhatnad a farkad[/quote]
Hmm, igazán? :)
[quote=Rudi ;)]Nagyon szép izgató puncid van!!! Szívesen kinyalnám!! Lapozgatnám a kisajkaid a nyelvem hegyével! Szívogatnám a duzzadó csiklód! Hmmm....[/quote]szeretném élvezni a farkincadat nem hagynám piheni dagatra szopiznam és utána a popsimba dughatnad és adig dughatnad míg elnem élvezel benem
Nagyon szép izgató puncid van!!! Szívesen kinyalnám!! Lapozgatnám a kisajkaid a nyelvem hegyével! Szívogatnám a duzzadó csiklód! Hmmm....
szeretném élvezni a farkincadat nem hagynám piheni dagatra szopiznam és utána a popsimba dughatnad és adig dughatnad míg elnem élvezel benem
[quote=Nagyho][quote=Antail]Szia Honé! Gyönyörű punód van! Jó lenne érezni, hogy milyen forró és nedves.
Pusza![/quote]megengedem,hogy izgazsd a nyelvedeladig amig nem lesztele a szad a nedvemel ezutanszėp lasan betolod a dagat farkadat a nedves lukamba teljes hosza bent leszna akor olyan szinten meglovagolak,hogyelsem tudod kėpzelni[/quote]
Drága Honé veled bármiben benne vagyok. A lényeg, hogy élvezzük egymás testét.
Szia Honé! Gyönyörű punód van! Jó lenne érezni, hogy milyen forró és nedves.
Pusza!
megengedem,hogy izgazsd a nyelvedeladig amig nem lesztele a szad a nedvemel ezutanszėp lasan betolod a dagat farkadat a nedves lukamba teljes hosza bent leszna akor olyan szinten meglovagolak,hogyelsem tudod kėpzelni
Drága Honé veled bármiben benne vagyok. A lényeg, hogy élvezzük egymás testét.
[quote=Antail]Szia Honé! Gyönyörű punód van! Jó lenne érezni, hogy milyen forró és nedves.
Pusza![/quote]megengedem,hogy izgazsd a nyelvedeladig amig nem lesztele a szad a nedvemel ezutanszėp lasan betolod a dagat farkadat a nedves lukamba teljes hosza bent leszna akor olyan szinten meglovagolak,hogyelsem tudod kėpzelni
Szia Honé! Gyönyörű punód van! Jó lenne érezni, hogy milyen forró és nedves.
Pusza!
megengedem,hogy izgazsd a nyelvedeladig amig nem lesztele a szad a nedvemel ezutanszėp lasan betolod a dagat farkadat a nedves lukamba teljes hosza bent leszna akor olyan szinten meglovagolak,hogyelsem tudod kėpzelni
[quote=macisszőrös77][quote=Nagyho]Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat[/quote]hmmm a popsid is kinyalnám[/quote]meg is ujazhatod miután nedves puncimbol kihuzod a dagat farkincad szép lassan betolhatod a popsimba adig tologathatod belém míg élnem élvezö a popsimba
Szeretem ha mélyen benyalnak hátulról közben az orodal izgathatod a popsimat
hmmm a popsid is kinyalnám
meg is ujazhatod miután nedves puncimbol kihuzod a dagat farkincad szép lassan betolhatod a popsimba adig tologathatod belém míg élnem élvezö a popsimba
[quote=doggydick]Kajakra lecidáznál és utána addig basználak, hogy menni se tudnál[/quote]de tudnam ėlvezni csak feküdnėk ės hagynam hogy barmit tegyėl velem
Kajakra lecidáznál és utána addig basználak, hogy menni se tudnál
de tudnam ėlvezni csak feküdnėk ės hagynam hogy barmit tegyėl velem