[quote=07jedi][quote=Segglyuk]Szét basznám én is azt a picsát[/quote]
Több tiszteletet egy ilyen csodaszép
NŐNEK[/quote] köszönöm hogy kiállsz mellettem , de az ilyenekkel már nem törődök, az ilyen faszi csak dugna de nincs kit , szánalmas ..... :)
köszönöm hogy kiállsz mellettem , de az ilyenekkel már nem törődök, az ilyen faszi csak dugna de nincs kit , szánalmas ..... :)
[quote=Mylife1988][quote=Törpapa 67]Ó, országok országa: női test!
Nincs rajtad út, mely vinne egyenest.
Csak csupa rejtek, csupa kerülő.
És mind egy dús ligetben eltünő...
És csupa völgy és csupa meredély,
hol siklókon kúszik a szenvedély,
és hol kiszárnyal, hol meg elcsuszik,
és jaj néki, hogyha megalkuszik![/quote] szia , nagyon szép..... köszi:)[/quote]látod ezt hozod ki belőlem. Imádlak
Ó, országok országa: női test!
és jaj néki, hogyha megalkuszik!
[quote=Fiatalsrác11]Imádni való vagy maga a tökéletes nő nem is gondoltam volna hogy ilyen létezik ahogy néztem a képeidet egyre keményebb lett a farkam csodálatos vagy :P[/quote] Kedves vagy köszi:)
Imádni való vagy maga a tökéletes nő nem is gondoltam volna hogy ilyen létezik ahogy néztem a képeidet egyre keményebb lett a farkam csodálatos vagy :P
[quote=Törpapa 67]Ó, országok országa: női test!
és jaj néki, hogyha megalkuszik![/quote] szia , nagyon szép..... köszi:)
Imádni való vagy maga a tökéletes nő nem is gondoltam volna hogy ilyen létezik ahogy néztem a képeidet egyre keményebb lett a farkam csodálatos vagy :P
[quote=Mylife1988][quote=07jedi][quote=Mylife1988][quote=07jedi]Azt álmodtam,hogy...képzelheted...GYÖNYÖRŰ vagy ...[/quote] komoly ? :)[/quote] Nagyon is ...
Csodaszép NŐ...[/quote] :) .... hát, remélem jó volt .... álmodba ;)[/quote]
de legalább ott JÓ volt ... ha már másképp nem lehet ...
Azt álmodtam,hogy...képzelheted...GYÖNYÖRŰ vagy ...
komoly ? :)
Nagyon is ...
Csodaszép NŐ...
:) .... hát, remélem jó volt .... álmodba ;)
de legalább ott JÓ volt ... ha már másképp nem lehet ...
[quote=Törpapa 67]A szerelem üdén tartja a szépséget, s a nők teste úgy táplálkozik a szerelemből, mint méh a virágból.A kellemes külső héjon belül egy értékes magnak kell lennie. Ettől lesz igazán vonzó egy nő!Köszönöm![/quote]. Ezt szépen ecsetelted :).... Köszi :)
A szerelem üdén tartja a szépséget, s a nők teste úgy táplálkozik a szerelemből, mint méh a virágból.A kellemes külső héjon belül egy értékes magnak kell lennie. Ettől lesz igazán vonzó egy nő!Köszönöm!
A szerelem üdén tartja a szépséget, s a nők teste úgy táplálkozik a szerelemből, mint méh a virágból.A kellemes külső héjon belül egy értékes magnak kell lennie. Ettől lesz igazán vonzó egy nő!Köszönöm!
[quote=07jedi][quote=Mylife1988][quote=07jedi]Azt álmodtam,hogy...képzelheted...GYÖNYÖRŰ vagy ...[/quote] komoly ? :)[/quote] Nagyon is ...
Csodaszép NŐ...[/quote] :) .... hát, remélem jó volt .... álmodba ;)
Azt álmodtam,hogy...képzelheted...GYÖNYÖRŰ vagy ...
[quote=Törpapa 67]Paraszt van is volt is lesz is. IQ bajnok. Oviban a helye nem a felnőtt oldalon.
Látom hogy nem kell még védeni.
SZÉP VAGY IZGALMAS ÉS KÍVÁNATOS ÉS SZEXI. Puszillak minden hol tetőtől talpig kívánlak imádlak![/quote]. Úriember vagy, köszi :).... Puszi!
Paraszt van is volt is lesz is. IQ bajnok. Oviban a helye nem a felnőtt oldalon.
Látom hogy nem kell még védeni.
SZÉP VAGY IZGALMAS ÉS KÍVÁNATOS ÉS SZEXI. Puszillak minden hol tetőtől talpig kívánlak imádlak!