[quote=parbaniek]hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy[/quote]
Ezt,én is észrevettem,lehet hogy tényleg volt egy másik nő is,de választ nem kaptam rá.
Ezt,én is észrevettem,lehet hogy tényleg volt egy másik nő is,de választ nem kaptam rá.
hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy
hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy
[quote=Mylife1988][quote=07jedi]Az a combfix öltöztet,csodás ...akár sétára is alkalmas egy magassasrkúval ... de csak azzal ...[/quote]. .... Igaz! :)[/quote]
Ha sétálni mész csak combfixben és magassarkúban,kérlek szólj,hogy virágot szórhassak a lábaid elé vagy közé is lehet ? Csodás testű csajszika
Ha sétálni mész csak combfixben és magassarkúban,kérlek szólj,hogy virágot szórhassak a lábaid elé vagy közé is lehet ? Csodás testű csajszika