[quote=Mylife1988][quote=parbaniek]Hát! Ami szép az a hölgy ami jó az jó,ami kellemes az mind megvan itt a képeiteket nézve!
Csini pár vagytok!
Ui: kézcsók a hölgynek!
üdv Laci[/quote][/quote]
[quote=parbaniek]Hát! Ami szép az a hölgy ami jó az jó,ami kellemes az mind megvan itt a képeiteket nézve!
Csini pár vagytok!
Ui: kézcsók a hölgynek! Köszi Laci :)
üdv Laci[/quote]
Hát! Ami szép az a hölgy ami jó az jó,ami kellemes az mind megvan itt a képeiteket nézve!
Csini pár vagytok!
Ui: kézcsók a hölgynek! Köszi Laci :)
üdv Laci
[quote=parbaniek]hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy[/quote]. Szánalmas hogy az irigység ilyen formát ölt, meg az is szánalmas hogy próbálod a feleséged idősebb korára olyasmire kényszeríteni amit nem szeretne csak azért hogy te élvezkedj ....!
hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy
. Szánalmas hogy az irigység ilyen formát ölt, meg az is szánalmas hogy próbálod a feleséged idősebb korára olyasmire kényszeríteni amit nem szeretne csak azért hogy te élvezkedj ....!
[quote=parbaniek]hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy[/quote]
Ezt,én is észrevettem,lehet hogy tényleg volt egy másik nő is,de választ nem kaptam rá.
hogy van az,hogy egyik,másik képen arc nélkül máshol pedig arccal? Az már csak hab a tortán ,hogy nem ugyan az csajról készültek a képek
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy
Ezt,én is észrevettem,lehet hogy tényleg volt egy másik nő is,de választ nem kaptam rá.
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy
Mi ebben a (nem kamu)
te egy pöcs vagy