Ugye? Én is már csak azért járok fel ritkán, mert annyira haldoklik az oldalhogy az borzalom.
Pedig 10evvel ezelőtt nagyonis jó volt! Sok emberrel találkoztam, ami egy örök élmény marad számomra :)))
Ugye? Én is már csak azért járok fel ritkán, mert annyira haldoklik az oldalhogy az borzalom.
Pedig 10evvel ezelőtt nagyonis jó volt! Sok emberrel találkoztam, ami egy örök élmény marad számomra :)))
Mint az előttem szólok írták, valóban haldoklik az oldal. Szerintem mindenkinek van egy rövid idő amíg aktívan szeretne pörögni, de mivel sokan egy évbe egyszer járnak fel, így beleunnak ők is. Hozzateszem én is.
Pedig az oldal jó lenne, sok érdekes téma van itt..
Mint az előttem szólok írták, valóban haldoklik az oldal. Szerintem mindenkinek van egy rövid idő amíg aktívan szeretne pörögni, de mivel sokan egy évbe egyszer járnak fel, így beleunnak ők is. Hozzateszem én is.
Pedig az oldal jó lenne, sok érdekes téma van itt..
Hát..Izgi elképzelni hogy több.. pasi.-. engem.. :P Bár ez nekem csak fantázia marad.. Nemhiszem hogy valaha is +merném csinálni. De sok ilyen vidi van.. Szerencsére. xd :)
Hát..Izgi elképzelni hogy több.. pasi.-. engem.. :P Bár ez nekem csak fantázia marad.. Nemhiszem hogy valaha is +merném csinálni. De sok ilyen vidi van.. Szerencsére. xd :)
[quote=Pussylover82][quote=Tireniden][quote=csaladi kerd][quote=talánigen][quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Szia van pár perverz gondolatom[/quote]
3 batyam van es egyedul vagyok lany a csaladban[/quote]
Én már régóta fantáziálok a húgomról.[/quote]
Szerintem ezt több pasit is izgat csak kevesen vallják be a dolgot! Van aki nem csak fantáziál..[/quote]
Szerintem magának is hazudik az a pasas aki azt mondja legalább meg nem fordult volna a fejébe ilyesmi
Szerintem magának is hazudik az a pasas aki azt mondja legalább meg nem fordult volna a fejébe ilyesmi
[quote=Tireniden][quote=csaladi kerd][quote=talánigen][quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Én már régóta fantáziálok a húgomról.[/quote]
Szerintem ezt több pasit is izgat csak kevesen vallják be a dolgot! Van aki nem csak fantáziál..
Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)
Szia van pár perverz gondolatom
3 batyam van es egyedul vagyok lany a csaladban
Én már régóta fantáziálok a húgomról.
Szerintem ezt több pasit is izgat csak kevesen vallják be a dolgot! Van aki nem csak fantáziál..
[quote=csaladi kerd][quote=talánigen][quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Én már régóta fantáziálok a húgomról.
Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)