Perverz gondolatok vannak bőven, csak bátortalan az emberek. Pedig ami minden résztvevőnek jól esik, az nem lehet tabu. Egyébként mi számít perverznek?
Perverz gondolatok vannak bőven, csak bátortalan az emberek. Pedig ami minden résztvevőnek jól esik, az nem lehet tabu. Egyébként mi számít perverznek?
[quote=Nemetpar][quote=Cevin][quote=Nemetpar]En dugatnam a nejem mindenkivel[/quote]
És ezt a nejed is így akarná?[/quote]
Csak egy perverz gondolat :) de remélném egyébként igen[/quote]
Ha rászánnátok magatokat, szóljatok!
[quote=Cevin][quote=Nemetpar]En dugatnam a nejem mindenkivel[/quote]
És ezt a nejed is így akarná?[/quote]
Csak egy perverz gondolat :) de remélném egyébként igen
En dugatnam a nejem mindenkivel
És ezt a nejed is így akarná?
Csak egy perverz gondolat :) de remélném egyébként igen
[quote=csaladi kerd][quote=talánigen][quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Szia van pár perverz gondolatom[/quote]
3 batyam van es egyedul vagyok lany a csaladban[/quote]
Mesélj! Én a nevelt lányomon fantáziálok
Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)
[quote=talánigen][quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Szia van pár perverz gondolatom[/quote]
3 batyam van es egyedul vagyok lany a csaladban
Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)
Ma anyukámnál voltam látogatóban.
Előjött a gondolat, amit tini koromban csináltam... Felvettem a bugyiját, kerestem a szekrénybe egy combfixet, és egy csini miniruhát. Bementem a régi szobámba, és szanaszét masztiztam magam ???? a gondolatom az volt, mint tinédzser koromban.. Bár benyitna, bár meghökenne, bár megkívánna. Nyilván ezek csak vágyak, de azért sokszor eljátszottam a gondolattal ????
Ma anyukámnál voltam látogatóban.
Előjött a gondolat, amit tini koromban csináltam... Felvettem a bugyiját, kerestem a szekrénybe egy combfixet, és egy csini miniruhát. Bementem a régi szobámba, és szanaszét masztiztam magam ???? a gondolatom az volt, mint tinédzser koromban.. Bár benyitna, bár meghökenne, bár megkívánna. Nyilván ezek csak vágyak, de azért sokszor eljátszottam a gondolattal ????
[quote=mszuka]Amennyiben érdekel bárkit is tudom ajánlani B Mariannt aki szívesen megosztja a perverz vágyait gátlástalanul[/quote]
Engem nagyon érdekel !!
Amennyiben érdekel bárkit is tudom ajánlani B Mariannt aki szívesen megosztja a perverz vágyait gátlástalanul
[quote=mszuka]Amennyiben érdekel bárkit is tudom ajánlani B Mariannt aki szívesen megosztja a perverz vágyait gátlástalanul[/quote]
Kifejezetten érdekel!
Amennyiben érdekel bárkit is tudom ajánlani B Mariannt aki szívesen megosztja a perverz vágyait gátlástalanul
[quote=Vivienne90]Kíváncsi vagyok, kinek milyen titkos vágyai vannak, illetve hogy még meri-e osztani :)[/quote]
Ha van kedved beszélhetünk a perverz vágyakról ????
Ha van kedved beszélhetünk a perverz vágyakról ????