[quote=Gohán]dugni valo meg nyalni valo a puncid egésznap csak dugnám a puncidat meg nyalogatnám. Pusz a puncidna[/quote] Köszike, és benne vagyok, mivel imádja ha sokat és sokáig kényeztetve van. Puszi a hasadra.
Köszike, és benne vagyok, mivel imádja ha sokat és sokáig kényeztetve van. Puszi a hasadra.
[quote=juvalentino]Nagyon dögös vagy a fényképeiden. Nagyon kívánatos a tested és szívesen megismernélek! :)[/quote] Köszi, és örülök hogy el nyerte a tetszésedet.És semmi jónak nem vagyok az elrontója, így benne vagyok, ismerkedjünk.! Szia. Puszi.
Köszi, és örülök hogy el nyerte a tetszésedet.És semmi jónak nem vagyok az elrontója, így benne vagyok, ismerkedjünk.! Szia. Puszi.
[quote=barnababa][quote=görbekifli]Szia!Jó lenne már valahogyan odaférnem!!Megoldható?[/quote]
Még jó hogy megoldható görbekifli, bár csak már itt érezhetének.! Puszi, szia.[/quote]
ÉREZHETNÉLEK!!!
[quote=görbekifli]Szia!Jó lenne már valahogyan odaférnem!!Megoldható?[/quote]
Még jó hogy megoldható görbekifli, bár csak már itt érezhetének.! Puszi, szia.
Szia!Jó lenne már valahogyan odaférnem!!Megoldható?
Még jó hogy megoldható görbekifli, bár csak már itt érezhetének.! Puszi, szia.
Szivesen be nyalnék a puncidba meg is ujjaználak és utána a farkamat bedugnám a puncidba tövig nyomnám. Nézd meg a képeket a farkamról és mond meg a véleményed róla hogy tecike.
Szivesen be nyalnék a puncidba meg is ujjaználak és utána a farkamat bedugnám a puncidba tövig nyomnám. Nézd meg a képeket a farkamról és mond meg a véleményed róla hogy tecike.
Egyszerűen imádlak:)... nagyon szívesen megismernélek, remélem van kedved fiatalabbakkal ismerkedni:)
brian2f2f@citromail.hu (ha van kedved esetleg e-mailben elkezdhetnénk):) Pusziiiiilllak
Egyszerűen imádlak:)... nagyon szívesen megismernélek, remélem van kedved fiatalabbakkal ismerkedni:)
brian2f2f@citromail.hu (ha van kedved esetleg e-mailben elkezdhetnénk):) Pusziiiiilllak