Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> MACHÁLY fóruma
| Oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 | Hozzászólás | Feliratkozás | Keresés
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2011-07-26 13:59:32 | Válasz | Jelentés | #98
[quote=jonatán]És az enyémhez mit szolnál??[/quote] Óóóhhhh! Azt hiszem, .... el állna a szavam!! :)
Írta jonatán:És az enyémhez mit szolnál??

Óóóhhhh!
Azt hiszem, .... el állna a szavam!! :)
| 2011-07-26 13:04:21 | Válasz | Jelentés | #97
törölt felhasználó
Sziasztok ! Csak kérdezném hármas szexben benne lennétek ? Ha igen , ha nem választ azért kérhetek ? Szió!
Sziasztok !
Csak kérdezném hármas szexben benne lennétek ?
Ha igen , ha nem választ azért kérhetek ?
Szió!
| 2011-07-26 12:43:56 | Válasz | Jelentés | #96
törölt felhasználó
??????????
??????????
| 2011-07-26 11:26:49 | Válasz | Jelentés | #95
törölt felhasználó
Macné! Akárhányszor megnézem a képeid egyre jobban kiváncsi vagyok a szük kis puncidra ! Egyre töbször elképzelem ,pároddal hogyan kényeztetnénk a szép lukacskádat hogy lőnénk spermánkat a melbimóidra , hogyan nyalnánk puncid lukát , hogy az egyre lucskosabb és lucskosabb legyen és te hogyan kényeztetnéd makjaink. Nagyon jó lenne ezt élőben is valóra váltani ! Mit szólsz hozzá ?
Macné!
Akárhányszor megnézem a képeid egyre jobban kiváncsi vagyok a szük kis puncidra !
Egyre töbször elképzelem ,pároddal hogyan kényeztetnénk a szép lukacskádat hogy lőnénk spermánkat a melbimóidra , hogyan nyalnánk puncid lukát , hogy az egyre lucskosabb és lucskosabb legyen és te hogyan kényeztetnéd makjaink.
Nagyon jó lenne ezt élőben is valóra váltani !
Mit szólsz hozzá ?
| 2011-07-20 16:12:17 | Válasz | Jelentés | #94
törölt felhasználó
Hali ! Jólenne már beszélni valahogy !? Ha esetleg tényleg komolyan gondoljátok a dolgokat .
Hali !
Jólenne már beszélni valahogy !?
Ha esetleg tényleg komolyan gondoljátok a dolgokat .
| 2011-07-20 09:14:22 | Válasz | Jelentés | #93
És az enyémhez mit szolnál??
És az enyémhez mit szolnál??
| 2011-07-19 18:12:48 | Válasz | Jelentés | #92
[quote=frankie1975]Szióka! Hát ha kihúzza magát, olyan 18 cm...:) Símán megdugnálak vele, mivel előbb kényeztetnélek a nyelvemmel, nyalogatnám a csiklód, a puncid, bedugnám a nyelvem a nedves, tocsogós puncidba, amíg csak tudnám... És azután már símán befogadnád a merev, kemény farkam... Élveznéd sorozatban. :) Puszi, "a kis kóstolgató" Frankie :)[/quote] Hmm.. Te kis kóstolgató! A képeid alapján, nagyobbnak gondoltam, és milyen vastag?? Te aztán tele vagy önbizalommal, simán megdugnál, sorozatba élvezném !? Hmm.. Igazad van az alapos előjáték és a felfokozott vágy csodákat tesz, de én anatómiailag vagyok szoros. A férjem ismer és a végletekig felszokott izgatni, már úgy érzem ha egészbe fasz lenne is jöhetne.
Írta frankie1975:Szióka!

Hát ha kihúzza magát, olyan 18 cm...:)
Símán megdugnálak vele, mivel előbb kényeztetnélek a nyelvemmel, nyalogatnám a csiklód, a puncid, bedugnám a nyelvem a nedves, tocsogós puncidba, amíg csak tudnám...
És azután már símán befogadnád a merev, kemény farkam...
Élveznéd sorozatban. :)

Puszi, "a kis kóstolgató" Frankie :)

Hmm..
Te kis kóstolgató!
A képeid alapján, nagyobbnak gondoltam, és milyen vastag??
Te aztán tele vagy önbizalommal, simán megdugnál, sorozatba élvezném !?
Hmm..
Igazad van az alapos előjáték és a felfokozott vágy csodákat tesz, de én anatómiailag vagyok szoros.
A férjem ismer és a végletekig felszokott izgatni, már úgy érzem ha egészbe fasz lenne is jöhetne.
| 2011-07-19 12:09:46 | Válasz | Jelentés | #91
[quote=Stocke]Elképzelem ahogy az első aktus már lejátszodotott közöttünk és ép a zuhanyzóban vagyunk. Testeden végig folyika víz simogatja melleid bimbóját miközben lágyan befolyik lábad közé is és közben farkunkat épp tusfürdővel habozod . Kezedben a két fasz, látva bimbóid meredezését újra életre kellnek . Mi fölváltva szintén habozzuk tested és érezzük puncid újra lüktető vágyát .Farkunk egyre keményebb és keményebb ,puncid egyre jobban kivánja az ujjab kéjt . Tested felváltva mossuk simizzük melleid puszilgatva ujjunk puncid lukába be-be hatol és a zuhany alatt ujra beindul a trió és........folytasd :)[/quote] Aktus? Hmmm... Amit a férjemmel együtt produkálnátok, az inkább..., gyöngéd, finom bevezetést követő, KIADÓS KEMÉNY BASZ
Írta Stocke:Elképzelem ahogy az első aktus már lejátszodotott közöttünk és ép a zuhanyzóban vagyunk. Testeden végig folyika víz simogatja melleid bimbóját miközben lágyan befolyik lábad közé is és közben farkunkat épp tusfürdővel habozod . Kezedben a két fasz, látva bimbóid meredezését újra életre kellnek . Mi fölváltva szintén habozzuk tested és érezzük puncid újra lüktető vágyát .Farkunk egyre keményebb és keményebb ,puncid egyre jobban kivánja az ujjab kéjt . Tested felváltva mossuk simizzük melleid puszilgatva ujjunk puncid lukába be-be hatol és a zuhany alatt ujra beindul a trió és........folytasd :)

Aktus? Hmmm...
Amit a férjemmel együtt produkálnátok, az inkább..., gyöngéd, finom bevezetést követő, KIADÓS KEMÉNY BASZ
| 2011-07-14 23:05:25 | Válasz | Jelentés | #90
Szióka! Hát ha kihúzza magát, olyan 18 cm...:) Símán megdugnálak vele, mivel előbb kényeztetnélek a nyelvemmel, nyalogatnám a csiklód, a puncid, bedugnám a nyelvem a nedves, tocsogós puncidba, amíg csak tudnám... És azután már símán befogadnád a merev, kemény farkam... Élveznéd sorozatban. :) Puszi, "a kis kóstolgató" Frankie :)
Szióka!

Hát ha kihúzza magát, olyan 18 cm...:)
Símán megdugnálak vele, mivel előbb kényeztetnélek a nyelvemmel, nyalogatnám a csiklód, a puncid, bedugnám a nyelvem a nedves, tocsogós puncidba, amíg csak tudnám...
És azután már símán befogadnád a merev, kemény farkam...
Élveznéd sorozatban. :)

Puszi, "a kis kóstolgató" Frankie :)
| 2011-07-12 15:31:18 | Válasz | Jelentés | #89
törölt felhasználó
Elképzelem ahogy az első aktus már lejátszodotott közöttünk és ép a zuhanyzóban vagyunk. Testeden végig folyika víz simogatja melleid bimbóját miközben lágyan befolyik lábad közé is és közben farkunkat épp tusfürdővel habozod . Kezedben a két fasz, látva bimbóid meredezését újra életre kellnek . Mi fölváltva szintén habozzuk tested és érezzük puncid újra lüktető vágyát .Farkunk egyre keményebb és keményebb ,puncid egyre jobban kivánja az ujjab kéjt . Tested felváltva mossuk simizzük melleid puszilgatva ujjunk puncid lukába be-be hatol és a zuhany alatt ujra beindul a trió és........folytasd :)
Elképzelem ahogy az első aktus már lejátszodotott közöttünk és ép a zuhanyzóban vagyunk. Testeden végig folyika víz simogatja melleid bimbóját miközben lágyan befolyik lábad közé is és közben farkunkat épp tusfürdővel habozod . Kezedben a két fasz, látva bimbóid meredezését újra életre kellnek . Mi fölváltva szintén habozzuk tested és érezzük puncid újra lüktető vágyát .Farkunk egyre keményebb és keményebb ,puncid egyre jobban kivánja az ujjab kéjt . Tested felváltva mossuk simizzük melleid puszilgatva ujjunk puncid lukába be-be hatol és a zuhany alatt ujra beindul a trió és........folytasd :)
| 2011-07-12 03:29:03 | Válasz | Jelentés | #88
[quote=frankie1975]Kaptál sok 5-öst.... :) Nagyon izgató vagy, szép cicik, és szép punci... Finom lehetsz, megkóstolnálak! Hosszasan kényeztetnélek, simogatva, puszilgatva, nyalogatva MINDENHOL! A lábujjadtól egészen a fülcimpádig... ... és már áll is a kukim... muszáj könnyíteni magamon, a képeid és az előbbieket elképzelve végem vaaaaaaaan... :):):) Puszi, Frankie[/quote] Frankie! Te , kis kóstolgató! Tetszik az üzid. Jó, hogy örömet okoztam a fotóimmal. Izgató érzés, hogy a képeim nézve, megkívántál és ki kellett verned a szép, nagy faszodat!!! - De megnéztem volna. Én is jártam már így. Most elárulom, mikor Stokenak írtam legutóbb , gondolatban úgy átéltem,... öszeszorúlt a combom, hogy oda kellett nyulnom, és hát jó volt. Ha van kedved írj még. Szióka, barátsággal Macné.
Írta frankie1975:Kaptál sok 5-öst.... :)

Nagyon izgató vagy, szép cicik, és szép punci... Finom lehetsz, megkóstolnálak!
Hosszasan kényeztetnélek, simogatva, puszilgatva, nyalogatva MINDENHOL! A lábujjadtól egészen a fülcimpádig...

... és már áll is a kukim... muszáj könnyíteni magamon, a képeid és az előbbieket elképzelve végem vaaaaaaaan... :):):)

Puszi,
Frankie

Frankie! Te , kis kóstolgató!
Tetszik az üzid. Jó, hogy örömet okoztam a fotóimmal.
Izgató érzés, hogy a képeim nézve, megkívántál és ki kellett verned a szép, nagy faszodat!!! - De megnéztem volna.
Én is jártam már így. Most elárulom, mikor Stokenak írtam legutóbb , gondolatban úgy átéltem,... öszeszorúlt a combom, hogy oda kellett nyulnom, és hát jó volt. Ha van kedved írj még.
Szióka, barátsággal Macné.
| 2011-07-10 13:17:21 | Válasz | Jelentés | #87
A "lekerült a törölköző" kép nagyon KIR
A "lekerült a törölköző" kép nagyon KIR
| 2011-07-10 13:13:42 | Válasz | Jelentés | #86
Kaptál sok 5-öst.... :) Nagyon izgató vagy, szép cicik, és szép punci... Finom lehetsz, megkóstolnálak! Hosszasan kényeztetnélek, simogatva, puszilgatva, nyalogatva MINDENHOL! A lábujjadtól egészen a fülcimpádig... ... és már áll is a kukim... muszáj könnyíteni magamon, a képeid és az előbbieket elképzelve végem vaaaaaaaan... :):):) Puszi, Frankie
Kaptál sok 5-öst.... :)

Nagyon izgató vagy, szép cicik, és szép punci... Finom lehetsz, megkóstolnálak!
Hosszasan kényeztetnélek, simogatva, puszilgatva, nyalogatva MINDENHOL! A lábujjadtól egészen a fülcimpádig...

... és már áll is a kukim... muszáj könnyíteni magamon, a képeid és az előbbieket elképzelve végem vaaaaaaaan... :):):)

Puszi,
Frankie
| 2011-07-08 23:53:42 | Válasz | Jelentés | #85
[quote=manuel]A hölgy fehérneműs képei nagyon jók!! 5 pontosak! Ha ismerkedni szeretnétek manuell@indamail.hu elértek. Üdv[/quote] Köszi. Baráti üdv.
Írta manuel:A hölgy fehérneműs képei nagyon jók!! 5 pontosak! Ha ismerkedni szeretnétek manuell@indamail.hu elértek. Üdv

Köszi.
Baráti üdv.
| 2011-07-08 05:46:49 | Válasz | Jelentés | #84
törölt felhasználó
Nagyon jó lenne amiket leírtál , összekéne hozni !
Nagyon jó lenne amiket leírtál , összekéne hozni !
| 2011-07-07 15:36:23 | Válasz | Jelentés | #83
[quote=Stocke]Kedves Macné! Most képeid nézegetve elképzeltem , hogy milyen is lehetne veled -veletek. Milyen lehet nedves pinád ize nyalás közben , milyen is lehet amikor szűk hüvelyed a faszba cuppan vagy ép nedves pinádba dugja az ember a farkát izgatja melleid bimbóját! Hát bizti nagy élmény !! Már most ágaskodik a dákom hacsak belegondolok ahogy párod nyalja a puncid és te meg közben szopod a faszom vagy épp játszol párod farkával és én meg szük kéjtől lüktető kis puncidba épp bedugom tövig a farkam. Vagy épp mindkét fasz benned van egyik a puncid lukában másik a posidéban isteni ! Kéjre teremtődött a tested enged , hogy élvezzen enged , hogy élvezzük isteni lenne egy hármas ahol szexuális vágyainkat szabadjára tudnánk engedni ! Puszi a puncidra és üdv a párodnak ![/quote] Örülök, hogy írtál! Tudod a fenekembe nem szeretném, hogy dugjátok, a sámfát nem akarom. Mondjuk segítenél a férjemnek engem vetkőztetni. Közbe, meg nézegetném a fütyiteket, meg zacsiználak mindkettőtöket, ettől már belucskosodnék. Aztán csak tétlenül néznéd, míg ő csókokkal, simogatással annyira felcsigáz, hogy a vágy teljesen elhatalmasodik rajtam, a combjaim önkéntelenül szétnyílnak, s kitárulkozom. Ekkor beszállnál, s míg férjem a szám csókolja és melleim birizgálja, te simiznéd a bokám, combjaim, csípőm, alfelem, hasim derekam. Puszilgatnád a punim, szopogatnád a csiklóm, nyalnád a fenekem, de vigyáznál, még a nyelveddel sem hatolnál be! Véletlen sem! Ettől testem a kielégülés vágyában ég, és már fáj az ágyékom a kielégületlenségtől,.. úgy érzem, mindegy ki az, csak enyhítse vágyam, FASZT nyomjon belém!! Testem vonaglik köztetek és nyöszörögve könyörgök, hogy valaki basszon már meg!! A férjem, mert ő ismer legjobban, döntené el, mikor szántok meg. Jelezné neked, mikor helyezd belém férfiasságod. Te farkaddal kicsit simogatnád lucskos pinámat, majd lassan, nagyon lassan, bevezetnéd vágytól duzzadó, feszülő faszodat a szorosan lüktető, sikamlós, hüvelyembe, apránként tövig taszítanád s mozdulatlan maradnál!!! Nekem ez már elég lenne,... ráfeszülnék a faszodra és rám törne a hullámzó orgazmus! -ekkor megéreznéd, hogyan szorít a ritmikusan összeránduló szűk vaginám. Közben, férjem, ágaskodó, már szivárgó faszát a számba adná, cumiztatna, cicizne. Te pedig finoman, ügyelve hogy szépen rátáguljak a kemény faszodra elkezdenél tempózni bennem. Majd a neked tetsző ritmusba, hosszan, keményen, jól meg basznál! Mikor éreznéd , hogy neked kezd jó lenni, kicuppannál belőlem pihentetni... kezembe adnád a zacskód, a rudat, legyen mibe kapaszkodnom. Mielőtt hüvelyem utánad összehúzódna, a férjem helyedre állna s a te faszodra rátágult, tátongó lyukamba rögtön beverné kemény faszát, folytatná a baszást !
Írta Stocke:Kedves Macné!
Most képeid nézegetve elképzeltem , hogy milyen is lehetne veled -veletek. Milyen lehet nedves pinád ize nyalás közben , milyen is lehet
amikor szűk hüvelyed a faszba cuppan vagy ép nedves pinádba dugja az ember a farkát izgatja melleid bimbóját!
Hát bizti nagy élmény !! Már most ágaskodik a dákom hacsak belegondolok ahogy párod nyalja a puncid és te meg közben szopod a faszom vagy épp játszol párod farkával és én meg szük kéjtől lüktető kis puncidba épp bedugom tövig a farkam.
Vagy épp mindkét fasz benned van egyik a puncid lukában másik a posidéban isteni !
Kéjre teremtődött a tested enged , hogy élvezzen enged , hogy élvezzük isteni lenne egy hármas ahol szexuális vágyainkat szabadjára tudnánk engedni !
Puszi a puncidra és üdv a párodnak !

Örülök, hogy írtál!
Tudod a fenekembe nem szeretném, hogy dugjátok, a sámfát nem akarom.
Mondjuk segítenél a férjemnek engem vetkőztetni. Közbe, meg nézegetném a fütyiteket, meg zacsiználak mindkettőtöket, ettől már belucskosodnék.
Aztán csak tétlenül néznéd, míg ő csókokkal, simogatással annyira felcsigáz, hogy a vágy teljesen elhatalmasodik rajtam, a combjaim önkéntelenül szétnyílnak, s kitárulkozom.
Ekkor beszállnál, s míg férjem a szám csókolja és melleim birizgálja, te simiznéd a bokám, combjaim, csípőm, alfelem, hasim derekam. Puszilgatnád a punim, szopogatnád a csiklóm, nyalnád a fenekem, de vigyáznál, még a nyelveddel sem hatolnál be! Véletlen sem!
Ettől testem a kielégülés vágyában ég, és már fáj az ágyékom a kielégületlenségtől,.. úgy érzem, mindegy ki az, csak enyhítse vágyam, FASZT nyomjon belém!! Testem vonaglik köztetek és nyöszörögve könyörgök, hogy valaki basszon már meg!!
A férjem, mert ő ismer legjobban, döntené el, mikor szántok meg. Jelezné neked, mikor helyezd belém férfiasságod.
Te farkaddal kicsit simogatnád lucskos pinámat, majd lassan, nagyon lassan, bevezetnéd vágytól duzzadó, feszülő faszodat a szorosan lüktető, sikamlós, hüvelyembe, apránként tövig taszítanád s mozdulatlan maradnál!!!
Nekem ez már elég lenne,... ráfeszülnék a faszodra és rám törne a hullámzó orgazmus! -ekkor megéreznéd, hogyan szorít a ritmikusan összeránduló szűk vaginám.
Közben, férjem, ágaskodó, már szivárgó faszát a számba adná, cumiztatna, cicizne. Te pedig finoman, ügyelve hogy szépen rátáguljak a kemény faszodra elkezdenél tempózni bennem. Majd a neked tetsző ritmusba, hosszan, keményen, jól meg basznál!
Mikor éreznéd , hogy neked kezd jó lenni, kicuppannál belőlem pihentetni... kezembe adnád a zacskód, a rudat, legyen mibe kapaszkodnom.
Mielőtt hüvelyem utánad összehúzódna, a férjem helyedre állna s a te faszodra rátágult, tátongó lyukamba rögtön beverné kemény faszát, folytatná a baszást !
| 2011-07-06 15:01:36 | Válasz | Jelentés | #82
törölt felhasználó
Képeim van amikor csak barátokban! Kivánom a puncid!!!
Képeim van amikor csak barátokban!
Kivánom a puncid!!!
| 2011-07-06 12:54:14 | Válasz | Jelentés | #81
törölt felhasználó
Kedves Macné! Most képeid nézegetve elképzeltem , hogy milyen is lehetne veled -veletek. Milyen lehet nedves pinád ize nyalás közben , milyen is lehet amikor szűk hüvelyed a faszba cuppan vagy ép nedves pinádba dugja az ember a farkát izgatja melleid bimbóját! Hát bizti nagy élmény !! Már most ágaskodik a dákom hacsak belegondolok ahogy párod nyalja a puncid és te meg közben szopod a faszom vagy épp játszol párod farkával és én meg szük kéjtől lüktető kis puncidba épp bedugom tövig a farkam. Vagy épp mindkét fasz benned van egyik a puncid lukában másik a posidéban isteni ! Kéjre teremtődött a tested enged , hogy élvezzen enged , hogy élvezzük isteni lenne egy hármas ahol szexuális vágyainkat szabadjára tudnánk engedni ! Puszi a puncidra és üdv a párodnak !
Kedves Macné!
Most képeid nézegetve elképzeltem , hogy milyen is lehetne veled -veletek. Milyen lehet nedves pinád ize nyalás közben , milyen is lehet
amikor szűk hüvelyed a faszba cuppan vagy ép nedves pinádba dugja az ember a farkát izgatja melleid bimbóját!
Hát bizti nagy élmény !! Már most ágaskodik a dákom hacsak belegondolok ahogy párod nyalja a puncid és te meg közben szopod a faszom vagy épp játszol párod farkával és én meg szük kéjtől lüktető kis puncidba épp bedugom tövig a farkam.
Vagy épp mindkét fasz benned van egyik a puncid lukában másik a posidéban isteni !
Kéjre teremtődött a tested enged , hogy élvezzen enged , hogy élvezzük isteni lenne egy hármas ahol szexuális vágyainkat szabadjára tudnánk engedni !
Puszi a puncidra és üdv a párodnak !
| 2011-07-05 08:41:24 | Válasz | Jelentés | #80
[quote=Stocke][quote=MACH� LY][quote=Stocke]Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat! Majd szopnád párod farkát és én közben hátsó kéjbarlangod izgatnám, nyelvvel farokkal ! Amikor már farkunk nem bírná magában tartani a nedűt spermánk rád lövelnénk és szét kennénk a melleiden testeden puncidon.[/quote] Ó.... Stoke! Olyan jókat írsz. Ahogy elolvastam benedvesedtem. Köszi. Az előző üzidet is többször elképzeltem. A hasamon és a combjaimon is szétkennétek, meg a fenekemen?! Szeretem az illatát és a tapadását. Azt hiszem, közbe úgy meg mogyoróznám mind kettőtöket, hogy csillagokat látnátok a gyönyörtől - így még több gecit csalnék ki belőletek! Szióka. Macné[/quote] Örülök ,hogy nedvesedsz imádom a nedves puncit , magyon jól ellehet vele játszadozni .Természetes , hogy a spermából mindenhova kennénk ,a szük kis puncid szorítását azért birná a farkam vissza tudnám tartani , hogy ne beléd élvezzek , de ha mégsem akkor kezdenénk előről , hogy mindenedre jusson a gecinkből!Szerintem élveznénk ha játszanál a farkunkal és te is nagyon élveznél a farkunkon.[/quote] Stoke, megint nincs fotód! Én könnyen, a gondolattól is lucskosodom, most is érzem. A lukacskám meglepne téged. Tényleg nagyon szűk vagyok, de imádom mikor a férjem tágítgatja. Szeretem ha sokáig bennem a fasz. A férjem jól el tudja húzni, de szerinte ha ketten felváltva csináljátok több mint kétszer annyi ideig tart, mert a szitu is doppingol. Azt nagyon élvezném. De te is tutira élveznéd ha zacsiználak. Szióka. Macné
Írta Stocke:
Írta MACH� LY:
Írta Stocke:Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat!
Majd szopnád párod farkát és én közben hátsó kéjbarlangod izgatnám, nyelvvel farokkal !
Amikor már farkunk nem bírná magában tartani a nedűt spermánk rád lövelnénk és szét kennénk a melleiden testeden puncidon.

Ó.... Stoke!
Olyan jókat írsz. Ahogy elolvastam benedvesedtem. Köszi. Az előző üzidet is többször elképzeltem.
A hasamon és a combjaimon is szétkennétek, meg a fenekemen?! Szeretem az illatát és a tapadását.
Azt hiszem, közbe úgy meg mogyoróznám mind kettőtöket, hogy csillagokat látnátok a gyönyörtől - így még több gecit csalnék ki belőletek!
Szióka. Macné

Örülök ,hogy nedvesedsz imádom a nedves puncit , magyon jól ellehet vele játszadozni .Természetes , hogy a spermából mindenhova kennénk ,a szük kis puncid szorítását azért birná a farkam vissza tudnám tartani , hogy ne beléd élvezzek , de ha mégsem akkor kezdenénk előről , hogy mindenedre jusson a gecinkből!Szerintem élveznénk ha játszanál a farkunkal és te is nagyon élveznél a farkunkon.

Stoke, megint nincs fotód!
Én könnyen, a gondolattól is lucskosodom, most is érzem. A lukacskám meglepne téged. Tényleg nagyon szűk vagyok, de imádom mikor a férjem tágítgatja. Szeretem ha sokáig bennem a fasz. A férjem jól el tudja húzni, de szerinte ha ketten felváltva csináljátok több mint kétszer annyi ideig tart, mert a szitu is doppingol. Azt nagyon élvezném. De te is tutira élveznéd ha zacsiználak.
Szióka. Macné
| 2011-07-05 01:48:42 | Válasz | Jelentés | #79
[quote=Stocke]Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat! Majd szopnád párod farkát és én közben hátsó kéjbarlangod izgatnám, nyelvvel farokkal ! Amikor már farkunk nem bírná magában tartani a nedűt spermánk rád lövelnénk és szét kennénk a melleiden testeden puncidon.[/quote] Ó.... Stoke! Olyan jókat írsz. Ahogy elolvastam benedvesedtem. Köszi. Az előző üzidet is többször elképzeltem. A hasamon és a combjaimon is szétkennétek, meg a fenekemen?! Szeretem az illatát és a tapadását. Azt hiszem, közbe úgy meg mogyoróznám mind kettőtöket, hogy csillagokat látnátok a gyönyörtől - így még több gecit csalnék ki belőletek! Szióka. Macné
Írta Stocke:Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat!
Majd szopnád párod farkát és én közben hátsó kéjbarlangod izgatnám, nyelvvel farokkal !
Amikor már farkunk nem bírná magában tartani a nedűt spermánk rád lövelnénk és szét kennénk a melleiden testeden puncidon.

Ó.... Stoke!
Olyan jókat írsz. Ahogy elolvastam benedvesedtem. Köszi. Az előző üzidet is többször elképzeltem.
A hasamon és a combjaimon is szétkennétek, meg a fenekemen?! Szeretem az illatát és a tapadását.
Azt hiszem, közbe úgy meg mogyoróznám mind kettőtöket, hogy csillagokat látnátok a gyönyörtől - így még több gecit csalnék ki belőletek!
Szióka. Macné
| 2011-07-04 16:17:32 | Válasz | Jelentés | #78
törölt felhasználó
Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat! Majd szopnád párod farkát és én közben hátsó kéjbarlangod izgatnám, nyelvvel farokkal ! Amikor már farkunk nem bírná magában tartani a nedűt spermánk rád lövelnénk és szét kennénk a melleiden testeden puncidon.
Szivesen izgatnám nyelvemmel azt a szép melbimbócskát , majd álló faszommal! Farkam szádba raknám , hogy szopizd miközben párod nedvesre nyalja puncidat!
| 2011-07-04 06:02:47 | Válasz | Jelentés | #77
törölt felhasználó
Köszi a képek ! Igen a bimbóidra lövelném a spermám , hogy szét tud rajtuk kenni!De természetesen a kis pinád sem maradna szárazon ! Hiszen lucskosra nyalnánk és jól meg is dugnánk!
Köszi a képek !
Igen a bimbóidra lövelném a spermám , hogy szét tud rajtuk kenni!De természetesen a kis pinád sem maradna szárazon ! Hiszen lucskosra nyalnánk és jól meg is dugnánk!
| 2011-07-03 07:26:14 | Válasz | Jelentés | #76
[quote=techno]Sziasztok! A képek nagyon izgatóak. A hölgyel szívesen eltöltenék egy pár órát vagy hármasban is akár! Melyik megyében vagytok?[/quote] Kedves vagy techno. Kösz. Csak a férjemmel együtt, + ffi. bevonásával a trió jöhet szóba, az én gyönyöröm fokozására. Méreteid? Részletezd, te mit tennél velem ebbe a szituba? Szia. Macné
Írta techno:Sziasztok! A képek nagyon izgatóak. A hölgyel szívesen eltöltenék egy pár órát vagy hármasban is akár! Melyik megyében vagytok?

Kedves vagy techno. Kösz.
Csak a férjemmel együtt, + ffi. bevonásával a trió jöhet szóba, az én gyönyöröm fokozására. Méreteid? Részletezd, te mit tennél velem ebbe a szituba?
Szia. Macné
| 2011-07-02 23:18:09 | Válasz | Jelentés | #75
[quote=droyd]szia kösz az elismerést! Mit szolnátok egy 4 eshez a párom megdugná a tied. veled eggyütt beleélveznétek mind a ketten és a számba csorgatná az összes anyagot. És utánna hosszan smárolnák és szétkennénk egymáson![/quote] Ez, elég kreatív ajánlat, de mi egyelőre trióra hajtunk. Még nem volt két fasszal a párom és teljes odafigyelést szeretnék biztosítani neki, ezért a másik nőre nem tudnánk igazán koncentrálni. Talán később lehet szó 4-esről. Kösz az ajánlatot. Üdv. nektek. Az nem menne nekem, zavarna ha + nő is lenne ott, azt sem tudom két pasi közt hogy találok majd magamra, remélem lefoglalnak majd és áthidalják a bizonytalanságom. Szia Macné
Írta droyd:szia kösz az elismerést! Mit szolnátok egy 4 eshez a párom megdugná a tied. veled eggyütt beleélveznétek mind a ketten és a számba csorgatná az összes anyagot. És utánna hosszan smárolnák és szétkennénk egymáson!

Ez, elég kreatív ajánlat, de mi egyelőre trióra hajtunk. Még nem volt két fasszal a párom és teljes odafigyelést szeretnék biztosítani neki, ezért a másik nőre nem tudnánk igazán koncentrálni. Talán később lehet szó 4-esről. Kösz az ajánlatot.
Üdv. nektek.

Az nem menne nekem, zavarna ha + nő is lenne ott, azt sem tudom két pasi közt hogy találok majd magamra, remélem lefoglalnak majd és áthidalják a bizonytalanságom.
Szia Macné
| 2011-07-02 20:29:00 | Válasz | Jelentés | #74
Sziasztok! A képek nagyon izgatóak. A hölgyel szívesen eltöltenék egy pár órát vagy hármasban is akár! Melyik megyében vagytok?
Sziasztok! A képek nagyon izgatóak. A hölgyel szívesen eltöltenék egy pár órát vagy hármasban is akár! Melyik megyében vagytok?
| 2011-07-02 20:14:14 | Válasz | Jelentés | #73
szia kösz az elismerést! Mit szolnátok egy 4 eshez a párom megdugná a tied. veled eggyütt beleélveznétek mind a ketten és a számba csorgatná az összes anyagot. És utánna hosszan smárolnák és szétkennénk egymáson!
szia kösz az elismerést! Mit szolnátok egy 4 eshez a párom megdugná a tied. veled eggyütt beleélveznétek mind a ketten és a számba csorgatná az összes anyagot. És utánna hosszan smárolnák és szétkennénk egymáson!
| 2011-07-02 15:08:23 | Válasz | Jelentés | #72
[quote=devil13666]Sziasztok! Jók a képeitek, és szivesen beszálnák hozzátok 3diknak, és alaposan eljátszadoznák a csodás hölgyel. Ha van kedvetek ismizni itt van fennt képem, és a devbil13666@citromail.hu cimen vagyok elérhetö. Puszi az édes nö minden porcikájára![/quote] Szia devil! Kösz a megjegyzésed. Minden porcikámra puszi..-az finom, és milyen alapos játékot tudsz harmadikkét?! Baráti üdv.
Írta devil13666:Sziasztok! Jók a képeitek, és szivesen beszálnák hozzátok 3diknak, és alaposan eljátszadoznák a csodás hölgyel. Ha van kedvetek ismizni itt van fennt képem, és a devbil13666@citromail.hu cimen vagyok elérhetö.
Puszi az édes nö minden porcikájára!

Szia devil!
Kösz a megjegyzésed. Minden porcikámra puszi..-az finom, és milyen alapos játékot tudsz harmadikkét?!
Baráti üdv.
| 2011-07-02 10:26:19 | Válasz | Jelentés | #71
devil13666@citromail.hu a cimem, csak elirtam :(
devil13666@citromail.hu a cimem, csak elirtam :(
| 2011-07-02 10:17:42 | Válasz | Jelentés | #70
Sziasztok! Jók a képeitek, és szivesen beszálnák hozzátok 3diknak, és alaposan eljátszadoznák a csodás hölgyel. Ha van kedvetek ismizni itt van fennt képem, és a devbil13666@citromail.hu cimen vagyok elérhetö. Puszi az édes nö minden porcikájára!
Sziasztok! Jók a képeitek, és szivesen beszálnák hozzátok 3diknak, és alaposan eljátszadoznák a csodás hölgyel. Ha van kedvetek ismizni itt van fennt képem, és a devbil13666@citromail.hu cimen vagyok elérhetö.
Puszi az édes nö minden porcikájára!
| 2011-07-02 05:17:57 | Válasz | Jelentés | #69
[quote=Stocke]írhatnál valami elérhetőséget msn cím ? Mail ?[/quote] Itt elérsz és bármit megírhatsz. Van még ötleted?!Kár, hogy a képeid megint kikapcsoltad. Szia.
Írta Stocke:írhatnál valami elérhetőséget msn cím ? Mail ?

Itt elérsz és bármit megírhatsz. Van még ötleted?!Kár, hogy a képeid megint kikapcsoltad. Szia.
1 2 3 4 5 6 7 8
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2025-04-07 00:36:04
szexbaratpecs: Sziasztok Pécs környékéről vannak hölgyek? ????
2025-04-06 21:17:29
golfvariant19: Sziasztok
2025-04-06 06:33:25
Merevkrisz: :lol:
2025-04-03 14:56:03
hektorproasd: Balatonboglár környékén hölgy aki szopna 20ezerért? Privizz
2025-04-03 06:08:11
Zsolt4136: Nőifehérneműs abonyi pasi szopizna 06302625543
2025-04-02 21:20:17
invader: :D
2025-03-31 16:20:07
idegen84: Sziasztok
2025-03-30 10:12:18
hektorproasd: Balatonboglár környékén hölgy aki kiverne/leszopna 20ezerért? Privizz
2025-03-30 07:28:39
Merevkrisz: Hogy ne lenne ????
2025-03-30 01:17:24
ica78: Senki?
2025-03-30 01:08:30
ica78: Senki nincs az oldalon?????
2025-03-29 19:06:53
kissattidudar76: közösségi oldalakon is megoszthattok -bárhova kitehettek teljes leleplezésre.
2025-03-29 19:05:48
kissattidudar76: Minden fotóm publikus-nevem és a lakcímem szabadon közzétehető!
2025-03-29 19:04:57
kissattidudar76: Kiss Attila vagyok Dudarról, egy sub köcsög, redszeres posztolásra jelentkezem a napiszarra!
2025-03-29 12:29:55
Kopasz67: Pécsi pasinak cumiznék.