[quote=henny][quote=longdongX]Kitágultál három ujjnyira,szét leszel dugva :D[/quote]oooooo igen!!!zsibbadt a puncim....várom a ráélvezett képeim fiukák!!![/quote]
Látom szereted a hosszú faxt.Nem verem képre,igaziból szoktam.Csak a zuhanytálból össze kell szednem az idegen hajszálakat amit lemosok magamról.
Látom szereted a hosszú faxt.Nem verem képre,igaziból szoktam.Csak a zuhanytálból össze kell szednem az idegen hajszálakat amit lemosok magamról.
[quote=henny][quote=longdongX]Bírnád Henny?[/quote]mit is?a vibrim 20-centis és teljesen elnyeli a puncim...be szippantja és rezeg bennem...nagyon jóóóó[/quote]
Szóval olvastad:)
Bírnád Henny?
mit is?a vibrim 20-centis és teljesen elnyeli a puncim...be szippantja és rezeg bennem...nagyon jóóóó
[quote=henny][quote=Iceflower]Ilyen kipattogott picsára ne is csodálkozz hogy nem verik rád.[/quote]szerintem te egy puha pöcsü langyi gyáva meg bujo ártány vagy aki csak kritizálni jön egy ilyen oldalra!!!!gyáva vagy ahoz is hogy meg mutasd magad mert nincs mit!!!ne sértegess senkit mert nincs hozzá jogod!sajnálom és szánalmas vagy hogy nem szexelhetsz!!buta vagy!!a nőket dicsérni kényeztetni elcsábítani kell!!!ha igy válogathatnál a leg jobb partik közül nem lesnéd nyál csorgatva a szexi puncikat a sex oldalakon!!!és ez nem csak az én véleményem!!![/quote]
Ne foglalkozz vele, csak egy megkeseredett valaki, többeknek is minősíthetetlen stílusban esik neki...
Igenis jók a képeid, sokakat izgatnak fel :)
Ilyen kipattogott picsára ne is csodálkozz hogy nem verik rád.
szerintem te egy puha pöcsü langyi gyáva meg bujo ártány vagy aki csak kritizálni jön egy ilyen oldalra!!!!gyáva vagy ahoz is hogy meg mutasd magad mert nincs mit!!!ne sértegess senkit mert nincs hozzá jogod!sajnálom és szánalmas vagy hogy nem szexelhetsz!!buta vagy!!a nőket dicsérni kényeztetni elcsábítani kell!!!ha igy válogathatnál a leg jobb partik közül nem lesnéd nyál csorgatva a szexi puncikat a sex oldalakon!!!és ez nem csak az én véleményem!!!
Ne foglalkozz vele, csak egy megkeseredett valaki, többeknek is minősíthetetlen stílusban esik neki...
Igenis jók a képeid, sokakat izgatnak fel :)
[quote=Iceflower]Ilyen kipattogott picsára ne is csodálkozz hogy nem verik rád.[/quote]szerintem te egy puha pöcsü langyi gyáva meg bujo ártány vagy aki csak kritizálni jön egy ilyen oldalra!!!!gyáva vagy ahoz is hogy meg mutasd magad mert nincs mit!!!ne sértegess senkit mert nincs hozzá jogod!sajnálom és szánalmas vagy hogy nem szexelhetsz!!buta vagy!!a nőket dicsérni kényeztetni elcsábítani kell!!!ha igy válogathatnál a leg jobb partik közül nem lesnéd nyál csorgatva a szexi puncikat a sex oldalakon!!!és ez nem csak az én véleményem!!!
Ilyen kipattogott picsára ne is csodálkozz hogy nem verik rád.
szerintem te egy puha pöcsü langyi gyáva meg bujo ártány vagy aki csak kritizálni jön egy ilyen oldalra!!!!gyáva vagy ahoz is hogy meg mutasd magad mert nincs mit!!!ne sértegess senkit mert nincs hozzá jogod!sajnálom és szánalmas vagy hogy nem szexelhetsz!!buta vagy!!a nőket dicsérni kényeztetni elcsábítani kell!!!ha igy válogathatnál a leg jobb partik közül nem lesnéd nyál csorgatva a szexi puncikat a sex oldalakon!!!és ez nem csak az én véleményem!!!
[quote=henny]Sziasztok fiukák.hol vannak a képek amire ráélveztek??szeretném látni mennyire izgatlak fel titeket és mennyi spermát csorgattok képeimre..vagy csak ígértek és nem tudjátok teljesíteni egy nedves punci ilyen apró kívánságát????élvezzétek rám..látni szeretném az oldalon!!!!!pussz...[/quote]
Mi a kislányospuncidra élveznnénk:)
Sziasztok fiukák.hol vannak a képek amire ráélveztek??szeretném látni mennyire izgatlak fel titeket és mennyi spermát csorgattok képeimre..vagy csak ígértek és nem tudjátok teljesíteni egy nedves punci ilyen apró kívánságát????élvezzétek rám..látni szeretném az oldalon!!!!!pussz...
Sziasztok fiukák.hol vannak a képek amire ráélveztek??szeretném látni mennyire izgatlak fel titeket és mennyi spermát csorgattok képeimre..vagy csak ígértek és nem tudjátok teljesíteni egy nedves punci ilyen apró kívánságát????élvezzétek rám..látni szeretném az oldalon!!!!!pussz...