[quote=mindig kemény]Csodásak az új képeid is :)[/quote]köszike édes vagy mint mindig....!!!te mindig szép és izgató leveleket is tudsz küldeni!!!puszi...remélem a későbbiekben is felállitják a farkad képeim látványa....!!
köszike édes vagy mint mindig....!!!te mindig szép és izgató leveleket is tudsz küldeni!!!puszi...remélem a későbbiekben is felállitják a farkad képeim látványa....!!
[quote=henny][quote=dedoke75]Na Szép punci Szívesen nyalnám és utána tövig nyomnám bele[/quote]köszike!!huuuuu de jol hangzik...nedvesedek a gondolattól ha rám izgulnak..[/quote]
Nem csak rád izgultam de ki is vertem a képeid nézve és arra gondoltam, hogy a puncidra élvezem.
Nem csak rád izgultam de ki is vertem a képeid nézve és arra gondoltam, hogy a puncidra élvezem.
[quote=dedoke75]Na Szép punci Szívesen nyalnám és utána tövig nyomnám bele[/quote]köszike!!huuuuu de jol hangzik...nedvesedek a gondolattól ha rám izgulnak..
Na Szép punci Szívesen nyalnám és utána tövig nyomnám bele
köszike!!huuuuu de jol hangzik...nedvesedek a gondolattól ha rám izgulnak..
Isteniiii Punciiii :P Agyon nyalogatnam a puncid is es popod is, aztan utana behatolnek a meleg kis oducskadba aminek az izet megosztanam veled is ;) Talirol nem lehet szo? Priviben megdumaljuk, mit szolsz?
Isteniiii Punciiii :P Agyon nyalogatnam a puncid is es popod is, aztan utana behatolnek a meleg kis oducskadba aminek az izet megosztanam veled is ;) Talirol nem lehet szo? Priviben megdumaljuk, mit szolsz?
[quote=Pasi28]Szivesen beléd hatólnék tővig!![/quote]köszike!édes vagy!:)izgat ha ezt váltom ki és gerjednek puncikámra!!belém is hatolnak rendesen ha kitárom kéjbarlangjaim.....
Szivesen beléd hatólnék tővig!!
köszike!édes vagy!:)izgat ha ezt váltom ki és gerjednek puncikámra!!belém is hatolnak rendesen ha kitárom kéjbarlangjaim.....
[quote=Zoli][quote=ica78]Jó nagy pucid van,hasonló az enyémhez!:)[/quote]
Gyönyörű pinátok van mind a kettőtöknek igazi gyönyörűség lenne megbaszni mind a kettőtöket:))[/quote]köszike édes vagy!!dugják is rendesen!!!ami belefér....imádom ha lucskosra vagyok tágitva majd remegésig dugva...
Jó nagy pucid van,hasonló az enyémhez!:)
Gyönyörű pinátok van mind a kettőtöknek igazi gyönyörűség lenne megbaszni mind a kettőtöket:))
köszike édes vagy!!dugják is rendesen!!!ami belefér....imádom ha lucskosra vagyok tágitva majd remegésig dugva...
[quote=ica78]Jó nagy pucid van,hasonló az enyémhez!:)[/quote]Köszi!aranyos vagy!!:)valoban az jol esik hogy észre vetted!!tényleg hasonlít a puncink és imádja ha jol kitágitjág és alaposan megdugják!!:)már a párom kézfeje is volt benne!!
Köszi!aranyos vagy!!:)valoban az jol esik hogy észre vetted!!tényleg hasonlít a puncink és imádja ha jol kitágitjág és alaposan megdugják!!:)már a párom kézfeje is volt benne!!
[quote=ica78]Jó nagy pucid van,hasonló az enyémhez!:)[/quote]
Gyönyörű pinátok van mind a kettőtöknek igazi gyönyörűség lenne megbaszni mind a kettőtöket:))
Igazán kívánatos izgató gyönyörű és nyalnivaló punci!Áll is rá keményen a farkam!Szerintem két faroknak is lenne benne helye! ;)Az lenne csak igazán izgató!Szerintem neked sem lenne ellenedre!Na szerintem ki is verem rá!
Igazán kívánatos izgató gyönyörű és nyalnivaló punci!Áll is rá keményen a farkam!Szerintem két faroknak is lenne benne helye! ;)Az lenne csak igazán izgató!Szerintem neked sem lenne ellenedre!Na szerintem ki is verem rá!
[quote=mindig kemény]Látom vannak újabb képek, nem lehet betelni velük :)[/quote]köszike édes!!Örülök hogy tetszenek!gyönyörködj s élvezkedj rajtuk amikor csak feláll a farkad a látványomtol...
Látom vannak újabb képek, nem lehet betelni velük :)
köszike édes!!Örülök hogy tetszenek!gyönyörködj s élvezkedj rajtuk amikor csak feláll a farkad a látványomtol...
[quote=henny]Verjed drága ahányszor csak felállitom a kemény forró farkad s engedd ki rám a sok spermád....[/quote]
Abban nincs hiba, naponta megteszem :)
Verjed drága ahányszor csak felállitom a kemény forró farkad s engedd ki rám a sok spermád....
[quote=henny]Vauuuuu jujjjj de jooooo....ez az élvezd verd rám a gondolattól elázik a bugyim forró egyre lecskosabb puncikámtol...huuuu[/quote]
Verem is rendszeresen :P
Vauuuuu jujjjj de jooooo....ez az élvezd verd rám a gondolattól elázik a bugyim forró egyre lecskosabb puncikámtol...huuuu
[quote=henny][quote=mindig kemény]Egyszerűen nem lehet megunni a képeidet :)[/quote]izgató olvasni!!!ezért mutatom meg magam kitárulkozva gerjesztő pillanatokban mert izgat nedvesit,hogy Mindenkit izgathatok..és felizgatok.......[/quote]
Sikerrel jársz, mindig álló farokkal mustrálom a képeket :P
Egyszerűen nem lehet megunni a képeidet :)
izgató olvasni!!!ezért mutatom meg magam kitárulkozva gerjesztő pillanatokban mert izgat nedvesit,hogy Mindenkit izgathatok..és felizgatok.......
Sikerrel jársz, mindig álló farokkal mustrálom a képeket :P
[quote=mindig kemény]Egyszerűen nem lehet megunni a képeidet :)[/quote]izgató olvasni!!!ezért mutatom meg magam kitárulkozva gerjesztő pillanatokban mert izgat nedvesit,hogy Mindenkit izgathatok..és felizgatok.......
Egyszerűen nem lehet megunni a képeidet :)
izgató olvasni!!!ezért mutatom meg magam kitárulkozva gerjesztő pillanatokban mert izgat nedvesit,hogy Mindenkit izgathatok..és felizgatok.......
[quote=kan55]Fantasztikus ez a szép ápolt gusztusos húsós duzzadt punci!!!!![/quote]köszike édes vagy!imádom ha ilyen szép szavakkal illetik kélyes kinyalt szétdugott forró kívánod nyilásaim....felizgat...
Fantasztikus ez a szép ápolt gusztusos húsós duzzadt punci!!!!!
köszike édes vagy!imádom ha ilyen szép szavakkal illetik kélyes kinyalt szétdugott forró kívánod nyilásaim....felizgat...
[quote=m.ronin]Igazi fasznyelő vagy drága![/quote]oooooooo igeeen....imádom ha tövig belém hatolnak minden nedves forró lucskos nyílások a...uhhhhh felizgat még a gondolata is....hétvégén is megdugattam magam zsibbadásig....és megkaptam a jutalmam mindenhová...
Igazi fasznyelő vagy drága!
oooooooo igeeen....imádom ha tövig belém hatolnak minden nedves forró lucskos nyílások a...uhhhhh felizgat még a gondolata is....hétvégén is megdugattam magam zsibbadásig....és megkaptam a jutalmam mindenhová...