[quote=henny]Igazán felizgat hogy Ennyire tetszenek a csábító képeim....ezért imádok Mindenkit felizgatni Velük....[/quote]
De gondolom ez is a célod :) Nálam sikerül, igen gyakori rendszerességgel :P
De gondolom ez is a célod :) Nálam sikerül, igen gyakori rendszerességgel :P
[quote=Laci19]Nagyon megdugnám a szép puncidat,fenekedet! Fölizgat a látvány[/quote]oooohhhhh de jol hangzik...köszike édes vagy,hogy ezt irtad...nedvesitő szavak...
oooohhhhh de jol hangzik...köszike édes vagy,hogy ezt irtad...nedvesitő szavak...
[quote=henny][quote=mindig kemény]Egyre jobbak és izgatóbbak a képek :)[/quote]köszike.örülök hogy tetszenek!!!!igyekszünk mindenkit felizgatni.......[/quote] Engem nagyon sikerül, mindig mereven nézem a képeket :)
Engem nagyon sikerül, mindig mereven nézem a képeket :)
[quote=henny][quote=mindig kemény]Fantasztikus vagy, állok a képektől rendesen :P[/quote]ooooo de cuki vagy!!ez volt a szándékom!!Örülök és hálás vagyok hogy benedvesitetted csini puncikám izgató bokjaiddal.......[/quote]A szándék célt ért, nagy élvezés lett belőle, csodás puncid van, most is állok ahogy nézem :P
Fantasztikus vagy, állok a képektől rendesen :P
ooooo de cuki vagy!!ez volt a szándékom!!Örülök és hálás vagyok hogy benedvesitetted csini puncikám izgató bokjaiddal.......
A szándék célt ért, nagy élvezés lett belőle, csodás puncid van, most is állok ahogy nézem :P
[quote=mindig kemény]Fantasztikus vagy, állok a képektől rendesen :P[/quote]ooooo de cuki vagy!!ez volt a szándékom!!Örülök és hálás vagyok hogy benedvesitetted csini puncikám izgató bokjaiddal.......
Fantasztikus vagy, állok a képektől rendesen :P
ooooo de cuki vagy!!ez volt a szándékom!!Örülök és hálás vagyok hogy benedvesitetted csini puncikám izgató bokjaiddal.......
[quote=henny]Köszike!!most nyalatom,már lucskosodnak forró lukaim.....utánna zsibbadásig dugatom magam....uhhhhhh ez az...[/quote]
Csinálj róla képet! Nagyon izgató a puncid! :P
Köszike!!most nyalatom,már lucskosodnak forró lukaim.....utánna zsibbadásig dugatom magam....uhhhhhh ez az...
[quote=henny][quote=Tomi1989]ohh látom újra vannak képeid. Gyönyörű kis puncid van :) Eljátszadoznék vele :)[/quote]köszike édes vagy!!szeretem ha játszanak vele....és a......[/quote]
De az jó hosszú és kemény játék lenne. A végén pedig jól beléd élveznék.
ohh látom újra vannak képeid. Gyönyörű kis puncid van :) Eljátszadoznék vele :)
köszike édes vagy!!szeretem ha játszanak vele....és a......
De az jó hosszú és kemény játék lenne. A végén pedig jól beléd élveznék.
[quote=Tomi1989]ohh látom újra vannak képeid. Gyönyörű kis puncid van :) Eljátszadoznék vele :)[/quote]köszike édes vagy!!szeretem ha játszanak vele....és a......
ohh látom újra vannak képeid. Gyönyörű kis puncid van :) Eljátszadoznék vele :)
köszike édes vagy!!szeretem ha játszanak vele....és a......
[quote=henny]Édesek vagytok és nagyon izgatóan...mindig nedvességel tölt el hízelgő őszinte szavaitok amiket rólam irtok és hogy mit tennétek barlangaimmal....[/quote]
Az én farkam is nedvesedik nedves puncid gondolatától és a képeidtől :P
Édesek vagytok és nagyon izgatóan...mindig nedvességel tölt el hízelgő őszinte szavaitok amiket rólam irtok és hogy mit tennétek barlangaimmal....
Az én farkam is nedvesedik nedves puncid gondolatától és a képeidtől :P