[quote=barnababa]magányosfarka: köszi, és örülök hogy el nyerte a tetszésedet. :))És benne vagyok, gyere és spricceld belém a magvaidat! Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója! És olyan igényes jó farokra mint a tied, főleg nem mondok nemet. puszi, szia[/quote] köszi baba puszi:
magányosfarka: köszi, és örülök hogy el nyerte a tetszésedet. :))És benne vagyok, gyere és spricceld belém a magvaidat! Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója! És olyan igényes jó farokra mint a tied, főleg nem mondok nemet. puszi, szia
magányosfarka: köszi, és örülök hogy el nyerte a tetszésedet. :))És benne vagyok, gyere és spricceld belém a magvaidat! Mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója! És olyan igényes jó farokra mint a tied, főleg nem mondok nemet. puszi, szia
[quote=magányosfarkas][quote=stevefreemail]köszönöm szépen a dicséretet pont az ien mackos férfiak jönnek be .Szép a müszered is de azért megnézném állva is.akár az emailon is. pusza[/quote]
Szia! rendben lessz álló is. de énis kéerk valamit. P....t[/quote] oké kűldjél pinás képeket is szia.
[quote=magányosfarkas][quote=stevefreemail]köszönöm szépen a dicséretet pont az ien mackos férfiak jönnek be .Szép a müszered is de azért megnézném állva is.akár az emailon is. pusza[/quote]
Szia! rendben lessz álló is. de énis kéerk valamit. P....t[/quote]
köszi hogy tetszik a műszerem puszi.
köszönöm szépen a dicséretet pont az ien mackos férfiak jönnek be .Szép a müszered is de azért megnézném állva is.akár az emailon is. pusza
Szia! rendben lessz álló is. de énis kéerk valamit. P....t
[quote=Beácska20]Nagyon tetszenek a képeid, igazán szép, és guszta a kukid :P nem kicsi, nem nagy, így a jóóó! megköszönném ha elküldenéd nekem ezeket a képeket a beascska20@citromail.hu emailomra előre is köszike, ha több is van, az még-jobb :)[/quote]
köszönöm bea: igyekszem hogy guszta legyen . ápolom mindig:
Nagyon tetszenek a képeid, igazán szép, és guszta a kukid :P nem kicsi, nem nagy, így a jóóó! megköszönném ha elküldenéd nekem ezeket a képeket a beascska20@citromail.hu emailomra előre is köszike, ha több is van, az még-jobb :)
köszönöm bea: igyekszem hogy guszta legyen . ápolom mindig:
[quote=stevefreemail]köszönöm szépen a dicséretet pont az ien mackos férfiak jönnek be .Szép a müszered is de azért megnézném állva is.akár az emailon is. pusza[/quote]
köszönöm szépen a dicséretet pont az ien mackos férfiak jönnek be .Szép a müszered is de azért megnézném állva is.akár az emailon is. pusza