[quote=Hirvadhor][quote=biborka40][quote=Hirvadhor]Iszonyat jó tested van! A seggedről nem is beszélve! Az 10-ből 11-es. Szívesen megmártóznék a puncidban is. :)[/quote]ohhhh,ezt vehetem bóknak????:)[/quote]
Hát, nem is sértésnek szántam :)[/quote]Nagyon köszi,pusza érte!:)
[quote=biborka40][quote=Hirvadhor]Iszonyat jó tested van! A seggedről nem is beszélve! Az 10-ből 11-es. Szívesen megmártóznék a puncidban is. :)[/quote]ohhhh,ezt vehetem bóknak????:)[/quote]
Hát, nem is sértésnek szántam :)
Iszonyat jó tested van! A seggedről nem is beszélve! Az 10-ből 11-es. Szívesen megmártóznék a puncidban is. :)
[quote=Hirvadhor]Iszonyat jó tested van! A seggedről nem is beszélve! Az 10-ből 11-es. Szívesen megmártóznék a puncidban is. :)[/quote]ohhhh,ezt vehetem bóknak????:)
Iszonyat jó tested van! A seggedről nem is beszélve! Az 10-ből 11-es. Szívesen megmártóznék a puncidban is. :)
[quote=Öreglali]Azt mondom, lélegzetelállító és "tutajos" az új képed!
Nagyon kívánatos, izgató nő vagy!
Tetszik a kép nagyon.[/quote]Köszönöm a bókjaid!!:)
Azt mondom, lélegzetelállító és "tutajos" az új képed!
Nagyon kívánatos, izgató nő vagy!
Tetszik a kép nagyon.
[quote=hatterer01]Szia Bíborka!
Istennő vagy..nyalni és izzasztani is biztos nagyon finom lehetsz..beledugnám a nyelvemet tövig a nedves husos puncidba..izgató vagy nagyon.. :P[/quote]Ohhhh,köszi a bókot!!!:)
Szia Bíborka!
Istennő vagy..nyalni és izzasztani is biztos nagyon finom lehetsz..beledugnám a nyelvemet tövig a nedves husos puncidba..izgató vagy nagyon.. :P
Szia Bíborka!
Istennő vagy..nyalni és izzasztani is biztos nagyon finom lehetsz..beledugnám a nyelvemet tövig a nedves husos puncidba..izgató vagy nagyon.. :P
Szia Bíborka!
[quote=biborka40][quote=ramasankar]Nagyon izgató a bíbor puncid. Beteríthetné az arcom én pedig cserébe örömet okoznék a nyelvemmel.. Majd ha nem bánnád megmérném a puncid és a popsid forróságát a farkammal :)
Gyönyörű vagy;)[/quote]Köszönöm a bókodat!:)[/quote]
;) nincs mit
Nagyon izgató a bíbor puncid. Beteríthetné az arcom én pedig cserébe örömet okoznék a nyelvemmel.. Majd ha nem bánnád megmérném a puncid és a popsid forróságát a farkammal :)
Gyönyörű vagy;)
[quote=ramasankar]Nagyon izgató a bíbor puncid. Beteríthetné az arcom én pedig cserébe örömet okoznék a nyelvemmel.. Majd ha nem bánnád megmérném a puncid és a popsid forróságát a farkammal :)
Gyönyörű vagy;)[/quote]Köszönöm a bókodat!:)
Nagyon izgató a bíbor puncid. Beteríthetné az arcom én pedig cserébe örömet okoznék a nyelvemmel.. Majd ha nem bánnád megmérném a puncid és a popsid forróságát a farkammal :)
Gyönyörű vagy;)
Gyönyörű vagy;)
Gyönyörű vagy;)
[quote=erika79]jaj nagyon nyalnám még élvezés után is a popsidtol egészen a csiklodig egymás után töbször még a párod spermályát is mert kivánom a jo barna puncid[/quote]Bibor színű!:)
jaj nagyon nyalnám még élvezés után is a popsidtol egészen a csiklodig egymás után töbször még a párod spermályát is mert kivánom a jo barna puncid