[quote=gzoli@]Azt a neccharisnyát letéptem volna én is.Jó benne a popsi![/quote]Ja,mindig csak tépni én meg nem győzöm venni a harisnyákat......de élvezem ha tépi!!:)
Ja,mindig csak tépni én meg nem győzöm venni a harisnyákat......de élvezem ha tépi!!:)
[quote=joki]óóóó te Biborka vámpír :-) most meg mutattad a fogad fehérjét:-) én biztosan nem védekeznék fokhagyma füzérrel meg szentel vizel az biztos :-))) érezném ahogy belém mélyesztenéd
azt a hegyes fogadat:-) de Művészkém már tudja hogy semmi esélye veled szemben és nem ellenkezik mert mind hiába meg bájolod a vámpíros mosolyoddal :-)) ő meg nem tölgy fa karót helyez beléd ha nem makkos zacsis fallosz karót :-))
Na magyarok látjátok hogy nem csak házisárkány van ha nem házi
meg bájolós vámpír is !!!!:-)[/quote]Imádjuk a kommentjeid....Biborka és a Művész Úr!!
óóóó te Biborka vámpír :-) most meg mutattad a fogad fehérjét:-) én biztosan nem védekeznék fokhagyma füzérrel meg szentel vizel az biztos :-))) érezném ahogy belém mélyesztenéd
azt a hegyes fogadat:-) de Művészkém már tudja hogy semmi esélye veled szemben és nem ellenkezik mert mind hiába meg bájolod a vámpíros mosolyoddal :-)) ő meg nem tölgy fa karót helyez beléd ha nem makkos zacsis fallosz karót :-))
meg bájolós vámpír is !!!!:-)
óóóó te Biborka vámpír :-) most meg mutattad a fogad fehérjét:-) én biztosan nem védekeznék fokhagyma füzérrel meg szentel vizel az biztos :-))) érezném ahogy belém mélyesztenéd
meg bájolós vámpír is !!!!:-)
[quote=biborka40][quote=sorted23]uristen te mindig le tudsz nyűgőzni nem semmi. kepek csoda punci :-)[/quote]Köszönöm a bókot,még mindig vannak ötletek a fejünkben amit meg is fogunk örökiteni!!!:):):)[/quote] izgatottan várom!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=sorted23]uristen te mindig le tudsz nyűgőzni nem semmi. kepek csoda punci :-)[/quote]Köszönöm a bókot,még mindig vannak ötletek a fejünkben amit meg is fogunk örökiteni!!!:):):)
uristen te mindig le tudsz nyűgőzni nem semmi. kepek csoda punci :-)
Köszönöm a bókot,még mindig vannak ötletek a fejünkben amit meg is fogunk örökiteni!!!:):):)
[quote=joki]Micsoda kompozíció !!micsoda erotikus avantgárd kép !! minden szerepel rajta ami az erotikus élethez kell!!mikor lesz megint kiállítás a Művészkémnek?:-)[/quote]Szuper nekem is nagyon tetszik.Még mindig van kiállitás Vácot!!!:)
Micsoda kompozíció !!micsoda erotikus avantgárd kép !! minden szerepel rajta ami az erotikus élethez kell!!mikor lesz megint kiállítás a Művészkémnek?:-)
Szuper nekem is nagyon tetszik.Még mindig van kiállitás Vácot!!!:)
[quote=joki]óóó micsoda nyelv játékok és prosztata masszás Bíborka :-) na hát Művészkém nem csodálom hogy nagy sprícc mindig a végege:-)
Gyerekek most komolyan mindenki tegye a szívére a kezét hát nem ez amit csak kívánni tud az ember magának minden gyönyört!
Nálam mindig abszolút merevedést okoz ez a 2 bitang szexuális bandita !!!:-)Bíborka és Művészkém nekem meg tiszteltetés hogy
ti mindig 1 jó nagy farok masztiba csábítotok :-))
Hajrá Magyarok szexre fel :-))[/quote]Mindent megadunk magunknak amit élvezetes!!!Hajrá
óóó micsoda nyelv játékok és prosztata masszás Bíborka :-) na hát Művészkém nem csodálom hogy nagy sprícc mindig a végege:-)
Gyerekek most komolyan mindenki tegye a szívére a kezét hát nem ez amit csak kívánni tud az ember magának minden gyönyört!
Nálam mindig abszolút merevedést okoz ez a 2 bitang szexuális bandita !!!:-)Bíborka és Művészkém nekem meg tiszteltetés hogy
Hajrá Magyarok szexre fel :-))
Micsoda kompozíció !!micsoda erotikus avantgárd kép !! minden szerepel rajta ami az erotikus élethez kell!!mikor lesz megint kiállítás a Művészkémnek?:-)
óóó micsoda nyelv játékok és prosztata masszás Bíborka :-) na hát Művészkém nem csodálom hogy nagy sprícc mindig a végege:-)
[quote=biborka40][quote=sorted23]meg mindig izgalomba jövök ha megnézem a képeidet csoda punci[/quote]Köszi,neked meg még mindig guszta a farkad!:)[/quote] :-) tudod álllllok rendelkezesedre
meg mindig izgalomba jövök ha megnézem a képeidet csoda punci
Szia!
44 éves, magas, igényes, potens férfi vagyok, aki imádja a többes, hármas játékokat.
Imádok szopatni, puncit nyalni és dugni másik farokkal együtt.
A hármas felállásban nem vagyok tapasztalatlan, így ha bejövünk egymásnak, hatalmasakat élvezhetünk.
Üdv,
laci67421 skyp laci6742@gmail.com mail
Szia!
44 éves, magas, igényes, potens férfi vagyok, aki imádja a többes, hármas játékokat.
Imádok szopatni, puncit nyalni és dugni másik farokkal együtt.
A hármas felállásban nem vagyok tapasztalatlan, így ha bejövünk egymásnak, hatalmasakat élvezhetünk.
Üdv,
laci67421 skyp laci6742@gmail.com mail