Fórum
Minden jó dolognak biztos kéz az alapja !!!! aki nem hiszi az probálja ki :-) a kép tanulsága az hogy a alsó madár fogás létezi és alkalmazzák :-)))
Minden jó dolognak biztos kéz az alapja !!!! aki nem hiszi az probálja ki :-) a kép tanulsága az hogy a alsó madár fogás létezi és alkalmazzák :-)))
törölt felhasználó
nagyon szuper huha
nagyon szuper huha
Édes vagy ahogyan pisilsz! Csókolgatnám a szép puncidat!
Édes vagy ahogyan pisilsz! Csókolgatnám a szép puncidat!
öhhmm:P jó:P
öhhmm:P jó:P
Ó de szép rózsaszínű belül az a punci...
Ó de szép rózsaszínű belül az a punci...
szia édes nagyon nagyon szép és izgatovagy tejesen felizgutam rád . .
szia édes nagyon nagyon szép és izgatovagy tejesen felizgutam rád . .
biborka lehetnék egyszer a kedves barátod én is már végre :-)
biborka lehetnék egyszer a kedves barátod én is már végre :-)
finom volt a kávé???ha esetleg szükséged lenne még tejre,én is adhatok bele...
finom volt a kávé???ha esetleg szükséged lenne még tejre,én is adhatok bele...
Gyönyörü képek szivesen kényeztetnélek én is
Gyönyörü képek szivesen kényeztetnélek én is
[quote=joki]Művészkém látom hogy a habokból előbukkant Moby Dick:-) de a képek tanúsága szerint rendesen elkaptad Kis Hableányt!!!:-)*5[/quote]Előbukkant bizony és nem csak nézelődött!!:):):)
Írta joki: Művészkém látom hogy a habokból előbukkant Moby Dick:-) de a képek tanúsága szerint rendesen elkaptad Kis Hableányt!!!:-)*5 Előbukkant bizony és nem csak nézelődött!!:):):)
[quote=longa]Izgató ahogyan beteszed a punciba... Tündér vagy!!![/quote]Élőben még izgatóbb volt,de majd ismételünk!:):):)
Írta longa: Izgató ahogyan beteszed a punciba... Tündér vagy!!! Élőben még izgatóbb volt,de majd ismételünk!:):):)
Izgató ahogyan beteszed a punciba... Tündér vagy!!!
Izgató ahogyan beteszed a punciba... Tündér vagy!!!
[quote=assan0013]Nagyon jó képek, szívesen lennék én is egy kedves barát. _)[/quote]Köszi a bókot,milyen kedves lennél???:)
Írta assan0013: Nagyon jó képek, szívesen lennék én is egy kedves barát. _) Köszi a bókot,milyen kedves lennél???:)
Művészkém látom hogy a habokból előbukkant Moby Dick:-) de a képek tanúsága szerint rendesen elkaptad Kis Hableányt!!!:-)*5
Művészkém látom hogy a habokból előbukkant Moby Dick:-) de a képek tanúsága szerint rendesen elkaptad Kis Hableányt!!!:-)*5
Nagyon jó képek, szívesen lennék én is egy kedves barát. _)
Nagyon jó képek, szívesen lennék én is egy kedves barát. _)
[quote=BIZSU19710522]jó képek........[/quote]Köszönjük szépen!!!:)
Írta BIZSU19710522: jó képek........ Köszönjük szépen!!!:)
törölt felhasználó
jó képek........
jó képek........
[quote=horvat:csabi]egy ilyen kedves barát szerepében én is lennék :-)[/quote]Hmmmm,kiérdemelte!!!:)
Írta horvat:csabi: egy ilyen kedves barát szerepében én is lennék :-) Hmmmm,kiérdemelte!!!:)
egy ilyen kedves barát szerepében én is lennék :-)
egy ilyen kedves barát szerepében én is lennék :-)
[quote=longa]Ó de szép rózsaszínű belül az az édes puncid!!! Nyami![/quote]Édes és nedves az tuti,főleg ha kényeztetik!:)
Írta longa: Ó de szép rózsaszínű belül az az édes puncid!!! Nyami! Édes és nedves az tuti,főleg ha kényeztetik!:)
Ó de szép rózsaszínű belül az az édes puncid!!! Nyami!
Ó de szép rózsaszínű belül az az édes puncid!!! Nyami!
A videón látni milyen jól tágul az a szép puncid!!!
Benned lennék mélyen...
A videón látni milyen jól tágul az a szép puncid!!!
Benned lennék mélyen...
[quote=horvat:csabi]ennyire kedves barátod én is szívesen lennék .. :-)[/quote]Ohhhh,miért is??:):):)
Írta horvat:csabi: ennyire kedves barátod én is szívesen lennék .. :-) Ohhhh,miért is??:):):)
ennyire kedves barátod én is szívesen lennék .. :-)
ennyire kedves barátod én is szívesen lennék .. :-)
Ment egy üzenet.... Te édes
Ment egy üzenet.... Te édes
[quote=biborka40][quote=longa]Az a kék bugyis képed eszméletlenül jó!!! Gyönyörű ahogyan domborodik a puncid, ennivaló...
puszik[/quote]Köszi a bókot,de megenni nem lehet akkor mi maradna belőle:):):)[/quote]
Ó! Hát azért megpróbálnám szívesen...! Ha nem menne akkor nyalnám! Finom íze lehet amikor nedves!!!!!!
Írta biborka40: Írta longa: Az a kék bugyis képed eszméletlenül jó!!! Gyönyörű ahogyan domborodik a puncid, ennivaló...
puszik Köszi a bókot,de megenni nem lehet akkor mi maradna belőle:):):)
Ó! Hát azért megpróbálnám szívesen...! Ha nem menne akkor nyalnám! Finom íze lehet amikor nedves!!!!!!
[quote=longa]Az a kék bugyis képed eszméletlenül jó!!! Gyönyörű ahogyan domborodik a puncid, ennivaló...
puszik[/quote]Köszi a bókot,de megenni nem lehet akkor mi maradna belőle:):):)
Írta longa: Az a kék bugyis képed eszméletlenül jó!!! Gyönyörű ahogyan domborodik a puncid, ennivaló...
puszik Köszi a bókot,de megenni nem lehet akkor mi maradna belőle:):):)
[quote=gyuri0926]Különbözőek vagyunk , a vadszeretkezés , baszás és nincs azzal semmi baj , sőt.[/quote]a romantikus vad szeretkezést szeretem!!!
Írta gyuri0926: Különbözőek vagyunk , a vadszeretkezés , baszás és nincs azzal semmi baj , sőt. a romantikus vad szeretkezést szeretem!!!