[quote=misikotayy]Mind a ketten jól néztek ki,már csak az én faszom hiányzik onnan :)[/quote] Az bizony nekünk is hiányzik.Tehát keress meg bennünket és tedd a szánkba vagy a pinánkba netán mindkettőbe.Mi élvezni fogjuk azt elhiheted.
Az bizony nekünk is hiányzik.Tehát keress meg bennünket és tedd a szánkba vagy a pinánkba netán mindkettőbe.Mi élvezni fogjuk azt elhiheted.
[quote=weinhardt]Víola megbasználak[/quote] Csak szövegelsz ahelyett hogy meglátogatnál és megszopatnál utána pedig jól megbasznál.Ne szövegelj ! CSELEKEDJ !!!!
Csak szövegelsz ahelyett hogy meglátogatnál és megszopatnál utána pedig jól megbasznál.Ne szövegelj ! CSELEKEDJ !!!!
[quote=tatizo]Viola ,te édes kis szopós nő,imádlak!camsexszen élveznék neked![/quote]
Kam.sex az nem lehetséges, de ha meglátogatsz kipróbálhatod a szopótecnikámat
Kam.sex az nem lehetséges, de ha meglátogatsz kipróbálhatod a szopótecnikámat
[quote=kovfer]Nagyon izgatóak a képeid igazi faszállítók! (én már állok is :D) szívesen megkóstolnám a puncidat és meg is mártóznék benne! remélem neked is tetszem. ha igen írj itt levelet vagy a kovfer89@gmail.com-ra írj. már nagyon várlak![/quote]
Szerintem Te szeretnél valamit elérni , tehát üzenj hiszen létezik üzenetküldés is és mindent megbeszélhetünk. Az izgatást pedig végigcsinálom élőben, tehát ha megkeresel megdughatsz vagy megszopathatsz.
Szerintem Te szeretnél valamit elérni , tehát üzenj hiszen létezik üzenetküldés is és mindent megbeszélhetünk. Az izgatást pedig végigcsinálom élőben, tehát ha megkeresel megdughatsz vagy megszopathatsz.
Nagyon izgatóak a képeid igazi faszállítók! (én már állok is :D) szívesen megkóstolnám a puncidat és meg is mártóznék benne! remélem neked is tetszem. ha igen írj itt levelet vagy a kovfer89@gmail.com-ra írj. már nagyon várlak!
Nagyon izgatóak a képeid igazi faszállítók! (én már állok is :D) szívesen megkóstolnám a puncidat és meg is mártóznék benne! remélem neked is tetszem. ha igen írj itt levelet vagy a kovfer89@gmail.com-ra írj. már nagyon várlak!
Akinek nincs feltöltött fotója ne jelöljön barátnak mert elutasítom.A viszonosság itt is szükséges.Látni szeretném ki jelöl barátnak.Ugye ez nem nagy kérés : QR / VA / VIOLA
Akinek nincs feltöltött fotója ne jelöljön barátnak mert elutasítom.A viszonosság itt is szükséges.Látni szeretném ki jelöl barátnak.Ugye ez nem nagy kérés : QR / VA / VIOLA
[quote=baro425]a képeid pedig világiak kérünk többet:))[/quote]
Te pedig csak nézegeted a képeimet és a nyáladat csorgatva újabbakat kérsz , ahelyett hogy eljönnél és megszopatnál vagy jól megkúrnál .
Te pedig csak nézegeted a képeimet és a nyáladat csorgatva újabbakat kérsz , ahelyett hogy eljönnél és megszopatnál vagy jól megkúrnál .