Hali!
NAGY VASTAG MÉRETŰ PASIT VAGY BISZEX PÁRT KERESEK.SZOPNI ÉS LOVAGOLNI AKAROK RAJTA SZÈTBASZATNI A SEGGEMET ÉS NYELNI A SOK SOK GECIT.biszexfiu17.5@gmail.com
Hali!
NAGY VASTAG MÉRETŰ PASIT VAGY BISZEX PÁRT KERESEK.SZOPNI ÉS LOVAGOLNI AKAROK RAJTA SZÈTBASZATNI A SEGGEMET ÉS NYELNI A SOK SOK GECIT.biszexfiu17.5@gmail.com
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
Budapest és vonzáskörzetében kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Budapest és vonzáskörzetében kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Szabolcs megyében leginkább Nyíregyházán keresek olyan 45 feletti holgy szexpartnert. Én 28 éves 188cm 84kg fiatalember vagyok átlagos 16cm intim mérettel de nem átlagos vastagsaggal :) az átlagos 52mm és óvszer használhatatlan számomra de még 64mm es is nyomot hagy használat után mert szűk ... elérhetőség: nagy.tomi90@freemail.hu
Szabolcs megyében leginkább Nyíregyházán keresek olyan 45 feletti holgy szexpartnert. Én 28 éves 188cm 84kg fiatalember vagyok átlagos 16cm intim mérettel de nem átlagos vastagsaggal :) az átlagos 52mm és óvszer használhatatlan számomra de még 64mm es is nyomot hagy használat után mert szűk ... elérhetőség: nagy.tomi90@freemail.hu
[quote=Vegzet1971][quote=szende67]Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.[/quote]véletlen nem újszászi vagy!.?[/quote] Nem vagyok újszászi
Kaposvárról, vagy a környékéről keresek partnert. Uni vagyok, ezért szívesen csatlakozom párokhoz is mindhármunk örömére. Van helyem, de tudok utazni is ésszeráű távolságon belül
Kaposvárról, vagy a környékéről keresek partnert. Uni vagyok, ezért szívesen csatlakozom párokhoz is mindhármunk örömére. Van helyem, de tudok utazni is ésszeráű távolságon belül
[quote=szende67]Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.[/quote]
kár hogy csak párt kerestek, szívesen beszállnék hozzátok
Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.
kár hogy csak párt kerestek, szívesen beszállnék hozzátok
Sziasztok!
Ha január végén, febr elején lenne kedved, időd, bátorságod jönni egy olyan több pasis buliba ahol csak én leszek nő egyedül akkor majd jelezd.
Nem ismerkedek, nem tartós dolgot keresek.
Az izgat, ha számomra ismeretlen férfiak kényeztetnek, használnak a párom jelenlétében...
Sub lány vagyok, tehát akkor írj ha tudod ez mit jelent és tényleg jönnél...
Legyél diszkrét, én is az vagyok.
Zsó
Sziasztok!
Ha január végén, febr elején lenne kedved, időd, bátorságod jönni egy olyan több pasis buliba ahol csak én leszek nő egyedül akkor majd jelezd.
Nem ismerkedek, nem tartós dolgot keresek.
Az izgat, ha számomra ismeretlen férfiak kényeztetnek, használnak a párom jelenlétében...
Sub lány vagyok, tehát akkor írj ha tudod ez mit jelent és tényleg jönnél...
Legyél diszkrét, én is az vagyok.
Zsó