Sziasztok! :-)
Szabolcs megyéből valaki/valakik???
Szívesen megismernék egy intelligens,ápolt Nőt,aki benne van mindenféle malackodásban. ;-)
sanyezzz@gmail.com
Sziasztok! :-)
Szabolcs megyéből valaki/valakik???
Szívesen megismernék egy intelligens,ápolt Nőt,aki benne van mindenféle malackodásban. ;-)
sanyezzz@gmail.com
Sziasztok!
Kecskemét és környékén, magányos szexre vágyó háziaszonyokat, hőlgyeket dugnék! Feleség dugásban is benne vagyok!
Tehát ha valaki dugni vagy duigatni szeretne a környéken, állok a rendelkezésére.
Valamint mesztelen takarítást is válalok hőlgyeknél, akár a takaritás után kényeztetésre is rálehet beszélni.:)
Akit érdekel írjon a: kivagy2222@freemail.hu
Sziasztok!
Kecskemét és környékén, magányos szexre vágyó háziaszonyokat, hőlgyeket dugnék! Feleség dugásban is benne vagyok!
Tehát ha valaki dugni vagy duigatni szeretne a környéken, állok a rendelkezésére.
Valamint mesztelen takarítást is válalok hőlgyeknél, akár a takaritás után kényeztetésre is rálehet beszélni.:)
Akit érdekel írjon a: kivagy2222@freemail.hu
sziasztok.Hajdúbiharban, Berettyóújfalu környékén vagy ha utazni tudsz bárhonnan keresünk bisexpasit,heteropasit, bisexnőt, heteronőt,párt,bisexpárt.Kor max 47.Az adatlapon minden fontosat megtalálsz a párosunkról.
sziasztok.Hajdúbiharban, Berettyóújfalu környékén vagy ha utazni tudsz bárhonnan keresünk bisexpasit,heteropasit, bisexnőt, heteronőt,párt,bisexpárt.Kor max 47.Az adatlapon minden fontosat megtalálsz a párosunkról.
Sziasztok.
Bi paszív férfias férfi vagyok aktiv barátom keresem eseteg párokhoz csatlakoznék mindenki örömére.Somogy megyében élek ezért somogy és baranya megyében keresgélek partnert.Utazni tudok észerü határokon belül.
06 70 882 9270
Sziasztok.
Bi paszív férfias férfi vagyok aktiv barátom keresem eseteg párokhoz csatlakoznék mindenki örömére.Somogy megyében élek ezért somogy és baranya megyében keresgélek partnert.Utazni tudok észerü határokon belül.
06 70 882 9270
Budapest és vonzáskörzetében bi kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
Én 37éves 173cm 65kg passzív bi,sub oldalt kedvelő nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Többet priviben vagy mail üzenetben.Képet csak viszonzásként küldök.
Budapest és vonzáskörzetében bi kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
Én 37éves 173cm 65kg passzív bi,sub oldalt kedvelő nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Többet priviben vagy mail üzenetben.Képet csak viszonzásként küldök.
Sziasztok! Budapesti transzikkal ismerkednék! Szeretem a perverzebb dolgokat.Még soha nem próbaltam,de szivesen kiprobalnám milyen egy tüzes transzi csaj. Ha érdekel privátban beszèljunk! Küldök képet is.
Sziasztok! Budapesti transzikkal ismerkednék! Szeretem a perverzebb dolgokat.Még soha nem próbaltam,de szivesen kiprobalnám milyen egy tüzes transzi csaj. Ha érdekel privátban beszèljunk! Küldök képet is.
[quote=Vivienne90]Sziasztok :)
Egy Budapesti csinos, és rettentően szexéhes Travi csajazi keresi azt a fiúcskát, aki csillapítja ezt a szörnyű éhséget :(
Imádom a nyilvános szexet, és a a vízpartot.
Ha magadra ismersz, akkor ne tartsd magadba, nem harapok :)
Travi szűz fiúcskák ti is, mert ti izgatjátok igazán a piazkos kis fantáziám ;)[/quote]
Szia!!! Akarom!!!
[quote=Vivienne90]Keresem azt a fiúcskát, akinek a kuksija pont passzol a kis számba, és kedveli a szexmániás Transzi csakszikat :)[/quote]
Szia Édes! Képet küldök privátba ha érdekel!!! Imádom a perverz mocskos sexet!
Szia Édes! Képet küldök privátba ha érdekel!!! Imádom a perverz mocskos sexet!
Sziasztok.Mi bi.perverz par vagyunk es hasonlo beallitotsagu part keresunk Győr es kornyeke.Kulso,alkat,kor nem szamit csak legyetek diszkretek.Tobbit megbedzeljuk.Erre a cimre irjatok:majoka1977@gmail.com
Sziasztok.Mi bi.perverz par vagyunk es hasonlo beallitotsagu part keresunk Győr es kornyeke.Kulso,alkat,kor nem szamit csak legyetek diszkretek.Tobbit megbedzeljuk.Erre a cimre irjatok:majoka1977@gmail.com
[quote=Vivienne90]Keresem azt a fiúcskát, akinek a kuksija pont passzol a kis számba, és kedveli a szexmániás Transzi csakszikat :)[/quote] itt vagyok :)