[quote=Vivienne90]Sziasztok :)
Egy Budapesti csinos, és rettentően szexéhes Travi csajazi keresi azt a fiúcskát, aki csillapítja ezt a szörnyű éhséget :(
Imádom a nyilvános szexet, és a a vízpartot.
Ha magadra ismersz, akkor ne tartsd magadba, nem harapok :)
Travi szűz fiúcskák ti is, mert ti izgatjátok igazán a piazkos kis fantáziám ;)[/quote]
Szia!!
Szeretném csillapítani ;) Privibe?
Kecskeméti partnerem keresem.
Hölgy vagy pár személyében...18-43 éves korig.
Jóképünek mondott nagy méretű pasi vagyok.
170magas 73 kg sportos.
Keress fbn vagy mailben
Máté Frank (farkas kapucniban kép)
perversum8703@freemail
Kecskeméti partnerem keresem.
Hölgy vagy pár személyében...18-43 éves korig.
Jóképünek mondott nagy méretű pasi vagyok.
170magas 73 kg sportos.
Keress fbn vagy mailben
Máté Frank (farkas kapucniban kép)
perversum8703@freemail
Sziasztok :)
Egy Budapesti csinos, és rettentően szexéhes Travi csajazi keresi azt a fiúcskát, aki csillapítja ezt a szörnyű éhséget :(
Travi szűz fiúcskák ti is, mert ti izgatjátok igazán a piazkos kis fantáziám ;)
Sziasztok :)
Travi szűz fiúcskák ti is, mert ti izgatjátok igazán a piazkos kis fantáziám ;)
[quote=kaloz2][quote=tella][quote=Bernadett]Nagy szerszámmal rendelkezõ úrakat várok.
Nincs tabú.[/quote]Bernadett, érdekelsz:)[/quote]
Ha érdekellek írj tali2@citromail.hu[/quote] itt a címem és várom a levelet tali2@citromail.hu
[quote=hareszka][quote=Sasa]Sziasztok párom mellé keresek 3-4srá ot akik velem egyutt partyznának vele.[/quote] Én benne vagyok[/quote]
Én is benne lennék. Tetszik a párod. Jót partyznánk
Sziasztok párom mellé keresek 3-4srá ot akik velem egyutt partyznának vele.
Én benne vagyok
Én is benne lennék. Tetszik a párod. Jót partyznánk
[quote=BarbieTravi]Sziasztok!
A lakotarsam es en (lany+travi) keresunk szexpartnert egy delutani margitazigeti setahoz, vagy egy dunaparti setahoz. A lenyeg, h a szabadban legyunk :)[/quote]
Sziasztok! Én szívesen ismerkednék Veletek!
Sziasztok!
A lakotarsam es en (lany+travi) keresunk szexpartnert egy delutani margitazigeti setahoz, vagy egy dunaparti setahoz. A lenyeg, h a szabadban legyunk :)
Sziasztok!
A lakotarsam es en (lany+travi) keresunk szexpartnert egy delutani margitazigeti setahoz, vagy egy dunaparti setahoz. A lenyeg, h a szabadban legyunk :)
Sziasztok!
Sziasztok. Sopronban noket es noies travikat kenyeztetnek anyagiaktol mentesen. Nyitott vagyok nagyon sok dologra ha barmi erdekel de eddig nem merted kiprobalni irj. +36706168954 es telefonszamra es mindent megbeszelunk addig is puszi
Sziasztok. Sopronban noket es noies travikat kenyeztetnek anyagiaktol mentesen. Nyitott vagyok nagyon sok dologra ha barmi erdekel de eddig nem merted kiprobalni irj. +36706168954 es telefonszamra es mindent megbeszelunk addig is puszi