[quote=Eresztesxxx][quote=csabex]Még nem voltam fiúval,de nagyon izgat a dolog,olyan fiút keresek aki szeret szopni,dugatni magát,és én is kipróbálnám,ha szeretsz lányos ruhákban lenni az előny.[/quote]
Én szivesen szoplak[/quote]
Írjál. Várom.
[quote=csabex]Még nem voltam fiúval,de nagyon izgat a dolog,olyan fiút keresek aki szeret szopni,dugatni magát,és én is kipróbálnám,ha szeretsz lányos ruhákban lenni az előny.[/quote]
Én szivesen szoplak
Még nem voltam fiúval,de nagyon izgat a dolog,olyan fiút keresek aki szeret szopni,dugatni magát,és én is kipróbálnám,ha szeretsz lányos ruhákban lenni az előny.
Szombathelyi faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.Ma teljesen INGYEN azaz Okt 24-én Csütörtök 22-05 órág Szombathelyen a KOLOZSVÁR utca 27 elötti parkolonál a FALKONÁL izgi piros kis ribancos ruciban flangálok!Aki jőn az szopathat és seggbe baszhat! Kamionosok is parkolhatnak itt!Gyere űriteni jó vagyok.
Szombathelyi faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.Ma teljesen INGYEN azaz Okt 24-én Csütörtök 22-05 órág Szombathelyen a KOLOZSVÁR utca 27 elötti parkolonál a FALKONÁL izgi piros kis ribancos ruciban flangálok!Aki jőn az szopathat és seggbe baszhat! Kamionosok is parkolhatnak itt!Gyere űriteni jó vagyok.
Hello mindenki! Most penteken 18-an delutan bukkake partyt csinalnek a parom aktiv reszvetelevel! Bukkake igy dugni nem lehet csak hokizni ra! Minden mas a paromon mulik. Kb 5-6 pasit keresunk es az se baj ha biszex bar most itt nem feltetel. Akit erdekel irjon uzit.
Hello mindenki! Most penteken 18-an delutan bukkake partyt csinalnek a parom aktiv reszvetelevel! Bukkake igy dugni nem lehet csak hokizni ra! Minden mas a paromon mulik. Kb 5-6 pasit keresunk es az se baj ha biszex bar most itt nem feltetel. Akit erdekel irjon uzit.
[quote=Tvas]@ SZUPER DISZKRÉT Hello irtam neked mailt
Sziasztok!
Olyan embert keresek aki benne lenne egy játékban, ami a következő:
Kapcsolat teremtés után valamilyen előre esetleg útközben meg beszélt Bp-i mosdóban meg varná az egyik fél a másikat nem bezárt mosdó ajtó mögött az illetö be lépne elő venné és a másik le szopná! Akár arc felvállalása nélkül (kapucni stb...)
Se beszélgetés sem egymásra bámulás csak izgalom. Akár ugyan ez bérelt szobában is.
Keress, ha érdekel: tvas7133@gmail.com
Hangout (gmail chat) van![/quote]
@ SZUPER DISZKRÉT Hello irtam neked mailt
Sziasztok!
Kapcsolat teremtés után valamilyen előre esetleg útközben meg beszélt Bp-i mosdóban meg varná az egyik fél a másikat nem bezárt mosdó ajtó mögött az illetö be lépne elő venné és a másik le szopná! Akár arc felvállalása nélkül (kapucni stb...)
Se beszélgetés sem egymásra bámulás csak izgalom. Akár ugyan ez bérelt szobában is.
Hangout (gmail chat) van!
@ SZUPER DISZKRÉT
Sziasztok!
@ SZUPER DISZKRÉT
Sziasztok!