Szioka! Érdeklődnék hogy bene lennél e a feleségem kényeztetésében? 38 éves, én 39. De természetesen én is be szalnek a sexbe! Sajnos a helyet neked kelene biztosítani mert nálunk nem meg oldható!
Szioka! Érdeklődnék hogy bene lennél e a feleségem kényeztetésében? 38 éves, én 39. De természetesen én is be szalnek a sexbe! Sajnos a helyet neked kelene biztosítani mert nálunk nem meg oldható!
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
[quote=csabex]Még nem voltam fiúval,de nagyon izgat a dolog,olyan fiút keresek aki szeret szopni,dugatni magát,és én is kipróbálnám,ha szeretsz lányos ruhákban lenni az előny.[/quote]
heló én szeretem a női rucikat és szeretem dugatni magam
heló én szeretem a női rucikat és szeretem dugatni magam
[quote=Bisexpasi][quote=Lacipasi]Kezdő bi férfi jelentkezőket keres kiéhezett popsija felavatására.[/quote]
06706055998 számkijelzéssel csörgess meg és visszahívlak!! Ma is ráérek!!Szolnokon[/quote]
benne vagyok ha elég nagy a farkad
[quote=Lacipasi]Kezdő bi férfi jelentkezőket keres kiéhezett popsija felavatására.[/quote]
06706055998 számkijelzéssel csörgess meg és visszahívlak!! Ma is ráérek!!Szolnokon
Kezdő bi férfi jelentkezőket keres kiéhezett popsija felavatására.
06706055998 számkijelzéssel csörgess meg és visszahívlak!! Ma is ráérek!!Szolnokon
Sziasztok pasik kezdő bi pasi vagyok 40/183/95 telt alkat keresem 30-50 ev közötti ffi partnereim gödöllőn!!mindenre nyitott vok kölcs is.mail elvezni@gmail.com
Sziasztok pasik kezdő bi pasi vagyok 40/183/95 telt alkat keresem 30-50 ev közötti ffi partnereim gödöllőn!!mindenre nyitott vok kölcs is.mail elvezni@gmail.com
[quote=Vivienne90]Szeretnek aranyos fiuk tarsasagaban lenni, leginkabb Budapest, vagy Pest megye.
Az elvarasaim: imadja a transzi csajokat, rohadt perverz legyen, legyen spontán,
És minimum napi 4 szex ;)
Ha magadra ismersz, es szivesen dugnal egy perverz es szexmanias TSajszival,
Akkor nyugodtan keress meg ❤️[/quote]
Én imadnám :)
Szeretnek aranyos fiuk tarsasagaban lenni, leginkabb Budapest, vagy Pest megye.
Az elvarasaim: imadja a transzi csajokat, rohadt perverz legyen, legyen spontán,
Akkor nyugodtan keress meg ❤️
[quote=Zoli55][quote=diszkreten1]sziasztok! hetro ,kapcsolatban élő pasi vok, kipróbálnám ffivel. Diszkréció adott, és elvárt.Fehérvár.[/quote]
Szia! Konkrétan mit szeretnél kiprób Szivesen tanulnék veled
sziasztok! hetro ,kapcsolatban élő pasi vok, kipróbálnám ffivel. Diszkréció adott, és elvárt.Fehérvár.
Szia! Konkrétan mit szeretnél kiprób Szivesen tanulnék veled
[quote=diszkreten1]sziasztok! hetro ,kapcsolatban élő pasi vok, kipróbálnám ffivel. Diszkréció adott, és elvárt.Fehérvár.[/quote]
Szia! Konkrétan mit szeretnél kipróbálni?
sziasztok! hetro ,kapcsolatban élő pasi vok, kipróbálnám ffivel. Diszkréció adott, és elvárt.Fehérvár.