[quote=huzi]Húúúú,eszméletlenül tetszik ez a gyönyörű tátongó segglyuk,szívesen belenyalnék,persze főleg,ha az én farkamtól tátongana!Állati jó nő Vagy,irigylem a párod![/quote]KŐSZIKE HUZI.Ő IS SZERET NAGYON MERT MINDENBEN BENNE VAGYOK :)
KŐSZIKE HUZI.Ő IS SZERET NAGYON MERT MINDENBEN BENNE VAGYOK :)
Húúúú,eszméletlenül tetszik ez a gyönyörű tátongó segglyuk,szívesen belenyalnék,persze főleg,ha az én farkamtól tátongana!Állati jó nő Vagy,irigylem a párod!
Húúúú,eszméletlenül tetszik ez a gyönyörű tátongó segglyuk,szívesen belenyalnék,persze főleg,ha az én farkamtól tátongana!Állati jó nő Vagy,irigylem a párod!
[quote=Jeff21]Szia! Ritkaszép teste van a hölgynek! Nagyon tettszik, hogy mindenhol rendesen le van borotválva a puncija és a feneke is. Tettszik, hogy ennyire igényes! Nagyon jó fotók![/quote]kőszike szépen a bokokat :)és a feneke egyenessen fantasztikus :)!
kőszike szépen a bokokat :)és a feneke egyenessen fantasztikus :)!
Szia! Ritkaszép teste van a hölgynek! Nagyon tettszik, hogy mindenhol rendesen le van borotválva a puncija és a feneke is. Tettszik, hogy ennyire igényes! Nagyon jó fotók!
Szia! Ritkaszép teste van a hölgynek! Nagyon tettszik, hogy mindenhol rendesen le van borotválva a puncija és a feneke is. Tettszik, hogy ennyire igényes! Nagyon jó fotók!