[quote=GUMICUKORFEJ1]Nagyon arik vagytok robby és párban1940 de mi csak hobbi szinten csináljuk az egészet szoval köszike de csak fotok lesznek tovább is.puszantás nektek de tik is szupik vagytok :) :)[/quote]Nálunk is ez a helyzet,de gondolatban kalandozni jó...
Nálunk is ez a helyzet,de gondolatban kalandozni jó...
Nagyon arik vagytok robby és párban1940 de mi csak hobbi szinten csináljuk az egészet szoval köszike de csak fotok lesznek tovább is.puszantás nektek de tik is szupik vagytok :) :)
Nagyon arik vagytok robby és párban1940 de mi csak hobbi szinten csináljuk az egészet szoval köszike de csak fotok lesznek tovább is.puszantás nektek de tik is szupik vagytok :) :)
[quote=krizy]Gratulálok a szuper képekhez! Ritka szép gusztusos a puncid!
Irigylem a barátod!:) Swingerezni nem volna kedved!?)[/quote]SWINGEREZNI CSAK A PÁROMMAL MEGYEK :) TE SZOKTÁL JÁRNI?HOVA?
SWINGEREZNI CSAK A PÁROMMAL MEGYEK :) TE SZOKTÁL JÁRNI?HOVA?
[quote=robby]Jók az új képek kár,hogy páromat nem tudom rávenni a nõi szexre,pedig biztos szép látvány lenne.Egy ötlet,jöhetne akkor pár leszbi vagy gruppen fotó.Puszi nektek,Robby.[/quote]oké rajta leszünk a témán de adig még teszek fel egy két fotot :)
oké rajta leszünk a témán de adig még teszek fel egy két fotot :)
Jók az új képek kár,hogy páromat nem tudom rávenni a nõi szexre,pedig biztos szép látvány lenne.Egy ötlet,jöhetne akkor pár leszbi vagy gruppen fotó.Puszi nektek,Robby.
Jók az új képek kár,hogy páromat nem tudom rávenni a nõi szexre,pedig biztos szép látvány lenne.Egy ötlet,jöhetne akkor pár leszbi vagy gruppen fotó.Puszi nektek,Robby.
KÖSZIKE A GRATULÁCIOKAT :)LESZNEK MÉG JOBB KÉPEK IS CSAK KI AKARJUK A MAXIMUMOT HOZNI :)ÉS JÖNNEK MÉG JOBB CICIS KÉPEK IS RAJTA VAGYUNK A PÁROMMAL MÁR SOK PUSZANTÁS :)
KÖSZIKE A GRATULÁCIOKAT :)LESZNEK MÉG JOBB KÉPEK IS CSAK KI AKARJUK A MAXIMUMOT HOZNI :)ÉS JÖNNEK MÉG JOBB CICIS KÉPEK IS RAJTA VAGYUNK A PÁROMMAL MÁR SOK PUSZANTÁS :)