[quote=Andrea65]Fiúk! tetszika bozontos frizura?[/quote]szia Andrea65, nekem tetszik bár csak a tiédet láthatnám már, akár kopaszon, akár bozontosan :)
szia Andrea65, nekem tetszik bár csak a tiédet láthatnám már, akár kopaszon, akár bozontosan :)
[quote=0]0[/quote]Mákosnudli! Láttál már pinát a maga valóságában, vagy csak képeken?
Biztosíthatlak, hogy ez a puncika üde színû, és egészséges illatú!
Szaga a seggednek van, legfeljebb!
Mákosnudli! Láttál már pinát a maga valóságában, vagy csak képeken?
Biztosíthatlak, hogy ez a puncika üde színû, és egészséges illatú!
Szaga a seggednek van, legfeljebb!
Kedves bjanika! Ez puna, hála a borotvánk, már nem gyapjas!
AMÚGY KÖSZÖNJÜK AZ ÉRDEKLÕDÉST, AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN A KÉPEKNEK, ÖSSZESEN TÖBB, MINT 4000 MEGTEKINTÕJE VOLT!
KÖSZÖNJÜK!
Kedves bjanika! Ez puna, hála a borotvánk, már nem gyapjas!
AMÚGY KÖSZÖNJÜK AZ ÉRDEKLÕDÉST, AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN A KÉPEKNEK, ÖSSZESEN TÖBB, MINT 4000 MEGTEKINTÕJE VOLT!
KÖSZÖNJÜK!
[quote=krom]Gyerekek,szép pina nincs! Jó pina,az igen!Az van!!!![/quote]krom, te egy csodálatos valaki vagy! Akár fiú, akár nõ, biztos, hogy fejlõdõképes vagy, hoszen ugyanerrõl a punciról állítottad,Hogy gusztustalan (33.)hozzászólás. Most meg azt mondod, hogy ez egy jó pina. Biztosíthatlak, a gykorlatból tudom, hogy jobb, mint amilyennek látszik! Életem legszebb, legjobb puncikája!!!
krom, te egy csodálatos valaki vagy! Akár fiú, akár nõ, biztos, hogy fejlõdõképes vagy, hoszen ugyanerrõl a punciról állítottad,Hogy gusztustalan (33.)hozzászólás. Most meg azt mondod, hogy ez egy jó pina. Biztosíthatlak, a gykorlatból tudom, hogy jobb, mint amilyennek látszik! Életem legszebb, legjobb puncikája!!!
Pali mellett kell,hogy álljak mert ez a Csodás teremtés a képen imádnivaló és csodás és nálam ti vagytok a Favorit,hogy ezzel is és itt is válaszoljak ilyet más hova nem irtam!
Pali mellett kell,hogy álljak mert ez a Csodás teremtés a képen imádnivaló és csodás és nálam ti vagytok a Favorit,hogy ezzel is és itt is válaszoljak ilyet más hova nem irtam!
[quote=csmacs]Egy ilyen szeplõs, lógós ronda csöcs, hogyan lehet az elsõ helyen?[/quote]csmacs, Mirõl beszélsz?
Ennél sokkal hitványabb csöcsökért lelkesednek akárkik! Senkit nem akarok megbántani, de szerinted a pillanatnyi elsõ helyezett, mit ábrázol, olyan punci van tömés alatt mint a tyúk segge, amikor monyásszák4 ha eztetszik, nézegesd! Még örülnél neki, ha olyan ciciben gyönyörködhetnél, mint amit, te tudatlan csöcsnek mersz nevezni!
csmacs, Mirõl beszélsz?
Ennél sokkal hitványabb csöcsökért lelkesednek akárkik! Senkit nem akarok megbántani, de szerinted a pillanatnyi elsõ helyezett, mit ábrázol, olyan punci van tömés alatt mint a tyúk segge, amikor monyásszák4 ha eztetszik, nézegesd! Még örülnél neki, ha olyan ciciben gyönyörködhetnél, mint amit, te tudatlan csöcsnek mersz nevezni!