[quote=robigo]Dobjuk már le azt a melltartót, kérem![/quote]Kedves Robigo! Köszönöm a pártoló szavakat, további kellemes nézegetést.Vannak fenn cicifix nélküli képek is, amelyeket a figyelmedbe ajánlok, de ha valamilyen más kívánságod van, jelezd, teljesítjük!
Kedves Robigo! Köszönöm a pártoló szavakat, további kellemes nézegetést.Vannak fenn cicifix nélküli képek is, amelyeket a figyelmedbe ajánlok, de ha valamilyen más kívánságod van, jelezd, teljesítjük!
Határozottan érezhetõ, hogy van itt egy kör, akiknek õ a kedvence, és ezért kár egymást bunkózni, hiszen minden pina szép, még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nálam Andrea veri a mezõnyt.
Határozottan érezhetõ, hogy van itt egy kör, akiknek õ a kedvence, és ezért kár egymást bunkózni, hiszen minden pina szép, még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Nálam Andrea veri a mezõnyt.
[quote=sercli][quote=krom]Azt azért te is elismered ugye pali,hogy a képeknek semmi esélye nem lenne az elsö 10 között lenni?[/quote]Krom! Ugyan, ne is foglakozz vele. A ráncosbõrû nyanyát nyomja fel állandóan. És még õ írja, hogy más szavazza véresre a kezét. Égesse magát, ahogy akarja ezekkel a szar képekkel.
Pali! Azért mert lecseszed, azt akinek nem teszik a ronda feleséged, attól még ronda marad.[/quote]Kedve SERCLI! Vajon ki az, aki nem viseli el a másik véleményét? Te semmivel sem vagy különb, mint én! Engem dorongolsz le, mert nem lelkesedk azokért a képekért, amelyek neked tetszenek!
A te képeid hol vannak?
Én igyekszem, a lehetõ legélesebb képekkel operálni, és nem fedi jótékony homály, a ráncokat sem!
A te képeid hol vannak?
Vegyük az egyik kedvenceteket: kétség kívül anitta megpróbál hegyesen pisilni! Ennyi!!! Több nincs, tessék ezért lelke
Kedve SERCLI! Vajon ki az, aki nem viseli el a másik véleményét? Te semmivel sem vagy különb, mint én! Engem dorongolsz le, mert nem lelkesedk azokért a képekért, amelyek neked tetszenek!
A te képeid hol vannak?
Én igyekszem, a lehetõ legélesebb képekkel operálni, és nem fedi jótékony homály, a ráncokat sem!
A te képeid hol vannak?
Vegyük az egyik kedvenceteket: kétség kívül anitta megpróbál hegyesen pisilni! Ennyi!!! Több nincs, tessék ezért lelke
[quote=krom]Azt azért te is elismered ugye pali,hogy a képeknek semmi esélye nem lenne az elsö 10 között lenni?[/quote]Krom! Ugyan, ne is foglakozz vele. A ráncosbõrû nyanyát nyomja fel állandóan. És még õ írja, hogy más szavazza véresre a kezét. Égesse magát, ahogy akarja ezekkel a szar képekkel.
Pali! Azért mert lecseszed, azt akinek nem teszik a ronda feleséged, attól még ronda marad.
Azt azért te is elismered ugye pali,hogy a képeknek semmi esélye nem lenne az elsö 10 között lenni?
Krom! Ugyan, ne is foglakozz vele. A ráncosbõrû nyanyát nyomja fel állandóan. És még õ írja, hogy más szavazza véresre a kezét. Égesse magát, ahogy akarja ezekkel a szar képekkel.
Pali! Azért mert lecseszed, azt akinek nem teszik a ronda feleséged, attól még ronda marad.
[quote=krom]Azt azért te is elismered ugye pali,hogy a képeknek semmi esélye nem lenne az elsö 10 között lenni?[/quote]Kedves krom!
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya!
Azt azért te is elismered ugye pali,hogy a képeknek semmi esélye nem lenne az elsö 10 között lenni?
Kedves krom!
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya!
[quote=puncici]Palika! Az egy dolog, hogy milyen képeket raksz fel, neked ilyen van, ez tetszik. Végig olvastam a véleményeket. Ha valaki nem neked nem tetszõt írt, letromfolod. Fogadd el a durvább kritikákat is szó nélkül. Pl nekem sem tetszik, nem is nézem. Csupán megjegyzem, hogy szvsz érdemtelenül van az elsõ 10 között, így aztán mindig látom. Másrész, ha tényleg jó nõ akkor tehetnél fel egész alakos képeket is.[/quote]Itt az egész alakos kép, semléljétek, véleményezzétek!
Palika! Az egy dolog, hogy milyen képeket raksz fel, neked ilyen van, ez tetszik. Végig olvastam a véleményeket. Ha valaki nem neked nem tetszõt írt, letromfolod. Fogadd el a durvább kritikákat is szó nélkül. Pl nekem sem tetszik, nem is nézem. Csupán megjegyzem, hogy szvsz érdemtelenül van az elsõ 10 között, így aztán mindig látom. Másrész, ha tényleg jó nõ akkor tehetnél fel egész alakos képeket is.
Itt az egész alakos kép, semléljétek, véleményezzétek!
Kedves fulmisi, és puncici! Az nem zavar benneteket, hogy nem lehet más sorrend, mint amit önmagáról sokat gondoló legfelsõbb itész elhatároz? Ha abban változás történik, akkor elõkúszik, és addig nyomja a gombokat, mig vérhólyagos nem lesz az ujja?
Ez egy játék-ebben ilyen szabályok vannak!
Miért háborogtok?
Kedves fulmisi, és puncici! Az nem zavar benneteket, hogy nem lehet más sorrend, mint amit önmagáról sokat gondoló legfelsõbb itész elhatároz? Ha abban változás történik, akkor elõkúszik, és addig nyomja a gombokat, mig vérhólyagos nem lesz az ujja?
Ez egy játék-ebben ilyen szabályok vannak!
Miért háborogtok?
[quote=amahboy]Nagyon jó képek engem felizgatott a puncika az tuti!
Ne törödj a rosszindulatuakkal!Õk nem mernek képet felrakni ![/quote]Örülök, hogy sikerült jótékony hatással lenni rád!
Nagyon jó képek engem felizgatott a puncika az tuti!
Ne törödj a rosszindulatuakkal!Õk nem mernek képet felrakni !
Örülök, hogy sikerült jótékony hatással lenni rád!
Palika! Az egy dolog, hogy milyen képeket raksz fel, neked ilyen van, ez tetszik. Végig olvastam a véleményeket. Ha valaki nem neked nem tetszõt írt, letromfolod. Fogadd el a durvább kritikákat is szó nélkül. Pl nekem sem tetszik, nem is nézem. Csupán megjegyzem, hogy szvsz érdemtelenül van az elsõ 10 között, így aztán mindig látom. Másrész, ha tényleg jó nõ akkor tehetnél fel egész alakos képeket is.