En nagyon szeretnem a 19 eves tini baratnőm megbaszna valaki. Csak ő nem akarja ezt...jo lenne latni ahogy ketten hárman minden lyukat szetalazzák és teletöltik gecivel. A gecis csaajomra pedig kivernem a farkam. Isteni lenne.
En nagyon szeretnem a 19 eves tini baratnőm megbaszna valaki. Csak ő nem akarja ezt...jo lenne latni ahogy ketten hárman minden lyukat szetalazzák és teletöltik gecivel. A gecis csaajomra pedig kivernem a farkam. Isteni lenne.
[quote=asszony mutogato]de igen csak kitöröltem véletlenül a mail cimedet!!!!!!![/quote]
Szia én Kecskeméti vagyok. Ha még aktuális írj: tali2@citromail.hu
Szia én Kecskeméti vagyok. Ha még aktuális írj: tali2@citromail.hu
[quote=07jedi][quote=07jedi]A klub célja számomra nagyon vonzó... jó lenne ha valaki megdugná az asszonyt a jelenlétemben[/quote]
Senkit nem érdekel egy csodásan szeretkező hölgy ????[/quote]
Engem érdekelne de merre laktok? címem tali2@citromail.hu
Engem érdekelne de merre laktok? címem tali2@citromail.hu
[quote=rigó][quote=Tomi1989][quote=rigó]Melinda barátnőm nagyon szívesen dugatom debreceniek vagyunk írjátok.[/quote]
Nagyon jó pinája van barátnődnek. Szívesen megdugnám :) Udvari vagyok.[/quote] nagyon nagyon szeretem ha elöttem basszák meg a melindát.305271451 hivjatok.[/quote]
valamelyik héten megyek pont debrecenbe és ha van kedve melindának egy jó dugáshoz akkor felhívlak titeket
Melinda barátnőm nagyon szívesen dugatom debreceniek vagyunk írjátok.
Nagyon jó pinája van barátnődnek. Szívesen megdugnám :) Udvari vagyok.
nagyon nagyon szeretem ha elöttem basszák meg a melindát.305271451 hivjatok.
valamelyik héten megyek pont debrecenbe és ha van kedve melindának egy jó dugáshoz akkor felhívlak titeket
[quote=Tomi1989][quote=rigó]Melinda barátnőm nagyon szívesen dugatom debreceniek vagyunk írjátok.[/quote]
Nagyon jó pinája van barátnődnek. Szívesen megdugnám :) Udvari vagyok.[/quote] nagyon nagyon szeretem ha elöttem basszák meg a melindát.305271451 hivjatok.
nagyon nagyon szeretem ha elöttem basszák meg a melindát.305271451 hivjatok.
[quote=rigó]Melinda barátnőm nagyon szívesen dugatom debreceniek vagyunk írjátok.[/quote]
[quote=rigó][quote=Harmas69][quote=rigó]Szívesen tartja melinda barátnőm oda a pinajat idegen fasznak.elöttem dugatnám.írjátok.[/quote] Mi is imadjuk ezt![/quote]nagyon imádonm mikor basszák és csattog a picsája.[/quote]
Tökéletesen megértelek!
Nagyon izgató egy ilyen asszonyka.
Ahogy odatartja és élvez.
Felváltva beleélvezés??
Szívesen tartja melinda barátnőm oda a pinajat idegen fasznak.elöttem dugatnám.írjátok.
Mi is imadjuk ezt!
nagyon imádonm mikor basszák és csattog a picsája.
Tökéletesen megértelek!
Nagyon izgató egy ilyen asszonyka.
Ahogy odatartja és élvez.
Felváltva beleélvezés??
[quote=Harmas69][quote=rigó]Szívesen tartja melinda barátnőm oda a pinajat idegen fasznak.elöttem dugatnám.írjátok.[/quote] Mi is imadjuk ezt![/quote]nagyon imádonm mikor basszák és csattog a picsája.
Szívesen tartja melinda barátnőm oda a pinajat idegen fasznak.elöttem dugatnám.írjátok.
Mi is imadjuk ezt!
nagyon imádonm mikor basszák és csattog a picsája.
Hali
Balszerencsémre az én párom hallani sem akar ilyesmiről...már ha képet enged csinálni az egy főnyeremény.Van valakinek ötlete?Esetleg szeretne valaki feleség képeket cserélgetni?
980krisz@gmail.com írjatok ötletekkel,képcserével kapcsolatban vagy csak ugy unalomból :)
Üdv
Hali
Balszerencsémre az én párom hallani sem akar ilyesmiről...már ha képet enged csinálni az egy főnyeremény.Van valakinek ötlete?Esetleg szeretne valaki feleség képeket cserélgetni?
980krisz@gmail.com írjatok ötletekkel,képcserével kapcsolatban vagy csak ugy unalomból :)
Üdv