Úgy gondolod, hogy lefeküdne mással?
[quote=5]Szeretném megdugatni valakivel a barátnőm. De úgy, hogy "tilosba" menne. Én így nem győzködhetem. Részéről olyan lenne, mintha pl. valakivel megismerkedne és úgy alakulna a dolog! (a tudtom nélkül - persze ő nem tudná, hogy tudom)[/quote]
Szeretném megdugatni valakivel a barátnőm. De úgy, hogy "tilosba" menne. Én így nem győzködhetem. Részéről olyan lenne, mintha pl. valakivel megismerkedne és úgy alakulna a dolog! (a tudtom nélkül - persze ő nem tudná, hogy tudom)
Szeretném megdugatni valakivel a barátnőm. De úgy, hogy "tilosba" menne. Én így nem győzködhetem. Részéről olyan lenne, mintha pl. valakivel megismerkedne és úgy alakulna a dolog! (a tudtom nélkül - persze ő nem tudná, hogy tudom)
[quote=gorbesrac]Arra gondoltam, hogy én is azon a véleményen vagyok mint Te. De úgy tapasztaltam, hogy a keresgélő párok nagy része nem. Ha kezdetnek ismerkedni akarsz (mint harmadik), úgy "néznek rád" mintha egy másik bolygóról jöttél volna.
[quote=parbani][quote=gorbesrac]Osztom a véleményed, de sok olyan keresgélő pár van aki nem úgy képzeli a dolgot mint Te.[/quote]
Tökéletesen igaz!
Nincs is ezzel semmi gond!
Ez csak az én személyes véleményem![/quote]
[/quote]
Igen ez biztos így van.
De egy szexhez "normális"kapcsoltban nem elég egy jó "pina,farok".
Kell valami más(baráti,kölcsönös szimpátia,vonzalom,ismeretség)
Csak úgy bele másba ,ez szerintem egy "férfi" álma sem!
Legalább is Remélem!
Igen ez biztos így van.
De egy szexhez "normális"kapcsoltban nem elég egy jó "pina,farok".
Kell valami más(baráti,kölcsönös szimpátia,vonzalom,ismeretség)
Csak úgy bele másba ,ez szerintem egy "férfi" álma sem!
Legalább is Remélem!
Arra gondoltam, hogy én is azon a véleményen vagyok mint Te. De úgy tapasztaltam, hogy a keresgélő párok nagy része nem. Ha kezdetnek ismerkedni akarsz (mint harmadik), úgy "néznek rád" mintha egy másik bolygóról jöttél volna.
[quote=parbani][quote=gorbesrac][quote=parbani]Ahogy olvasom itt mindenki úgy szeretné megbaszni a másik csaját, hogy nyersen csatlakozni akar!
Egy ilyen baszatásnál nyersen lényegre törően csak a swingerclubokban mükszik a dolog, � szerintem� !
Ahhoz,hogy egy párhoz egy férfi csatizzon,kell egy kis ismi,szimpi!
Csak úgy senki sem veti idegen faszra a párját!� szerintem�[/quote]
Osztom a véleményed, de sok olyan keresgélő pár van aki nem úgy képzeli a dolgot mint Te.[/quote]
Tökéletesen igaz!
Ez csak az én személyes véleményem![/quote]
Arra gondoltam, hogy én is azon a véleményen vagyok mint Te. De úgy tapasztaltam, hogy a keresgélő párok nagy része nem. Ha kezdetnek ismerkedni akarsz (mint harmadik), úgy "néznek rád" mintha egy másik bolygóról jöttél volna.
Ahogy olvasom itt mindenki úgy szeretné megbaszni a másik csaját, hogy nyersen csatlakozni akar!
Egy ilyen baszatásnál nyersen lényegre törően csak a swingerclubokban mükszik a dolog, � szerintem� !
Csak úgy senki sem veti idegen faszra a párját!� szerintem�
Osztom a véleményed, de sok olyan keresgélő pár van aki nem úgy képzeli a dolgot mint Te.
Tökéletesen igaz!
Ez csak az én személyes véleményem!
[quote=parbani]Ahogy olvasom itt mindenki úgy szeretné megbaszni a másik csaját, hogy nyersen csatlakozni akar!
Egy ilyen baszatásnál nyersen lényegre törően csak a swingerclubokban mükszik a dolog, ”szerintem”!
Csak úgy senki sem veti idegen faszra a párját!”szerintem”
[/quote]Osztom a véleményed, de sok olyan keresgélő pár van aki nem úgy képzeli a dolgot mint Te.
Ahogy olvasom itt mindenki úgy szeretné megbaszni a másik csaját, hogy nyersen csatlakozni akar!
Egy ilyen baszatásnál nyersen lényegre törően csak a swingerclubokban mükszik a dolog, ”szerintem”!
Osztom a véleményed, de sok olyan keresgélő pár van aki nem úgy képzeli a dolgot mint Te.
[quote=nagytrombitas]Alkalmi partnert keresek BP-en csak a hölgy örömére,kinek minden óhaját teljesitem. Én egy 184/90/50 éves,jó megjelenésü,sármos,sportos intelligens ffi vagyok.[/quote]nagy"trombitás"!
f e l e s é g dugató pasik! nem feleséget dugók!!!
vaze egyszer is elég belölled szerintem kétszer főlős fényezned magad!!!!
Alkalmi partnert keresek BP-en csak a hölgy örömére,kinek minden óhaját teljesitem. Én egy 184/90/50 éves,jó megjelenésü,sármos,sportos intelligens ffi vagyok.
nagy"trombitás"!
f e l e s é g dugató pasik! nem feleséget dugók!!!
vaze egyszer is elég belölled szerintem kétszer főlős fényezned magad!!!!
Alkalmi partnert keresek BP-en csak a hölgy örömére,kinek minden óhaját teljesitem. Én egy 184/90/50 éves,jó megjelenésü,sármos,sportos intelligens ffi vagyok.
Tisztelt Hölgyeim!
Szivesen teszek eleget elhanyagolt/BP/ hölyekne titkos vágyaik kielégitésére.Én egy intelligens,sármos,184/90/50 éves jó megjelenésü ffi vagyok,ki érzéki,szenvedélyes.......
Tisztelt Hölgyeim!
Szivesen teszek eleget elhanyagolt/BP/ hölyekne titkos vágyaik kielégitésére.Én egy intelligens,sármos,184/90/50 éves jó megjelenésü ffi vagyok,ki érzéki,szenvedélyes.......
Tisztelt budapesti Párok!
Szivesen dugnék feleséget a férj előtt külömböző pózokban és arcra élveznék. Én egy jó megjelenésü,intelligens hygénikus,sármos,sportos,184/90/ 50 éves ffi vagyok.
Tisztelt budapesti Párok!
Szivesen dugnék feleséget a férj előtt külömböző pózokban és arcra élveznék. Én egy jó megjelenésü,intelligens hygénikus,sármos,sportos,184/90/ 50 éves ffi vagyok.
hali,
Ha ez mint a címe selyteti klubként kéne müködnije?!
Akkor esetleg akik már megdugadták a feleségüket!??
SZTORI,TÖRTÉNET!
Elmesélhetnének a kalandot!
köszi
hali,
Ha ez mint a címe selyteti klubként kéne müködnije?!
Akkor esetleg akik már megdugadták a feleségüket!??
SZTORI,TÖRTÉNET!
Elmesélhetnének a kalandot!
köszi