Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
kicsi pici pocok pöcök mi nem akarunk elsők lenni.nálad sokkal szebb lányok lemaradnak,de a fórumodat magáért beszél és vannak emberek akik kézzel fogható idomokat szeretik.más- különben a fogalmazásodra figyelj oda!!!
kicsi pici pocok pöcök mi nem akarunk elsők lenni.nálad sokkal szebb lányok lemaradnak,de a fórumodat magáért beszél és vannak emberek akik kézzel fogható idomokat szeretik.más- különben a fogalmazásodra figyelj oda!!!
[quote=space870]igazatok van fiuk ez a nő igazán ronda.[/quote]De azoknak a bunkóknak üzenem, nyissátok ki a szemeteket, hogy néz ez ki, ez tényleg iszonyú ronda is, ráadásul rettenetesen hájas!!!!És talán nem is veszítitek el a látogatókat, ha a hozzád hasonlóak space870 nem kerülnének fel!!!
De azoknak a bunkóknak üzenem, nyissátok ki a szemeteket, hogy néz ez ki, ez tényleg iszonyú ronda is, ráadásul rettenetesen hájas!!!!És talán nem is veszítitek el a látogatókat, ha a hozzád hasonlóak space870 nem kerülnének fel!!!
De azoknak a bunkóknak üzenem,nyissátok ki a szemeteket és találjatok olyan lányt aki tényleg jól néz ki,mert ez iszonyu ronda!!!!És talán nem veszititek el a látogatókat.
De azoknak a bunkóknak üzenem,nyissátok ki a szemeteket és találjatok olyan lányt aki tényleg jól néz ki,mert ez iszonyu ronda!!!!És talán nem veszititek el a látogatókat.
Na az ilyen fotok miatt nem jarok erre az oldalra. Az a baj,szerintem te is tudod en is tudom,hogy azok a szavazatok anik ezt az ocska not honapok ota a toppon tartjak csalasbol szarmaznak,igy az egesz elveszti az ertelmet.
Na az ilyen fotok miatt nem jarok erre az oldalra. Az a baj,szerintem te is tudod en is tudom,hogy azok a szavazatok anik ezt az ocska not honapok ota a toppon tartjak csalasbol szarmaznak,igy az egesz elveszti az ertelmet.
Beácska, köszi a választ! Nem csalódtam benned nemsak ronda vagy de még buta is!Neked kellene tükörbe nézni,ugyanis +néztem a fotóidat az oldmans.hu-n,ahol pumukli néven vagy fent,reménykedve benne,hogy valami majd melletted szól.DE NEM! Az 5. képen (tudod ahol sárga a hajad)mi van a szájad körül?Rohad????Csak azt szeretném tudni,hogy hogy lehetsz első amikor sokkal szebb lányok vannak fent mint Te?Pontosabban mindenki szebb mint Te!A fotósod végre kijózanodott ,vagy regg
Beácska, köszi a választ! Nem csalódtam benned nemsak ronda vagy de még buta is!Neked kellene tükörbe nézni,ugyanis +néztem a fotóidat az oldmans.hu-n,ahol pumukli néven vagy fent,reménykedve benne,hogy valami majd melletted szól.DE NEM! Az 5. képen (tudod ahol sárga a hajad)mi van a szájad körül?Rohad????Csak azt szeretném tudni,hogy hogy lehetsz első amikor sokkal szebb lányok vannak fent mint Te?Pontosabban mindenki szebb mint Te!A fotósod végre kijózanodott ,vagy regg
[quote=0]0[/quote]44magnum, szerintem a te kecskédet már nem is kell lefogni, az már úgy is tudja, hogy mit kell tennie, ha meglát téged. És csak azért, mert te a kecskéddel elégítteted ki magad, másokat még nem kell le-görényezni. Ha nem tetszem írd azt, nem zavar, de mielőtt állatnak nevezel, nézz a tükörbe, mert ott láthatsz, ráadásul elég nagyot!
44magnum, szerintem a te kecskédet már nem is kell lefogni, az már úgy is tudja, hogy mit kell tennie, ha meglát téged. És csak azért, mert te a kecskéddel elégítteted ki magad, másokat még nem kell le-görényezni. Ha nem tetszem írd azt, nem zavar, de mielőtt állatnak nevezel, nézz a tükörbe, mert ott láthatsz, ráadásul elég nagyot!
[quote=meki10]még mindig ronda vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]meki10, jabu, tomicsenko, mennyiért szállnátok már le végre rólam, és hagynátok abba a mocskolódást, baszogatást? Próbáltam rátok keresni, de egyikőtöktől sem találtam fent egy kép sem, így meg főleg mire föl ... ?
-meki10- valószínű, hogy te vagy a legrondább, és így fejezed ki az irigykedésed!
-jabu- ha már a fogyatékosságot szóba hoztad, szerintem a fogyatékosság terén, neked épp elég a bajod, legalább is nyaktól felfelé!
-tomicsenko- most
meki10, jabu, tomicsenko, mennyiért szállnátok már le végre rólam, és hagynátok abba a mocskolódást, baszogatást? Próbáltam rátok keresni, de egyikőtöktől sem találtam fent egy kép sem, így meg főleg mire föl ... ?
-meki10- valószínű, hogy te vagy a legrondább, és így fejezed ki az irigykedésed!
-jabu- ha már a fogyatékosságot szóba hoztad, szerintem a fogyatékosság terén, neked épp elég a bajod, legalább is nyaktól felfelé!
-tomicsenko- most
[quote=nuku4]andesz83, miért mérgelődsz? Láthatod Ő egy primitív csaj, akit mások felhasználnak, hogy felnyomják!
Tényleg nem ő a legjobb, csakhogy itt pontoznak, és a pontokat nem az képes maximálni, aki a legjobb, hanemakinek ügyes támogatói vannak, sok géppel![/quote]Csak hogy lássátok, hogy nem csak ezek a képeim vannak fenn, és nem csak ennyit mutatok magamból, ma késő estig újból láthatóvá teszem őket, de holnap már megint nem lesznek láthatóak ! ! !
Csak hogy lássátok, hogy nem csak ezek a képeim vannak fenn, és nem csak ennyit mutatok magamból, ma késő estig újból láthatóvá teszem őket, de holnap már megint nem lesznek láthatóak ! ! !
[quote=nuku4]andesz83, miért mérgelődsz? Láthatod Ő egy primitív csaj, akit mások felhasználnak, hogy felnyomják!
Tényleg nem ő a legjobb, csakhogy itt pontoznak, és a pontokat nem az képes maximálni, aki a legjobb, hanemakinek ügyes támogatói vannak, sok géppel![/quote]kedves nuku4.nem mérgelődöm,már ezt megtárgyaltam beácskával. mindenkinek más az igénye,ízlése,és ha ennyit mutat akkor ennyi,lényeg hogy mindenki magáért csinálja.mint már írtam mi a párommal nem a pontokért regiztünk ide.és nem bántom beácskát hogy csak ennyit mutat.ez van.mindenki más.azért köszönöm hogy mások is egyet értenek velem.
puszi mendenkinek.
kedves nuku4.nem mérgelődöm,már ezt megtárgyaltam beácskával. mindenkinek más az igénye,ízlése,és ha ennyit mutat akkor ennyi,lényeg hogy mindenki magáért csinálja.mint már írtam mi a párommal nem a pontokért regiztünk ide.és nem bántom beácskát hogy csak ennyit mutat.ez van.mindenki más.azért köszönöm hogy mások is egyet értenek velem.
puszi mendenkinek.
andesz83, miért mérgelődsz? Láthatod Ő egy primitív csaj, akit mások felhasználnak, hogy felnyomják!
Tényleg nem ő a legjobb, csakhogy itt pontoznak, és a pontokat nem az képes maximálni, aki a legjobb, hanemakinek ügyes támogatói vannak, sok géppel!
andesz83, miért mérgelődsz? Láthatod Ő egy primitív csaj, akit mások felhasználnak, hogy felnyomják!
Tényleg nem ő a legjobb, csakhogy itt pontoznak, és a pontokat nem az képes maximálni, aki a legjobb, hanemakinek ügyes támogatói vannak, sok géppel!
andesz mellett állok.ez valami mocskosul gáz,pedig szeretem az extrém arcu lányokat..de..inkább ne erőltesd.főleg nem tűnik nagyon eredetinek a kép..erre használják a fájlcserélö programokat a gyerekek..ugye bandikám?!
andesz mellett állok.ez valami mocskosul gáz,pedig szeretem az extrém arcu lányokat..de..inkább ne erőltesd.főleg nem tűnik nagyon eredetinek a kép..erre használják a fájlcserélö programokat a gyerekek..ugye bandikám?!