Bukta! Ott a pont B86 ! :D
A " Fürdőben" album a tied lehet oké, de a többi nem.Gondolom a tetkó lekopott a sok fürdés miatt, de valószínű erre is meg van a magyarázatod (pl,: az nem teoválás csak henna, vagy leszedték lézerrel stb.) A lényeg ,hogy a másik két albumban levő képeket a netről szedegetted le és a sajátodnak adok ki!
Bukta! Ott a pont B86 ! :D
A " Fürdőben" album a tied lehet oké, de a többi nem.Gondolom a tetkó lekopott a sok fürdés miatt, de valószínű erre is meg van a magyarázatod (pl,: az nem teoválás csak henna, vagy leszedték lézerrel stb.) A lényeg ,hogy a másik két albumban levő képeket a netről szedegetted le és a sajátodnak adok ki!
[quote=Kisvuk]Itt senkinek nincs szeme? Vegyétek már észre, hogy ez egy kamu felhasználó!!! Nézzétek meg a videót utána meg a képeket! Közük nincs egymáshoz!![/quote]
Teljesen igazad van "Kisvuk"!!! Nézzétek meg a videót utána meg a "Fűrdőben" című albumban lévő képeket, meg azok feltöltési dátumát is! "Feltöltve: 2008-06-24" Tényleg "Közük nincs egymáshoz!" Éppen csak Én, a csempe a matricákkal, a mosógép, stb. ugyanaz! Ja igaz az még 2008.-ban volt :) és bocs, ha 5-6 év után nem maradtam ugyanaz a 20 éves . . .
Teljesen igazad van "Kisvuk"!!! Nézzétek meg a videót utána meg a "Fűrdőben" című albumban lévő képeket, meg azok feltöltési dátumát is! "Feltöltve: 2008-06-24" Tényleg "Közük nincs egymáshoz!" Éppen csak Én, a csempe a matricákkal, a mosógép, stb. ugyanaz! Ja igaz az még 2008.-ban volt :) és bocs, ha 5-6 év után nem maradtam ugyanaz a 20 éves . . .
Hááát!!!
Tudod Beácska, most iszonyú zavarban vagyok/vagyunk!!
Csodálatosan szép fotók!!
Ide Arany János kellene, hogy ezt méltóan tudja kifejezni szavakkal!!
Gratulálunk és köszönjük e tüneményes élményt, amit a Képeid okoztak!! :D :D
Hááát!!!
Tudod Beácska, most iszonyú zavarban vagyok/vagyunk!!
Csodálatosan szép fotók!!
Ide Arany János kellene, hogy ezt méltóan tudja kifejezni szavakkal!!
Gratulálunk és köszönjük e tüneményes élményt, amit a Képeid okoztak!! :D :D