Hát így látatlanban nem tudok megmondani, nálam megy...
Kicsit konkrétabb hibaleírás jó lenne, mert ezzel így nem tudok mit kezdeni :)
[quote=hajdanan]szia nem tudodk levelet olvasni ennek mi az oka[/quote]
Hát így látatlanban nem tudok megmondani, nálam megy...
Kicsit konkrétabb hibaleírás jó lenne, mert ezzel így nem tudok mit kezdeni :)
Törölve!
[quote=assmont]Helló Admin! Már többször irtam,hogy szeretném a regisztrációm törlését de még mindig él a regisztrációm.Kérem a törlést köszönöm[/quote]
Kedves Admin!
Arra szeretnélek kérni, hogy segíts a következőben:
Újoncként és nem kellő odafigyeléssel akartam egy galériát feltölteni, melynek címe Zsuzsim és Én. Nos csatoltam a fotókat is, DE NEM MENTETTEM! Igy most van egy 0 képes üres galériám. Arra gondoltam, hogy törlöm a hibás feltöltést, de nem találok lehetőséget rá. Kérlek vagy mond meg, hogy, hogy törölhetek képeket a 2 lépésben, vagy pedig, hogy tudom az egész Zsuzsim és Én üres mappát törölni!
Segítséged megköszönve Pisti
Kedves Admin!
Arra szeretnélek kérni, hogy segíts a következőben:
Újoncként és nem kellő odafigyeléssel akartam egy galériát feltölteni, melynek címe Zsuzsim és Én. Nos csatoltam a fotókat is, DE NEM MENTETTEM! Igy most van egy 0 képes üres galériám. Arra gondoltam, hogy törlöm a hibás feltöltést, de nem találok lehetőséget rá. Kérlek vagy mond meg, hogy, hogy törölhetek képeket a 2 lépésben, vagy pedig, hogy tudom az egész Zsuzsim és Én üres mappát törölni!
Segítséged megköszönve Pisti
Sziasztok! Szeretném ha törölnétek a regisztrációmat, fotókat, videókat .. Párkapcsolati változás miatt fontos és sürgős lenne! Előre is köszönöm, további sok sikert! Pussz!
Sziasztok! Szeretném ha törölnétek a regisztrációmat, fotókat, videókat .. Párkapcsolati változás miatt fontos és sürgős lenne! Előre is köszönöm, további sok sikert! Pussz!