Szia Pali62!
A pontversenyben csak azok a képek vesznek részt, amikre minimum 10 szavazat érkezett, és ezekből is minimum 5 db kell ahhoz, hogy részt vehessen valaki a pontversenyben.
[quote=pali62]Szia PLIP!
Mindig is fugyelemmel kísértem a TOP 15 állását, abban a trudatban, hogy a közönség kolektív megitélése tükröződik benne! Légy szíves írd meg, a helyezéseket meghatározó átlag pontszámokat hogyan számoljátok ki?
A képek alatt lévő pontszámok átlaga, nem adja ki a helymeghatározásnál figyelembe vett átlagot!
Miért nem?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.: Pali[/quote]
Szia Pali62!
A pontversenyben csak azok a képek vesznek részt, amikre minimum 10 szavazat érkezett, és ezekből is minimum 5 db kell ahhoz, hogy részt vehessen valaki a pontversenyben.
Szia PLIP!
Mindig is fugyelemmel kísértem a TOP 15 állását, abban a trudatban, hogy a közönség kolektív megitélése tükröződik benne! Légy szíves írd meg, a helyezéseket meghatározó átlag pontszámokat hogyan számoljátok ki?
A képek alatt lévő pontszámok átlaga, nem adja ki a helymeghatározásnál figyelembe vett átlagot!
Miért nem?
Üdv.: Pali
Szia PLIP!
Miért nem?
Baloldalt menü, "Levél a webmesternek" menüpont...
[quote=siklosxxx]Szia!
Köszönöm a múltkori segitséget szeretném magamat teljesen töröltetni az oldalról. Azt írtad, hogy a webmesternek kell írnom.
A kérdésem az, hogy hól tehetem ezt meg milyen formában mert az oldalon nem találtam ilyen elérhetőséget.
Segítségedet előre is köszönöm![/quote]
Baloldalt menü, "Levél a webmesternek" menüpont...
Szia!
Köszönöm a múltkori segitséget szeretném magamat teljesen töröltetni az oldalról. Azt írtad, hogy a webmesternek kell írnom.
A kérdésem az, hogy hól tehetem ezt meg milyen formában mert az oldalon nem találtam ilyen elérhetőséget.
Segítségedet előre is köszönöm!
Szia!
Segítségedet előre is köszönöm!
Szia!
A képeidet saját magad tudod törölni, a hírlevélről leiratkozhatsz az "Adataim" menüpontban. Ha ez kevés, akkor írsz egy levelet a webmesternek, és törlünk.
[quote=siklosxxx]Szia!
Az érdekelne hogyan tudom magamat törölni az oldalról.
Kösz![/quote]
Szia!
A képeidet saját magad tudod törölni, a hírlevélről leiratkozhatsz az "Adataim" menüpontban. Ha ez kevés, akkor írsz egy levelet a webmesternek, és törlünk.
Szia!
Mostmár bármilyen formátumú videót feltölthetsz!!!
Mobilra nem teszteltük, de sima flshplayer kell a videók lejátszásához!
üdv, plip(admin)
[quote=FireBull]Szia!Miért nem lehet mondjuk 3gp vagy mp4 formátumú videókat feltölteni?Sokkal több videó kerülhetne fel így az oldalra.Másik kérdés,hogy mobilon kresztül milyen progi kell amivel a videók megtekinthetők esetleg?Köszönöm[/quote]
Szia!
Mostmár bármilyen formátumú videót feltölthetsz!!!
Mobilra nem teszteltük, de sima flshplayer kell a videók lejátszásához!
Szia!Miért nem lehet mondjuk 3gp vagy mp4 formátumú videókat feltölteni?Sokkal több videó kerülhetne fel így az oldalra.Másik kérdés,hogy mobilon kresztül milyen progi kell amivel a videók megtekinthetők esetleg?Köszönöm
Szia!Miért nem lehet mondjuk 3gp vagy mp4 formátumú videókat feltölteni?Sokkal több videó kerülhetne fel így az oldalra.Másik kérdés,hogy mobilon kresztül milyen progi kell amivel a videók megtekinthetők esetleg?Köszönöm
Szia!
Ha feltöltesz képet, automatikusan létrejön egy topic a neveddel.
[quote=GCsabi69]Kedves Admin! Hogy lehet a Tagok fórumában saját topicot nyitni?[/quote]
Szia!
Ha feltöltesz képet, automatikusan létrejön egy topic a neveddel.
[quote=kapjelhatudsz]Üdv
Engem az érdekelne, hogy hogyan tudod törölni magad az oldalról? :)[/quote]
Sziasztok!
Én is törölném a reget, az oldalon már tudok ilyet?
Sziasztok!
Én is törölném a reget, az oldalon már tudok ilyet?
hali
a mai napon a chaten amikor 1sexmániás, naaa, val beszéltem
azt az üzit kaptam amikor privibe akartam velük beszélni,hogy
"Megpróbáltál beszélgetni egy olyan felhasználóval, aki nem ismert (vagy nem csatlakozott)."
viszont tudott privit kezdeményezni
a közös szoba működött!!
hali
a mai napon a chaten amikor 1sexmániás, naaa, val beszéltem
azt az üzit kaptam amikor privibe akartam velük beszélni,hogy
"Megpróbáltál beszélgetni egy olyan felhasználóval, aki nem ismert (vagy nem csatlakozott)."
viszont tudott privit kezdeményezni
a közös szoba működött!!
Szevasz.
Valaki törölte a regisztrációs e-mail címem így nem kapok üzeneteket az oldalról.Szeretnék megadni egy másik e-mail címet. Köszi a választ előre is.
Szevasz.
Valaki törölte a regisztrációs e-mail címem így nem kapok üzeneteket az oldalról.Szeretnék megadni egy másik e-mail címet. Köszi a választ előre is.
Le van írva a "Képeim", és a "Képfeltöltés" menüpontban is, de ha nem találnád, ide is leírom:
"Eredeti kép: akkor kapcsold be, ha a képpel szeretnéd bizonyítani, hogy eredeti a kép, és direkt az AmatőrAlbumra szántad. Elbírálás után a kezdőlapon jelezni fogjuk. Hogyan bizonyítsd az eredetiséget? Pl. rúzzsal a testedre írod, hog "AA", vagy a háttérben a monitoron ott az oldal megnyitva. A kategóriák között az Eredeti kép opciónál láthatsz néhány példát."
üdv, plip, admin
u.i.: ha még mindig nem lenne világos, csak szólj....
[quote=Dallas]Üdv be jelölöm, hogy eredeti legyen a kép és hol látom hogyan bízonyithatnám? kösy[/quote]
Le van írva a "Képeim", és a "Képfeltöltés" menüpontban is, de ha nem találnád, ide is leírom:
"Eredeti kép: akkor kapcsold be, ha a képpel szeretnéd bizonyítani, hogy eredeti a kép, és direkt az AmatőrAlbumra szántad. Elbírálás után a kezdőlapon jelezni fogjuk. Hogyan bizonyítsd az eredetiséget? Pl. rúzzsal a testedre írod, hog "AA", vagy a háttérben a monitoron ott az oldal megnyitva. A kategóriák között az Eredeti kép opciónál láthatsz néhány példát."
üdv, plip, admin
u.i.: ha még mindig nem lenne világos, csak szólj....
Hamarosan elkészül a "Regisztráció törlése" funkció.
Egyébként megkérdezhetem miért szeretnéd törölni magad?
plip (admin)
[quote=nagymakk]Hali. Hogy lehet törölni a regisztrációt?[/quote]
Hamarosan elkészül a "Regisztráció törlése" funkció.
Egyébként megkérdezhetem miért szeretnéd törölni magad?
Köszi plip!
Lassan, de már működik!
Többet nem rakok fel ilyen sok képet egyszerre!
Mégegyszer köszönöm a segítségedet, további jó munkát, és sok jó nunát!
BOLDOG ÚJ ESZTENED
Köszi plip!
Lassan, de már működik!
Többet nem rakok fel ilyen sok képet egyszerre!
Mégegyszer köszönöm a segítségedet, további jó munkát, és sok jó nunát!
BOLDOG ÚJ ESZTENED
A felsoroltak törölve, nézd meg, jó-e most!
[quote=pali62]Hello plip!
A "Képim" menüpont számomra még mindig haználhatatlan! Ne piszmogj a képeinkkel, töröld ki az összeset, az első kivételével!
Majd felrakom őket, ha már hasnálható lesz az oldal!
Üdv.: Pali[/quote]
Hello plip!
A "Képim" menüpont számomra még mindig haználhatatlan! Ne piszmogj a képeinkkel, töröld ki az összeset, az első kivételével!
Hello plip!