[quote=flórián]Én minden vágyakozásodat kielégíteném!
Csak akarnod kell![/quote]
Én igencsak vágyakozós vagyok!
Elcsitul bennem a vágy, egy, egy jól sikerült orgazmus után,de csak azért, hogy hamarosan újra éledjen!
Szerencsémre van, aki készen áll arra, hogy oltsa a bennem ismételten fellobbanó lángokat!
Nagyon ért hozzám! Nem cserélem le!
Én igencsak vágyakozós vagyok!
Elcsitul bennem a vágy, egy, egy jól sikerült orgazmus után,de csak azért, hogy hamarosan újra éledjen!
Szerencsémre van, aki készen áll arra, hogy oltsa a bennem ismételten fellobbanó lángokat!
Nagyon ért hozzám! Nem cserélem le!
[quote=gyusza]Nagyon tetszik a három kép, amit utoljára tettél fel! Szinte érzem a puncid illatát! Elbűvöltek a fotók, amint a szemem előtt nyílinak meg a puncirózsád szirmai, hogy feltárják nőiességed bimbózó virágát!
Ne vedd tolakodásnak, de nagyon szeretnék rólad többet tudni!
Ha egy kis érdeklődést tanúsítasz irántam, kérlek írj!
A címem: gyusza56@freemail.hu[/quote]
Levél ment!
Nagyon tetszik a három kép, amit utoljára tettél fel! Szinte érzem a puncid illatát! Elbűvöltek a fotók, amint a szemem előtt nyílinak meg a puncirózsád szirmai, hogy feltárják nőiességed bimbózó virágát!
A címem: gyusza56@freemail.hu
Nagyon tetszik a három kép, amit utoljára tettél fel! Szinte érzem a puncid illatát! Elbűvöltek a fotók, amint a szemem előtt nyílinak meg a puncirózsád szirmai, hogy feltárják nőiességed bimbózó virágát!
A címem: gyusza56@freemail.hu
[quote=Andrea65][quote=Laci19]Nem fáj a csiklód? Szép nagy szeméremajkak...[/quote]
Persze, hogy nem! Gondolom a te farkad sem kemény állandóan![/quote]Arra gondoltam, hogy nagyon bevág a bugyi a puncidba, nyomja a csiklódat...
Arra gondoltam, hogy nagyon bevág a bugyi a puncidba, nyomja a csiklódat...
Ezek a képek ismét olyan kínálós fotók! Milyen jó is lenne, letérdelni eléd, lábakat a vállaimra, és a szétnyíló kelyhecskéd szirmai közé nyalintgatni, szívogatni ...
Ezek a képek ismét olyan kínálós fotók! Milyen jó is lenne, letérdelni eléd, lábakat a vállaimra, és a szétnyíló kelyhecskéd szirmai közé nyalintgatni, szívogatni ...