Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> Andrea65 fóruma
| Oldal: 1 2 3 ... 29 30 31 ... 60 61 62 | Hozzászólás | Feliratkozás | Keresés
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2015-10-08 19:15:26 | Válasz | Jelentés | #979
Gyönyörű formájú izgató popsi!!!
Gyönyörű formájú izgató popsi!!!
| 2015-10-07 10:27:58 | Válasz | Jelentés | #978
Örök kedvenc!
Örök kedvenc!
| 2015-10-06 12:02:03 | Válasz | Jelentés | #977
nagyon formás hátsódvan:)
nagyon formás hátsódvan:)
| 2015-10-05 23:14:49 | Válasz | Jelentés | #976
egy nemi szervről nincs még kép: SZÁJ! várunk képeket arról is... dugnálak
egy nemi szervről nincs még kép: SZÁJ! várunk képeket arról is...
dugnálak
| 2015-10-05 21:10:39 | Válasz | Jelentés | #975
[quote=Andrea65][quote=flórián]Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?[/quote] Kedves Flórián kíváncsi voltál rá, hogyan mutat csíkosban a popsim. Feltettem a popsiképeim közé, ott találsz még vagy 40db-ot! Kíváncsi vagyok elnyerte-e a tetszésed?[/quote] Hoppá! Tényleg nagyon jó a nadrágod hátulról is, de a popsid nélkül nem sokat érne! Úgy látom elég kemény húsod van! Legalábbis az arra vall, ahogy a nadrágod becsípi!Gratulálok!
Írta Andrea65:
Írta flórián:Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?

Kedves Flórián kíváncsi voltál rá, hogyan mutat csíkosban a popsim. Feltettem a popsiképeim közé, ott találsz még vagy 40db-ot! Kíváncsi vagyok elnyerte-e a tetszésed?

Hoppá!
Tényleg nagyon jó a nadrágod hátulról is, de a popsid nélkül nem sokat érne! Úgy látom elég kemény húsod van! Legalábbis az arra vall, ahogy a nadrágod becsípi!Gratulálok!
| 2015-10-05 21:10:26 | Válasz | Jelentés | #974
[quote=Andrea65][quote=flórián]Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?[/quote] Kedves Flórián kíváncsi voltál rá, hogyan mutat csíkosban a popsim. Feltettem a popsiképeim közé, ott találsz még vagy 40db-ot! Kíváncsi vagyok elnyerte-e a tetszésed?[/quote] Hoppá! Tényleg nagyon jó a nadrágod hátulról is, de a popsid nélkül nem sokat érne! Úgy látom elég kemény húsod van! Legalábbis az arra vall, ahogy a nadrágod becsípi!Gratulálok!
Írta Andrea65:

Kedves Flórián kíváncsi voltál rá, hogyan mutat csíkosban a popsim. Feltettem a popsiképeim közé, ott találsz még vagy 40db-ot! Kíváncsi vagyok elnyerte-e a tetszésed?

Hoppá!
Tényleg nagyon jó a nadrágod hátulról is, de a popsid nélkül nem sokat érne! Úgy látom elég kemény húsod van! Legalábbis az arra vall, ahogy a nadrágod becsípi!Gratulálok!
| 2015-10-05 21:10:12 | Válasz | Jelentés | #973
Írta Andrea65:

Hoppá!
| 2015-10-05 20:25:22 | Válasz | Jelentés | #972
[quote=flórián]Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?[/quote] Kedves Flórián kíváncsi voltál rá, hogyan mutat csíkosban a popsim. Feltettem a popsiképeim közé, ott találsz még vagy 40db-ot! Kíváncsi vagyok elnyerte-e a tetszésed?

| 2015-10-04 12:04:32 | Válasz | Jelentés | #971
Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?
Én arra vagyok kíváncsi, mit mutat hátulról ez a nadrág?
| 2015-10-02 18:33:31 | Válasz | Jelentés | #970
törölt felhasználó
Hmmm,szívnám a csiklód édes!!!
Hmmm,szívnám a csiklód édes!!!
| 2015-10-02 10:26:14 | Válasz | Jelentés | #969
Persze, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy mi van alatta! Viselsz-e alatta bugyit? Megint csak ezt kérdezem, és ha jól látom, most nem kellene a bugyival vesződnöm! Amit meg látok, miután lehúztad magadról a csinos csíkosat, hát az nagyon tetszik! Jaj de dugni-való vagy!
Persze, hogy kíváncsi vagyok rá, hogy mi van alatta! Viselsz-e alatta bugyit? Megint csak ezt kérdezem, és ha jól látom, most nem kellene a bugyival vesződnöm! Amit meg látok, miután lehúztad magadról a csinos csíkosat, hát az nagyon tetszik! Jaj de dugni-való vagy!
| 2015-10-02 08:22:24 | Válasz | Jelentés | #968
törölt felhasználó
Hmmm,gyönyörű punci, nyalnám órákon át!!!
Hmmm,gyönyörű punci, nyalnám órákon át!!!
| 2015-09-30 23:13:31 | Válasz | Jelentés | #967
[quote=abrazov]Gyönyörű szép, szinte zsenge puncika! Örömömre szolgálna, ha kinyalhatnám![/quote] Nagyon élvezem, finom nyalást! Hál Istennek nem szenvedek benne hiányt!
Írta abrazov:Gyönyörű szép, szinte zsenge puncika! Örömömre szolgálna, ha kinyalhatnám!

Nagyon élvezem, finom nyalást! Hál Istennek nem szenvedek benne hiányt!
| 2015-09-30 08:25:33 | Válasz | Jelentés | #966
Gyönyörű szép, szinte zsenge puncika! Örömömre szolgálna, ha kinyalhatnám!
Gyönyörű szép, szinte zsenge puncika! Örömömre szolgálna, ha kinyalhatnám!
| 2015-09-28 23:27:53 | Válasz | Jelentés | #965
[quote=Isti72]Tetszik, amit mutatsz, be is jelöltem a teszik lehetőséget, de szívesen ki is csomagolnálak ebből a passzentos nadrágodból! Egyáltalán bugyit viselsz alatta?[/quote] Ó persze, hogy viselek bugyit, de diszkréten. Azt szeretem, ha észrevétlenül marad!
Írta Isti72:Tetszik, amit mutatsz, be is jelöltem a teszik lehetőséget, de szívesen ki is csomagolnálak ebből a passzentos nadrágodból!
Egyáltalán bugyit viselsz alatta?

Ó persze, hogy viselek bugyit, de diszkréten. Azt szeretem, ha észrevétlenül marad!
| 2015-09-28 13:46:59 | Válasz | Jelentés | #964
Tetszik, amit mutatsz, be is jelöltem a teszik lehetőséget, de szívesen ki is csomagolnálak ebből a passzentos nadrágodból! Egyáltalán bugyit viselsz alatta?
Tetszik, amit mutatsz, be is jelöltem a teszik lehetőséget, de szívesen ki is csomagolnálak ebből a passzentos nadrágodból!
Egyáltalán bugyit viselsz alatta?
| 2015-09-28 06:30:48 | Válasz | Jelentés | #963
baszivalo
baszivalo
| 2015-09-26 09:17:52 | Válasz | Jelentés | #962
[quote=lajka]Apránként adagolod a látnivalót magadról, de amit láttatni engedsz, az nagyon tetszetős, kívánatos! Remek nő vagy![/quote] Az ördög a részletekben van elrejtve! Igyekszem megmutatni a legrészletesebben magamat. Nagyon örülök, ha ez tetszik neked!
Írta lajka:Apránként adagolod a látnivalót magadról, de amit láttatni engedsz, az nagyon tetszetős, kívánatos! Remek nő vagy!

Az ördög a részletekben van elrejtve! Igyekszem megmutatni a legrészletesebben magamat. Nagyon örülök, ha ez tetszik neked!
| 2015-09-26 08:39:26 | Válasz | Jelentés | #961
Apránként adagolod a látnivalót magadról, de amit láttatni engedsz, az nagyon tetszetős, kívánatos! Remek nő vagy!
Apránként adagolod a látnivalót magadról, de amit láttatni engedsz, az nagyon tetszetős, kívánatos! Remek nő vagy!
| 2015-09-25 19:10:47 | Válasz | Jelentés | #960
[quote=Isti72]Látom kedveled a rafinált játszadozást! Csak akarnod kell, és ott termek, szívesen játszadoznék én is a csodálatosan szép puncikáddal! Ugye akarod! Hidd el, tudok újat mutatni![/quote] Isti, igazad van! Nagyon kedvelem a rafinált, érzéki izgatást, és az azt követő szexet! A mostani szeretőm éppen ezzel ejtett rabul,és mindent tud a keleti szexkultúra rejtelmeiről, őt senki sem képes pótolni. Kérlek fogadd ezt el, de ennek ellenére is nagyon köszönöm a kedves ajánlkozásod!! Jól esett tényleg és nagyon kedves vagy!
Írta Isti72:Látom kedveled a rafinált játszadozást! Csak akarnod kell, és ott termek, szívesen játszadoznék én is a csodálatosan szép puncikáddal! Ugye akarod! Hidd el, tudok újat mutatni!

Isti, igazad van! Nagyon kedvelem a rafinált, érzéki izgatást, és az azt követő szexet!
A mostani szeretőm éppen ezzel ejtett rabul,és mindent tud a keleti szexkultúra rejtelmeiről, őt senki sem képes pótolni. Kérlek fogadd ezt el, de ennek ellenére is nagyon köszönöm a kedves ajánlkozásod!! Jól esett tényleg és nagyon kedves vagy!
| 2015-09-25 17:01:32 | Válasz | Jelentés | #959
Látom kedveled a rafinált játszadozást! Csak akarnod kell, és ott termek, szívesen játszadoznék én is a csodálatosan szép puncikáddal! Ugye akarod! Hidd el, tudok újat mutatni!
Látom kedveled a rafinált játszadozást! Csak akarnod kell, és ott termek, szívesen játszadoznék én is a csodálatosan szép puncikáddal! Ugye akarod! Hidd el, tudok újat mutatni!
| 2015-09-21 14:30:40 | Válasz | Jelentés | #958
törölt felhasználó
Először a cici albumod néztem végig. Igazán gyönyörű. És igazán gyönyörű nő vagy. A többihez csak annyit mondanék néha a kevesebb több. Nem kell több tucat kép ide mert elveszik a titok a varázs a nőiség eleganciája. Gondolom velem együtt sokzázan akarnak téged.
Először a cici albumod néztem végig. Igazán gyönyörű. És igazán gyönyörű nő vagy. A többihez csak annyit mondanék néha a kevesebb több.
Nem kell több tucat kép ide mert elveszik a titok a varázs a nőiség eleganciája.

Gondolom velem együtt sokzázan akarnak téged.
| 2015-09-20 12:58:36 | Válasz | Jelentés | #957
Nem először van módom megcsodálni a tested szépségeit! A cicid is csodálatos. Látszik a fotókon, hogy kemény, és van tartása! Az ilyet érdemes simogatni, gyöngéden dédelgetni, a bimbódat csókolgatni, míg el nem élvezel! Képes vagy a cicisimogatástól a csúcsra jutni? Ha igen, én szívesen csúcsra simogatnálak, akár a makkommal is!
Nem először van módom megcsodálni a tested szépségeit!
A cicid is csodálatos. Látszik a fotókon, hogy kemény, és van tartása! Az ilyet érdemes simogatni, gyöngéden dédelgetni, a bimbódat csókolgatni, míg el nem élvezel!
Képes vagy a cicisimogatástól a csúcsra jutni?
Ha igen, én szívesen csúcsra simogatnálak, akár a makkommal is!
| 2015-09-19 21:46:20 | Válasz | Jelentés | #956
szia igen csodásak szívesen szopogatnám őket
szia igen csodásak szívesen szopogatnám őket
| 2015-09-15 14:50:39 | Válasz | Jelentés | #955
törölt felhasználó
Hmmm,gyengéden harapdálnám a kisajkaid!!!
Hmmm,gyengéden harapdálnám a kisajkaid!!!
| 2015-09-09 21:44:37 | Válasz | Jelentés | #954
[quote=gyuro65]Nagyon gyönyörre termett a teszed! Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyi punciképed van fenn! Csodálatosan szép példányt rejtegetsz a combjaid között! Szívesen rácuppannék, szívesen beletemetném az arcom! Nagyon bírom az érett, tapasztalattal bíró nőket! Ti már tudjátok mi a gyönyör![/quote] Sok igazságod van, ami azt illeti, hogy mi már tudjuk, mi a gyönyör! Megtanultuk, hogyan lehet hozzájutni, hogyan lehet élvezni, megbecsülni! Megtanultuk, hogy nem egyszerű, olyan partnerre lelni, aki képes kellő gyengédséggel viseltetni irántunk, aki képes nekünk megadni, ami kell ahhoz, hogy maradéktalanul boldognak érezhessük magunkat, testileg, lelkileg! Ez nem csak rácuppanást jelent! Én boldog vagyok, mert van férfi az életemben, aki boldoggá tesz! Végtelenül örülök neki!
Írta gyuro65:Nagyon gyönyörre termett a teszed! Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyi punciképed van fenn! Csodálatosan szép példányt rejtegetsz a combjaid között!
Szívesen rácuppannék, szívesen beletemetném az arcom!
Nagyon bírom az érett, tapasztalattal bíró nőket!
Ti már tudjátok mi a gyönyör!

Sok igazságod van, ami azt illeti, hogy mi már tudjuk, mi a gyönyör! Megtanultuk, hogyan lehet hozzájutni, hogyan lehet élvezni, megbecsülni!
Megtanultuk, hogy nem egyszerű, olyan partnerre lelni, aki képes kellő gyengédséggel viseltetni irántunk, aki képes nekünk megadni, ami kell ahhoz, hogy maradéktalanul boldognak érezhessük magunkat, testileg, lelkileg!
Ez nem csak rácuppanást jelent!
Én boldog vagyok, mert van férfi az életemben, aki boldoggá tesz!
Végtelenül örülök neki!
| 2015-09-09 15:45:44 | Válasz | Jelentés | #953
Nagyon gyönyörre termett a teszed! Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyi punciképed van fenn! Csodálatosan szép példányt rejtegetsz a combjaid között! Szívesen rácuppannék, szívesen beletemetném az arcom! Nagyon bírom az érett, tapasztalattal bíró nőket! Ti már tudjátok mi a gyönyör!
Nagyon gyönyörre termett a teszed! Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyi punciképed van fenn! Csodálatosan szép példányt rejtegetsz a combjaid között!
Szívesen rácuppannék, szívesen beletemetném az arcom!
Nagyon bírom az érett, tapasztalattal bíró nőket!
Ti már tudjátok mi a gyönyör!
| 2015-09-03 19:56:49 | Válasz | Jelentés | #952
szép egy múfkátlí
szép egy múfkátlí
| 2015-09-03 09:58:06 | Válasz | Jelentés | #951
Ez igen! Ez a gyengém, az ilyen dundi simára borotvált pina! GYÖNYÖRŰ!
Ez igen! Ez a gyengém, az ilyen dundi simára borotvált pina!
GYÖNYÖRŰ!
| 2015-09-03 07:16:27 | Válasz | Jelentés | #950
jól kinyalnálak édesem isteni a pinád
jól kinyalnálak édesem isteni a pinád
1 2 3 ... 29 30 31 ... 60 61 62
búvóhely
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2024-11-25 06:55:36
ágica68: :D
2024-11-24 21:37:54
CsiklóCsók: Ki hogy szokta elmulasztani a fejfájást??? ;)
2024-11-24 17:52:53
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-24 09:21:40
Beret1983: Jó reggelt kívánok mindenkinek
2024-11-24 09:21:29
Beret1983: Szia sziasztok helló mindenkinek
2024-11-24 07:35:19
2024-11-24 06:42:41
ágica68: Kávézós reggelt!
2024-11-23 23:11:35
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-23 14:49:21
ágica68: Sok sikert!;)
2024-11-23 14:46:55
2024-11-23 14:45:03
Gecko: Esztergomban tali valaki ?
2024-11-23 14:35:48
ftc1: Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek
2024-11-23 14:31:13
2024-11-23 07:48:06
ágica68: Kávézós reggelt!
2024-11-23 07:31:30
Nagymuff: Élvezkedös reggelt mindenkinek ;)