[quote=gyusza][quote=mindig kemény][quote=Andrea65][quote=mindig kemény]Nagyon izgató minden sorozatod :)[/quote] Köszönöm, megvallom, ez a célom! Örömmet szerezni![/quote] Jelentem sikerült :P[/quote] Örülök, hogy sikerült!!! Talán még fröccs is volt? Akkor a keménysége is lelohadt egy kis rövid időre?[/quote]
Volt bizony!
[quote=mindig kemény][quote=Andrea65][quote=mindig kemény]Nagyon izgató minden sorozatod :)[/quote] Köszönöm, megvallom, ez a célom! Örömmet szerezni![/quote]
Jelentem sikerült :P[/quote]
Örülök, hogy sikerült!!! Talán még fröccs is volt? Akkor a keménysége is lelohadt egy kis rövid időre?
Nagyon izgató minden sorozatod :)
Köszönöm, megvallom, ez a célom! Örömmet szerezni!
Jelentem sikerült :P
Örülök, hogy sikerült!!! Talán még fröccs is volt? Akkor a keménysége is lelohadt egy kis rövid időre?
[quote=Andrea65][quote=mindig kemény]Nagyon izgató minden sorozatod :)[/quote] Köszönöm, megvallom, ez a célom! Örömmet szerezni![/quote]
Jelentem sikerült :P
Nagyon izgató minden sorozatod :)
Köszönöm, megvallom, ez a célom! Örömmet szerezni!
[quote=Laci19]Szép formájú női popsi! Felizgatod a férfiakat![/quote]
Remélem az nem baj, hgy a férfiak felizgulnak az itt látottaktól?
Én azt hittem, azért kukkolnak itt, hogy felizguljanak!
Tévednék ebben?
Szép formájú női popsi! Felizgatod a férfiakat!
Remélem az nem baj, hgy a férfiak felizgulnak az itt látottaktól?
Én azt hittem, azért kukkolnak itt, hogy felizguljanak!
Tévednék ebben?
[quote=roberto]i want to find someone to from gyor to have sex,but the prob is that nobody speake english[/quote]
Many speak English girl who loves sex!Find it willing!
i want to find someone to from gyor to have sex,but the prob is that nobody speake english
Many speak English girl who loves sex!Find it willing!
[quote=Maria][quote=Laci19]Kitölteném ezt a gyönyörű puncit! Gyönyörű formájú...Hmmmm![/quote]
Nem vállalkoznék a befogadásodra!
Attól tartok túl nagy lennél nekem!
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz![/quote]Nem hiszem, hogy fájna! Nedvesen tágulsz és könnyen befogadnád.Nagyon lassan finoman mozognék benne....
Kitölteném ezt a gyönyörű puncit! Gyönyörű formájú...Hmmmm!
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz!
Nem hiszem, hogy fájna! Nedvesen tágulsz és könnyen befogadnád.Nagyon lassan finoman mozognék benne....
[quote=Maria][quote=Laci19]Kitölteném ezt a gyönyörű puncit! Gyönyörű formájú...Hmmmm![/quote]
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz![/quote]
Igazad van, teljesen egyetértek!
Kitölteném ezt a gyönyörű puncit! Gyönyörű formájú...Hmmmm!
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz!