[quote=Laci19]Kitölteném ezt a gyönyörű puncit! Gyönyörű formájú...Hmmmm![/quote]
Nem vállalkoznék a befogadásodra!
Attól tartok túl nagy lennél nekem!
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz!
Nem vállalkoznék a befogadásodra!
Attól tartok túl nagy lennél nekem!
Nem kedvelem, ha nagyon feszül bennem a fütykös! Én a szép játékos farok híve vagyok, amely nem fájdalmat, hanem kéjt hoz!
[quote=flórián]Igazán igazi dugni való érett nő vagy! Jöhetnek még fotók rólad![/quote]
Köszi. Örülök a véleményednek, megvallom, szeretek is dugni!
Képeket meg ég töltök fel!
Puszika
Köszi. Örülök a véleményednek, megvallom, szeretek is dugni!
Képeket meg ég töltök fel!
Puszika
[quote=dirti21]Egy ilyen testű nőt meg kell becsülni és átadni a gyönyörnek ez így van hmmm.[/quote]
Jó szöveg! A valóság az, hogy imádom a dédelgetést, ha szeretnek, és szerethetek, és olyankor úszom a gyönyörben!
Jó szöveg! A valóság az, hogy imádom a dédelgetést, ha szeretnek, és szerethetek, és olyankor úszom a gyönyörben!
[quote=gyusza]Ezek a csodálatos fotók, egy csodálatos punciról készültek!
Gyönyörű punciról, pompás fotók!=MAGÖMLÉS[/quote]
Örülök a hozzászólásodnak!
A szerelmem, aki a fotókat készítette, azt vallja, jó képet csak szép punciról lehet készíteni! A jó fotókat meg kell mutatni a világnak, kár titokban tartani! Lássák a földi halandók, hogy mik vannak!
Te ezt igazolod vissza, nagyon köszönöm!
Örülök a hozzászólásodnak!
A szerelmem, aki a fotókat készítette, azt vallja, jó képet csak szép punciról lehet készíteni! A jó fotókat meg kell mutatni a világnak, kár titokban tartani! Lássák a földi halandók, hogy mik vannak!
Te ezt igazolod vissza, nagyon köszönöm!
[quote=Laci19]Csókolóznék a gyönyörű punciddal!!!
Finom íze lehet...megkóstolnám!Édes vagy nagyon![/quote]
Örülök, hogy lázba hozott!
Ezt szerettem volna elérni!
Örülök, hogy lázba hozott!
Ezt szerettem volna elérni!
Kedves férfiak! Nagyon köszönöm az érdeklődést, a kedves véleményeket!
Számomra sokat jelent a véleményetek, sokkal jobban érzem magam a bőrömben miután elolvastam azokat!
Kedves férfiak! Nagyon köszönöm az érdeklődést, a kedves véleményeket!
Számomra sokat jelent a véleményetek, sokkal jobban érzem magam a bőrömben miután elolvastam azokat!
[quote=Andrea65][quote=Laci19]Izgató szép mellbimbók! Vizes pólós képet is!!:)[/quote]
Vizes pólós képem nincs, de van olyan, amelyik rendesen rám tapad, víz nélkül is, majd azt felteszem a kedvedért![/quote]köszi édes!Izgató ahogy kidomborodik a mellbimbód.A gyönyörű melleidre spriccelnék, sokat!!
köszi édes!Izgató ahogy kidomborodik a mellbimbód.A gyönyörű melleidre spriccelnék, sokat!!
[quote=fabia65]Szia Andrea!
Csodálatosak az édes melleid gyönyörűek a bimbócskáid! PUSZI RÁJUK!![/quote]
Örülök, hogy tetszik! A kép alá légy szíves nyomj egy tetszik-et.
Köszi, puszi
Szia Andrea!
Csodálatosak az édes melleid gyönyörűek a bimbócskáid! PUSZI RÁJUK!!
Örülök, hogy tetszik! A kép alá légy szíves nyomj egy tetszik-et.
Köszi, puszi
[quote=Laci19]Izgató szép mellbimbók! Vizes pólós képet is!!:)[/quote]
Vizes pólós képem nincs, de van olyan, amelyik rendesen rám tapad, víz nélkül is, majd azt felteszem a kedvedért!
Izgató szép mellbimbók! Vizes pólós képet is!!:)
Vizes pólós képem nincs, de van olyan, amelyik rendesen rám tapad, víz nélkül is, majd azt felteszem a kedvedért!