[quote=hamvas14]Szép cicik...[/quote]
Köszönöm!
Jó lenne tudni, ez melyikőtök véleménye?
Tulajdonképpen mindegy, mert mindketten szimpatikusak vagytok. Jó alakú, kívánatos testetek van!
Puszi nektek
Köszönöm!
Jó lenne tudni, ez melyikőtök véleménye?
Tulajdonképpen mindegy, mert mindketten szimpatikusak vagytok. Jó alakú, kívánatos testetek van!
Puszi nektek
[quote=elemér]Teljessen kiborít a tested,bele zúgtam.[/quote]
Na, belém zúgni nem szabad!
Én foglalt vagyok!
Van egy nagyon szeretett szerelmem, aki imád engem, és én is Őt!
Ez egy megbonthatatlan kapcsolat!
Több évtizede tart már, és nagyon is megértjük egymást, mindenféle szempontból!
Még mindig gyönyört hozó élmény vele a szex, és nagyon élvezem az együtt töltött pillanatokat! Ő is így van ezzel!
Szóval, imádjuk egymást!
Kérlek barátkozz meg a gondolattal, hogy én másé vagyok!
Puszika neked!
Na, belém zúgni nem szabad!
Én foglalt vagyok!
Van egy nagyon szeretett szerelmem, aki imád engem, és én is Őt!
Ez egy megbonthatatlan kapcsolat!
Több évtizede tart már, és nagyon is megértjük egymást, mindenféle szempontból!
Még mindig gyönyört hozó élmény vele a szex, és nagyon élvezem az együtt töltött pillanatokat! Ő is így van ezzel!
Szóval, imádjuk egymást!
Kérlek barátkozz meg a gondolattal, hogy én másé vagyok!
Puszika neked!
[quote=Andrea65][quote=DominaReniMrMazo]Formás, csodálatos cicik!!
Boldog lehet aki játszhat velük!!
:D[/quote]
EZ ÍGY VAN! De nem csak ő élvezi, hanem én is. Nagyon![/quote]
[quote=macisszőrös77]Hmmm! Elnyalogatnám a szép punidat! Kívánatos vagy! Popsidat is szereted ha nyalják? Imádok popsit is nyalni![/quote]
Tegnap nagy nyalakodásban volt részem, hálistennek a popsim kényeztetése sem maradt el!
Hmmm! Elnyalogatnám a szép punidat! Kívánatos vagy! Popsidat is szereted ha nyalják? Imádok popsit is nyalni!
Tegnap nagy nyalakodásban volt részem, hálistennek a popsim kényeztetése sem maradt el!
[quote=Andrea65][quote=pewo44]Az enyémet is körbeölelhetnéd a punciddal![/quote]
Óh, van itt a közelemben egy olyan, amelyiket nagyon is jól ismerek, azzal kedvem szerint megtehetem![/quote]Sajnálom...
Az enyémet is körbeölelhetnéd a punciddal!
Óh, van itt a közelemben egy olyan, amelyiket nagyon is jól ismerek, azzal kedvem szerint megtehetem!
[quote=pewo44]Az enyémet is körbeölelhetnéd a punciddal![/quote]
Óh, van itt a közelemben egy olyan, amelyiket nagyon is jól ismerek, azzal kedvem szerint megtehetem!
Az enyémet is körbeölelhetnéd a punciddal!