Ő is mondta! Meg azt is, hogy nincs nyilvántartva az ujjlenyomata! Túl sok embert kéne megnézni, hogy ráakadjanak!
[quote=robigo]Andrea, vége az inkognitónak! a pasid (?) ujjlenyomata alapján beazonosít6óak vagytok :) :) :)[/quote]
Ő is mondta! Meg azt is, hogy nincs nyilvántartva az ujjlenyomata! Túl sok embert kéne megnézni, hogy ráakadjanak!
Nem, soha nem harapott meg! Úgy történt, hogy az ajkával beszippantotta a kisajkaimat és elkezdte szívogatni a csilómat, majd az egyre jobban feszülő kisajkaimat. A szívogatást egy-egy cuppanás követte. Képzelheted, amikor tátott szájjal szinte befalta cuncimat! Aztán csak éppen a kisajkaim hegyét tartotta az ajkai között! Ez az a pillanat!
[quote=parbani]mintha nem is nyalás inkább harapdálás lenne[/quote]
Nem, soha nem harapott meg! Úgy történt, hogy az ajkával beszippantotta a kisajkaimat és elkezdte szívogatni a csilómat, majd az egyre jobban feszülő kisajkaimat. A szívogatást egy-egy cuppanás követte. Képzelheted, amikor tátott szájjal szinte befalta cuncimat! Aztán csak éppen a kisajkaim hegyét tartotta az ajkai között! Ez az a pillanat!
[quote=Andrea65]Kétszer is egymásután! A mennyekben éreztem magam. Miután rojtosra nyelvelte a puncimat, istenesen megdugott![/quote]
Amíg Te a mennyekben, addig a képeket nézve, az irigységtől a poklot járom...
Egészségetekre!
Amíg Te a mennyekben, addig a képeket nézve, az irigységtől a poklot járom...
Egészségetekre!
Kétszer is egymásután! A mennyekben éreztem magam. Miután rojtosra nyelvelte a puncimat, istenesen megdugott!
[quote=gzoli@]Szia!Remélem jó lucskosra nyelvelt a párod és sikítottal az élvezettől![/quote]
Kétszer is egymásután! A mennyekben éreztem magam. Miután rojtosra nyelvelte a puncimat, istenesen megdugott!