[quote=Tibor1970]Kedves Andrea!
Nagyon szép vagy De ennyire nem törtethetsz mindig az első helyre Ha olyan képed van amit alul szavaznak rögtön leveszed. Kapuzárási pánik
van rajtad. Hagyd fent Többen gyönyörködnének benne. Hidd el nem a helyezett számit[/quote]
Érdekes hogy pont te írtad hogy téged szavaznak le....
Érdekes hogy pont te írtad hogy téged szavaznak le....
[quote=Öreglali][quote=Andrea65]Nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást, kérést és biztatást, azt hiszem egyenlőre nem rakok fel több képet, mert valakiket nagyon felbosszanthattam, mert nem pontoznak, hanem lepontoznak. Persze, ez bent van a lapok között, hát én tudomásul vettem! Egyenlőre hagyom érvényesülni a törtetőket! Köszi mindent, sziasztok![/quote]
Hello!
Ne törődj velük!
Küldtem az 5-ösöket.
Valaki rám is nyomott egy sor 1-est, sőt, nem is értékelnek...
Csak azokra figyelj, akik pozitívan értékelnek!
;)
L[/quote]
Drágám, légy szíves te csak a rajongóiddal törődj, és küldd a képeidet mindannyiunk gyönyörűségére...de ha nem akarod, én szívesen látom a gte325@t-online.hu-n is...:) nem csak az amatőralbumon, de az egész világon a legjobb nők közé tartozol... csók a puncidra... bárcsak egyszer már ne csak ígérgetném, hanem oda is adhatnám... :)
Drágám, légy szíves te csak a rajongóiddal törődj, és küldd a képeidet mindannyiunk gyönyörűségére...de ha nem akarod, én szívesen látom a gte325@t-online.hu-n is...:) nem csak az amatőralbumon, de az egész világon a legjobb nők közé tartozol... csók a puncidra... bárcsak egyszer már ne csak ígérgetném, hanem oda is adhatnám... :)
[quote=Andrea65]Nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást, kérést és biztatást, azt hiszem egyenlőre nem rakok fel több képet, mert valakiket nagyon felbosszanthattam, mert nem pontoznak, hanem lepontoznak. Persze, ez bent van a lapok között, hát én tudomásul vettem! Egyenlőre hagyom érvényesülni a törtetőket! Köszi mindent, sziasztok![/quote]
Hello!
Ne törődj velük!
Küldtem az 5-ösöket.
;)
L
Nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást, kérést és biztatást, azt hiszem egyenlőre nem rakok fel több képet, mert valakiket nagyon felbosszanthattam, mert nem pontoznak, hanem lepontoznak. Persze, ez bent van a lapok között, hát én tudomásul vettem! Egyenlőre hagyom érvényesülni a törtetőket! Köszi mindent, sziasztok!
Hello!
Ne törődj velük!
Küldtem az 5-ösöket.
Nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást, kérést és biztatást, azt hiszem egyenlőre nem rakok fel több képet, mert valakiket nagyon felbosszanthattam, mert nem pontoznak, hanem lepontoznak. Persze, ez bent van a lapok között, hát én tudomásul vettem! Egyenlőre hagyom érvényesülni a törtetőket! Köszi mindent, sziasztok!
nagyon guszta a popód, és nem csak szép, de rendkívül kívánatos a nunád, az a pisilós, az csúcs, de szeretnélek főleg így pisilás közben kinyalni :P :P :P
nagyon guszta a popód, és nem csak szép, de rendkívül kívánatos a nunád, az a pisilós, az csúcs, de szeretnélek főleg így pisilás közben kinyalni :P :P :P
az nagyon jó lenne, h a gaborsrac lerajzoljon, Andrea mondj igent neki! én meg esetleg tarthatnám a rajzlapot? kérlek... :) légyszi, légyszi, légyszi...:)
az nagyon jó lenne, h a gaborsrac lerajzoljon, Andrea mondj igent neki! én meg esetleg tarthatnám a rajzlapot? kérlek... :) légyszi, légyszi, légyszi...:)