[quote=Törpapa 67]külön világ találkozik, Te és Ő, melyek próbálnak egymásba folyni, próbálnak kialakítani egy közös univerzumot, amelyben Önmaguk lehetnek, és átélhetik a Teljes eggyé olvadás csodáját.
De ez nem mindenkivel megy természetesen, csak akivel érzed hogy kattan a zár a szíved lakatján, akivel érzed hogy testetek megnyitja magát egymásnak, illetve a szellemetek is utat talál egymáshoz, amikor Istenben találkoztok, és többé nem lesz kérdés hova tartoztok.Imádok mindent a róla/tok látok. Az oldal gyémántja vagytok.[/quote] szia Tibi, huuu ... köszönjük ????
külön világ találkozik, Te és Ő, melyek próbálnak egymásba folyni, próbálnak kialakítani egy közös univerzumot, amelyben Önmaguk lehetnek, és átélhetik a Teljes eggyé olvadás csodáját.
De ez nem mindenkivel megy természetesen, csak akivel érzed hogy kattan a zár a szíved lakatján, akivel érzed hogy testetek megnyitja magát egymásnak, illetve a szellemetek is utat talál egymáshoz, amikor Istenben találkoztok, és többé nem lesz kérdés hova tartoztok.Imádok mindent a róla/tok látok. Az oldal gyémántja vagytok.
külön világ találkozik, Te és Ő, melyek próbálnak egymásba folyni, próbálnak kialakítani egy közös univerzumot, amelyben Önmaguk lehetnek, és átélhetik a Teljes eggyé olvadás csodáját.
De ez nem mindenkivel megy természetesen, csak akivel érzed hogy kattan a zár a szíved lakatján, akivel érzed hogy testetek megnyitja magát egymásnak, illetve a szellemetek is utat talál egymáshoz, amikor Istenben találkoztok, és többé nem lesz kérdés hova tartoztok.Imádok mindent a róla/tok látok. Az oldal gyémántja vagytok.
[quote=Törpapa 67]Vörös démon! Gyönyörű izgalmas képek! Imádlak. Bocsánat de javaslom hogy ruha nélkül is napozz Melindám. Akkor még izgatóbak lesznek a képek. De ezt csak az én ötletem. Imádlak kívánlak puszillak! Tibi.[/quote] szia Tibi , köszi :)
Vörös démon! Gyönyörű izgalmas képek! Imádlak. Bocsánat de javaslom hogy ruha nélkül is napozz Melindám. Akkor még izgatóbak lesznek a képek. De ezt csak az én ötletem. Imádlak kívánlak puszillak! Tibi.
Vörös démon! Gyönyörű izgalmas képek! Imádlak. Bocsánat de javaslom hogy ruha nélkül is napozz Melindám. Akkor még izgatóbak lesznek a képek. De ezt csak az én ötletem. Imádlak kívánlak puszillak! Tibi.
[quote=Mylife1988][quote=07jedi]Végre ismét bugyi nélkül ... Csodás vagy !
Jó lenne élőben is látni ...[/quote]. Örülök hogy tetszik :)...... Előbe, nem nem.... :)[/quote]
Akkor kézbe kell vennem ?
Végre ismét bugyi nélkül ... Csodás vagy !
Jó lenne élőben is látni ...
. Örülök hogy tetszik :)...... Előbe, nem nem.... :)
[quote=Bigdick23]Csodálatos teste van a hölgynek nagyon vonzó igazi bombázó egyszerűen maga a gyönyör már alig várom hogy új képeket tegyetek fel a hölgyről ;)[/quote]. Köszi :)
Csodálatos teste van a hölgynek nagyon vonzó igazi bombázó egyszerűen maga a gyönyör már alig várom hogy új képeket tegyetek fel a hölgyről ;)
[quote=07jedi][quote=Segglyuk]Szét basznám én is azt a picsát[/quote]
Több tiszteletet egy ilyen csodaszép
NŐNEK[/quote] köszönöm hogy kiállsz mellettem , de az ilyenekkel már nem törődök, az ilyen faszi csak dugna de nincs kit , szánalmas ..... :)
Szét basznám én is azt a picsát
Több tiszteletet egy ilyen csodaszép
NŐNEK
köszönöm hogy kiállsz mellettem , de az ilyenekkel már nem törődök, az ilyen faszi csak dugna de nincs kit , szánalmas ..... :)