[quote=nagyho]imádom órákon át nyalni és én is szeretem ha nyalják :)[/quote]
Akkor nézd ahogy nyalom és elélvez többször közben , köszönöm , ha megtehetm.
Akkor nézd ahogy nyalom és elélvez többször közben , köszönöm , ha megtehetm.
[quote=casalpera]de ezzek a kepek nem sajat keszitesu kepek
, vagyis nem mind!!! ha toltol fel jo lenne hogy sajat kepeket tennel fel. mas kepevel konny felvagni[/quote]
Itt én már többeknek felajánlottam , minden térítés nélkül és úgy , hogy még csak szexelni sem akarok , készítek jó minőségű fotókat .
Ezt megteszem nektek is szívesen , van hozzá kedvem is és elégé jó felszerelésem is .
Üdv
Itt én már többeknek felajánlottam , minden térítés nélkül és úgy , hogy még csak szexelni sem akarok , készítek jó minőségű fotókat .
Ezt megteszem nektek is szívesen , van hozzá kedvem is és elégé jó felszerelésem is .
[quote=Johnny]gyönyörű, kívánatos punci kényeztetném.szívesen ismerkednék veled.[/quote]
Négyesben tudnánk igazán elképzelni egy jó kis játékot , ha benne vagytok
Négyesben tudnánk igazán elképzelni egy jó kis játékot , ha benne vagytok
[quote=droyd]Hello! Tényleg kivánosak vagytok! Mi is ismerkednénk közös játékokhoz. De csak ha komoly a dolog.[/quote]
A dolog bUdapesten lehetne komoly , láthatunk képeket Rólatok ?
Márti és gyuri
A dolog bUdapesten lehetne komoly , láthatunk képeket Rólatok ?
Márti és gyuri
[quote=BIZSU19710522]Sz� Vesen Megdugn� Lak..........[/quote]
Lehetséges , ha Neked Budapest jó és elötte küldesz egy arcképet magadról a faszod látványára folyik a pinám , de a fej sem mindegy .
Márti
Lehetséges , ha Neked Budapest jó és elötte küldesz egy arcképet magadról a faszod látványára folyik a pinám , de a fej sem mindegy .
Márti
[quote=hunterboy]Imádom az ilyen gyönyörü puncit!
Szivesen beszálnék!!!Csók......
hunterboy@freemail.hu[/quote]
Ha neked Budapest jó és küldesz az arcképet magadról , amin tetszel , akkor jöhetsz a faszod gyönyörű .
Márti
Ha neked Budapest jó és küldesz az arcképet magadról , amin tetszel , akkor jöhetsz a faszod gyönyörű .
Márti