Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> gyuri0926 fóruma
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2010-12-10 05:58:47 | Válasz | Jelentés | #56
törölt felhasználó
Szia.lenne Kedved Ismerkedni Velem????????
Szia.lenne Kedved Ismerkedni Velem????????
| 2010-12-09 23:35:42 | Válasz | Jelentés | #55
Sziasztok mentek az 5sök
Sziasztok mentek az 5sök
| 2010-12-09 07:55:11 | Válasz | Jelentés | #54
[quote=nagyágyú]5555555[/quote] Köszi szépen , hatalmas vagy !
Írta nagyágyú:5555555

Köszi szépen , hatalmas vagy !
| 2010-12-08 06:50:29 | Válasz | Jelentés | #53
törölt felhasználó
5555555
5555555
| 2010-12-07 21:17:16 | Válasz | Jelentés | #52
Naggyon jók a képek...:-))))))
Naggyon jók a képek...:-))))))
| 2010-12-07 20:42:34 | Válasz | Jelentés | #51
[quote=th]kívánatos érett puni öreg fazékban is megfől a kolbász ha itt ott levanverve a zománc . n[/quote] Bizonyára nem értem az allegoriát , de Te ezzel mit szeretnél elérni , megszseretnéd dugni ?
Írta th:kívánatos érett puni öreg fazékban is megfől a kolbász ha itt ott levanverve a zománc . n

Bizonyára nem értem az allegoriát , de Te ezzel mit szeretnél elérni , megszseretnéd dugni ?
| 2010-12-07 18:10:05 | Válasz | Jelentés | #50
ZSU
ZSU
kívánatos érett puni öreg fazékban is megfől a kolbász ha itt ott levanverve a zománc . n
kívánatos érett puni öreg fazékban is megfől a kolbász ha itt ott levanverve a zománc . n
| 2010-12-07 14:57:02 | Válasz | Jelentés | #49
[quote=felho73]Szia te drága! EGYSZERŰN NAGYON JÓ VAGY!!! Nagyon izgató és kívánatos!!! Puszz!![/quote] Köszönöm , maradj ilyen kanos, szeretem a "kemény" fiukat.
Írta felho73:Szia te drága!
EGYSZERŰN NAGYON JÓ VAGY!!! Nagyon izgató és kívánatos!!! Puszz!!

Köszönöm , maradj ilyen kanos, szeretem a "kemény" fiukat.
| 2010-12-07 14:20:37 | Válasz | Jelentés | #48
Az E lemaradt!!! Egy igazi kincs vagy!!! Pussz MINDENEDRE!!!
Az E lemaradt!!!
Egy igazi kincs vagy!!!
Pussz MINDENEDRE!!!
| 2010-12-07 14:08:17 | Válasz | Jelentés | #47
Szia te drága! EGYSZERŰN NAGYON JÓ VAGY!!! Nagyon izgató és kívánatos!!! Puszz!!
Szia te drága!
EGYSZERŰN NAGYON JÓ VAGY!!! Nagyon izgató és kívánatos!!! Puszz!!
| 2010-12-07 11:35:36 | Válasz | Jelentés | #46
[quote=Risperdál]Szia édes! Szivesen ismerkednék veled! 35 vagyok.Ide írhatsz: istvan_gabor@freemail.hu Várom leveled! Puszi![/quote] Köszi kedves vagy , úgy látszi Téged a nick nem zavar ! Jelenleg van partnerem ,de nem felejtkezek el , tudod időnként változások vannak.Remélem nem haragszol ezért , türelem 1-2 hónap , köszi .
Írta Risperdál:Szia édes! Szivesen ismerkednék veled! 35 vagyok.Ide írhatsz: istvan_gabor@freemail.hu Várom leveled! Puszi!

Köszi kedves vagy , úgy látszi Téged a nick nem zavar ! Jelenleg van partnerem ,de nem felejtkezek el , tudod időnként változások vannak.Remélem nem haragszol ezért , türelem 1-2 hónap , köszi .
| 2010-12-07 11:33:21 | Válasz | Jelentés | #45
[quote=mimic]Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?[/quote] Kedves Barátom ! Furcsa mód a barátnek jelölést se el nem fogadod , se el nem utasítod.Bátorság! Van fent , mert ígértem Neked , általad is amatörnek tartott kép , de azért nem látsz sehol kilógó kukorica csövet , amit kifogásoltam és Ti ezt köpködésnek vettétek , más nök köpködésének , pedig a férfi a tuskó aki ezt fotozza !
Írta mimic:Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?

Kedves Barátom ! Furcsa mód a barátnek jelölést se el nem fogadod , se el nem utasítod.Bátorság!
Van fent , mert ígértem Neked , általad is amatörnek tartott kép , de azért nem látsz sehol kilógó kukorica csövet , amit kifogásoltam és Ti ezt köpködésnek vettétek , más nök köpködésének , pedig a férfi a tuskó aki ezt fotozza !
| 2010-12-07 11:30:43 | Válasz | Jelentés | #44
[quote=jason85]szia gyurika.Bocsi hogy még csak most reagálok de nem voltam gép közelben.Elolvastam a hozzászólásokat.Látom neked is rosszul esik ha valaki beszól.Nos én is csak azért csináltam mert te gyökér módon leszólsz másokat.Mégis ki a gecinek képzeled te magad hogy más nőjét köpködjed.Amikor nézted a képeit pisztolyt tartottak a fejedhez. Egyébként nem írtam volna a nődről egy rossz szót sem mert mindenki olyan amilyen de valakinek rá kell ébresztenie hogy bunkó vagy.Én tisztelem és szeretem a nőket. Mindent összevetve valljuk be őszintén hogy besültél. Ülj le egyes!!! Viszlát[/quote] Tudod ki ? TEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
Írta jason85:szia gyurika.Bocsi hogy még csak most reagálok de nem voltam gép közelben.Elolvastam a hozzászólásokat.Látom neked is rosszul esik ha valaki beszól.Nos én is csak azért csináltam mert te gyökér módon leszólsz másokat.Mégis ki a gecinek képzeled te magad hogy más nőjét köpködjed.Amikor nézted a képeit pisztolyt tartottak a fejedhez.
Egyébként nem írtam volna a nődről egy rossz szót sem mert mindenki olyan amilyen de valakinek rá kell ébresztenie hogy bunkó vagy.Én tisztelem és szeretem a nőket.
Mindent összevetve valljuk be őszintén hogy besültél.
Ülj le egyes!!!
Viszlát

Tudod ki ? TEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
| 2010-12-06 23:22:21 | Válasz | Jelentés | #43
Szia édes! Szivesen ismerkednék veled! 35 vagyok.Ide írhatsz: istvan_gabor@freemail.hu Várom leveled! Puszi!
Szia édes! Szivesen ismerkednék veled! 35 vagyok.Ide írhatsz: istvan_gabor@freemail.hu Várom leveled! Puszi!
| 2010-12-06 17:38:40 | Válasz | Jelentés | #42
szia gyurika.Bocsi hogy még csak most reagálok de nem voltam gép közelben.Elolvastam a hozzászólásokat.Látom neked is rosszul esik ha valaki beszól.Nos én is csak azért csináltam mert te gyökér módon leszólsz másokat.Mégis ki a gecinek képzeled te magad hogy más nőjét köpködjed.Amikor nézted a képeit pisztolyt tartottak a fejedhez. Egyébként nem írtam volna a nődről egy rossz szót sem mert mindenki olyan amilyen de valakinek rá kell ébresztenie hogy bunkó vagy.Én tisztelem és szeretem a nőket. Mindent összevetve valljuk be őszintén hogy besültél. Ülj le egyes!!! Viszlát
szia gyurika.Bocsi hogy még csak most reagálok de nem voltam gép közelben.Elolvastam a hozzászólásokat.Látom neked is rosszul esik ha valaki beszól.Nos én is csak azért csináltam mert te gyökér módon leszólsz másokat.Mégis ki a gecinek képzeled te magad hogy más nőjét köpködjed.Amikor nézted a képeit pisztolyt tartottak a fejedhez.
Egyébként nem írtam volna a nődről egy rossz szót sem mert mindenki olyan amilyen de valakinek rá kell ébresztenie hogy bunkó vagy.Én tisztelem és szeretem a nőket.
Mindent összevetve valljuk be őszintén hogy besültél.
Ülj le egyes!!!
Viszlát
| 2010-12-06 10:10:45 | Válasz | Jelentés | #41
[quote=mimic]Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?[/quote] Egyébként a fent lévő fotókat majdnem mindent betettem a kedvenc képeim közé , mert tetszik , amit látok .
Írta mimic:Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?

Egyébként a fent lévő fotókat majdnem mindent betettem a kedvenc képeim közé , mert tetszik , amit látok .
| 2010-12-06 10:08:34 | Válasz | Jelentés | #40
[quote=mimic]Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?[/quote] Azt hiszem van itt még jó néhány név , ami férfinév és punci , illeteve segg fotók vannak fent.Probálj meg mással kötözködni. A hölgyet láthattad párként regisztrálva szexpartner kereső oldalon és akkor ezzel mi a fene a bajod ? És csak a kötözködés kedvéért : a MIMIC női név ? Na ne viccelj !!!

Azt hiszem van itt még jó néhány név , ami férfinév és punci , illeteve segg fotók vannak fent.Probálj meg mással kötözködni.
A hölgyet láthattad párként regisztrálva szexpartner kereső oldalon és akkor ezzel mi a fene a bajod ?

És csak a kötözködés kedvéért : a MIMIC női név ? Na ne viccelj !!!
| 2010-12-05 23:32:52 | Válasz | Jelentés | #39
Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?
Mi párként vagyunk itt az oldalon, ezért mindkettőnk nevébe írtam! Egyébként mint ha máshol is láttam volna a hölgyet aki a képeken van... A "Gyuri" név nem igazán illik rá... Akkor most kit is ábrázolnak a képek?
| 2010-12-05 19:51:08 | Válasz | Jelentés | #38
[quote=Jhon]Nem értem mért kell mindig valamin vitatkozni, ha nem teszik nem kötelező megnézni! Amennyiben meg valaki feltesz képeket, akkor meg próbáljunk megfelelő kulturáltsággal legalább meg tisztelni, hogy megosztotta a képeit mással. Van akinek ez jön be van akinek meg az , hál isten nem vagyunk egyformák.[/quote] Barátom ki vitatkozik ? Én már rég nem !!! Nekem írtak , talán nézd meg !
Írta Jhon:Nem értem mért kell mindig valamin vitatkozni, ha nem teszik nem kötelező megnézni! Amennyiben meg valaki feltesz képeket, akkor meg próbáljunk megfelelő kulturáltsággal legalább meg tisztelni, hogy megosztotta a képeit mással. Van akinek ez jön be van akinek meg az , hál isten nem vagyunk egyformák.

Barátom ki vitatkozik ? Én már rég nem !!! Nekem írtak , talán nézd meg !
| 2010-12-05 14:07:08 | Válasz | Jelentés | #37
Nem értem mért kell mindig valamin vitatkozni, ha nem teszik nem kötelező megnézni! Amennyiben meg valaki feltesz képeket, akkor meg próbáljunk megfelelő kulturáltsággal legalább meg tisztelni, hogy megosztotta a képeit mással. Van akinek ez jön be van akinek meg az , hál isten nem vagyunk egyformák.
Nem értem mért kell mindig valamin vitatkozni, ha nem teszik nem kötelező megnézni! Amennyiben meg valaki feltesz képeket, akkor meg próbáljunk megfelelő kulturáltsággal legalább meg tisztelni, hogy megosztotta a képeit mással. Van akinek ez jön be van akinek meg az , hál isten nem vagyunk egyformák.
| 2010-12-05 11:38:03 | Válasz | Jelentés | #36
[quote=mimic]Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...[/quote] Bocsi elfelejtettem megkérdezni , kiknek a nevében írsz ? Csak a többesszám miatt kérdezem , ők nem merik vállalni a véleményüket , vagy a nevüket ? A múltkor egyébként áttettem a képeket , úgy , hogy csak a barátaim láthassák , akkor az egyik itteni tag abba kötött bele , hogy milyen szemét vagyok !!!! (
Írta mimic:Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...

Bocsi elfelejtettem megkérdezni , kiknek a nevében írsz ? Csak a többesszám miatt kérdezem , ők nem merik vállalni a véleményüket , vagy a nevüket ?

A múltkor egyébként áttettem a képeket , úgy , hogy csak a barátaim láthassák , akkor az egyik itteni tag abba kötött bele , hogy milyen szemét vagyok !!!! (
| 2010-12-05 11:28:02 | Válasz | Jelentés | #35
[quote=mimic]Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...[/quote] Az oldalhoz közelítve . nem lehet műtermem , csak műfaszom (dildóm) ? Az amatőrt én speciel úgy értelmezem , hogy itt olyan hölgyek , férfiak szerepelnek , akik nem pénzért szexelnek , akik nem pénzért fotozkodnak (mármint , hogy nem nekeik fizetnek érte) Az a baj , és erről már írtam , nem kellene összekeverni az amatört a gagyival , akettő nem úgyanaz. és még egy példát hadd hozzak fel , az amtőr színjátszás , nem azt jelenti , hogy saját szindarabajaikat adják elő , lehetőleg nem színpadon , csak annyít , hogy nem ebből él. Tehát az a fotó , ami itt esetleg fotómodellről kerül fel , de Pajtás fényképezőgéppel csinálták , szerintem nem amatőr , de ha képen látható hölgy , vagy férfi nem abból él , hogy fényképezik , de fotós készít róla képeket , attól még amatőr. Ez persze csak az véleményem , de a jövő héten kapsz , általam készített fotókat , csak akkor nehoigy abba köss bele , hogy miért tükörlreflexes - digitális géppel csináltam azokat , vagy miért Sonyval , miért nem valami amatőrebbel .
Írta mimic:Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...

Az oldalhoz közelítve . nem lehet műtermem , csak műfaszom (dildóm) ?
Az amatőrt én speciel úgy értelmezem , hogy itt olyan hölgyek , férfiak szerepelnek , akik nem pénzért szexelnek , akik nem pénzért fotozkodnak (mármint , hogy nem nekeik fizetnek érte)

Az a baj , és erről már írtam , nem kellene összekeverni az amatört a gagyival , akettő nem úgyanaz.

és még egy példát hadd hozzak fel , az amtőr színjátszás , nem azt jelenti , hogy saját szindarabajaikat adják elő , lehetőleg nem színpadon , csak annyít , hogy nem ebből él.

Tehát az a fotó , ami itt esetleg fotómodellről kerül fel , de Pajtás fényképezőgéppel csinálták , szerintem nem amatőr , de ha képen látható hölgy , vagy férfi nem abból él , hogy fényképezik , de fotós készít róla képeket , attól még amatőr.

Ez persze csak az véleményem , de a jövő héten kapsz , általam készített fotókat , csak akkor nehoigy abba köss bele , hogy miért tükörlreflexes - digitális géppel csináltam azokat , vagy miért Sonyval , miért nem valami amatőrebbel .
| 2010-12-05 11:18:09 | Válasz | Jelentés | #34
[quote=Stocke][quote=gyuri0926][quote=jason85]primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.[/quote] Drága pici aranyos , kedves ember , megkérdezhetem ? BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R� D , HOGY NÉZNED KELLETT ? HA NEM TETSZIK NE NÉZD BAZD MEG ![/quote] gyuri0926! Ne légy ideges , te is ilyen szoktál lenni ahogy olvasgattam a kiírásaid! Csak most vissza nyalt a fagyi!!! Van ez így ![/quote] Kedves barátom én nem dugtam , dugattam a nejembe kukorica csővet , azon voltam felháborodva , ha esetleg emlékszel . Meg a kedves "csőves " barátunk gyászoló körmein a fotón , ha érted mire gondolok ÉS AZÉRT AZ
Írta Stocke:
Írta gyuri0926:
Írta jason85:primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.

Drága pici aranyos , kedves ember , megkérdezhetem ?

BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R� D , HOGY NÉZNED KELLETT ? HA NEM TETSZIK NE NÉZD BAZD MEG !

gyuri0926!
Ne légy ideges , te is ilyen szoktál lenni ahogy olvasgattam a kiírásaid!

Csak most vissza nyalt a fagyi!!!
Van ez így !

Kedves barátom én nem dugtam , dugattam a nejembe kukorica csővet , azon voltam felháborodva , ha esetleg emlékszel . Meg a kedves "csőves " barátunk gyászoló körmein a fotón , ha érted mire gondolok

ÉS AZÉRT AZ
| 2010-12-05 09:53:48 | Válasz | Jelentés | #33
Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...
Egyébként az oldalhoz közelítve lehetne egy olyan kérésünk, hogy egy igazi "amatőr képet" is rakjatok fel, ne mind műtermi legyen... Igy egy kicsit hitelét veszti a dolog hogy mind műtermi...
| 2010-12-05 09:35:26 | Válasz | Jelentés | #32
törölt felhasználó
[quote=gyuri0926][quote=jason85]primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.[/quote] Drága pici aranyos , kedves ember , megkérdezhetem ? BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R� D , HOGY NÉZNED KELLETT ? HA NEM TETSZIK NE NÉZD BAZD MEG ![/quote] gyuri0926! Ne légy ideges , te is ilyen szoktál lenni ahogy olvasgattam a kiírásaid! Csak most vissza nyalt a fagyi!!! Van ez így !
Írta gyuri0926:
Írta jason85:primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.

BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R� D , HOGY NÉZNED KELLETT ? HA NEM TETSZIK NE NÉZD BAZD MEG !

gyuri0926!
Ne légy ideges , te is ilyen szoktál lenni ahogy olvasgattam a kiírásaid!

Csak most vissza nyalt a fagyi!!!
Van ez így !
| 2010-12-05 09:18:49 | Válasz | Jelentés | #31
[quote=jason85]primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.[/quote] Drága pici aranyos , kedves ember , megkérdezhetem ? BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R

BASZD MEG VALAKI FEGYVERT FOGOTT R
| 2010-12-04 18:38:23 | Válasz | Jelentés | #30
Sziasztok! Elkűldtem az emilt...:-)
Sziasztok!
Elkűldtem az emilt...:-)
| 2010-12-04 15:16:01 | Válasz | Jelentés | #29
primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.
primitív és szánalomra méltó ez a szalonnás pinájú löttyett belű förmedvény.
| 2010-12-04 14:29:32 | Válasz | Jelentés | #28
Gyönyörü a N
Gyönyörü a N
| 2010-12-04 13:36:37 | Válasz | Jelentés | #27
joe
köszi a jelölést! Én nagyon megdugnám a vörös démonod, ha te is a 48 éves tanárnőmet... keményen...
köszi a jelölést! Én nagyon megdugnám a vörös démonod, ha te is a 48 éves tanárnőmet... keményen...
1 2 3 4
búvóhely
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2024-11-22 22:17:28
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-22 12:56:27
ftc1: Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek
2024-11-22 09:13:24
ágica68: :D
2024-11-20 22:01:26
madcat: Laci40 én szívesen bele is ereszteném a magom ;)
2024-11-20 21:55:30
Marci82: Laci40! Èn is aláfeszítenèk rendesen!
2024-11-20 15:35:52
2024-11-20 06:58:57
Bikerkrisz: Én nagyon
2024-11-20 06:29:36
Laci40: Ki dugná a pàrom huvelyèbe a farkàt?
2024-11-19 18:17:18
2024-11-19 17:56:44
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-19 14:06:59
Mókuska: Sziasztok. Szép napot mindenkinek ! ;)
2024-11-19 08:32:24
invader: :roll:
2024-11-19 06:47:38
2024-11-18 19:22:55
ágica68: :o
2024-11-18 15:38:47